Longtime no see.

Idag klev jag upp hyffsat tidigt, städade rummet och åt lunch. Jag ordnade även med det sista i anställningsansökan och promenerade sedan till Västra för att möta upp Elin som hade slutat jobbet. Vi gick och solade en snabbis, kacklade updates och sedan gick jag hem för att duscha och göra mig i ordning eftersom jag skulle gå promenad med en vilsen vän.


Jag letade upp souvenirerna jag köpt med mig från Cuba och började röra mig mot min älskade FAMILY 2 för utdelning, middag och kackel kring det senaste samtalsämnet hahaha. Min mamsie numba 2 hade gjort ugnsbakad Lax/Haj med couscous och avocadosallad, yummieyumsss. Det var första gången jag åt Haj och kommer defenitivt inte bli den sista. Try it!


Efter den mumsiga middagen och trevliga pratstunden promenerade jag hemåt igen, duschade och la mig i sängen och pratade med älsk. Det märks att han saknat att ha någon att prata med om kvällarna eftersom vi bara kunde smsa när vi var utomlands hahaha, nuttisen vägrade lägga på.

Imorgon ska jag hem till Cracksie och mysa, dricka ron med Cola (Cuba Libre) och ringa massa emergency calls till folket i Cuba, hahaha you know what I mean BITCH!Lördag ska baby vara med sin paps eftersom han åker till MarockoSöndag och är borta ett halvår så vi får se vad jag hittar på för husbus.


Några förslag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0