My kind of movie.

Småstadskillen Sharm MacArthur (Channing Tatum från Step up) har kommit till New York tomhänt. Han försörjer sig nätt och jämt på att sälja förfalskade varor på gatan, men hans tur vänder då bedragaren Harvey Boarden upptäcker att han är en naturbegåvad slagskämpe. Harvey erbjuder Shawn hjälp att tjäna de stora pengarna, och de ingår ett skört partnerskap.

Som Shawns manager introducerar Harvey honom i den skumma gatuslagsmålsscenen, där rika män satsar pengarknogar som enkelt kan ersättas och nästan över en natt blir Shawn en stjärna. Shawn tvingas slå sig fram genom en rad intensiva kraftmätningar över hela staden och övervinna lokala motståndare som angriper honom med varierande färdigheter. Om Shawn vill ta sig ur den mörka värld han befinner sig i, måste han genomgå tuffaste fighten i sitt liv.

Min kära boyfriend, jag vet att du spenderar mestadels av tiden på jobbet åt att läsa min blogg så därför la jag in denna peak i hopp om att du ska fatta vinkeln. Det var nämligen ett tag sen vi gick på bio och mumsade JUMBO snacks. Om du fortfarande inte förstår vad jag vill komma fram till så är det en, you + me = movienight?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0