Laughing out LOUD.

Jag inleder detta inlägg med att säga att jag är så oerhört STOLT över mig själv som har lyckats göra en positiv inverkan på min systers tänkande kring DAGENS samhälle. Ungdomar är så vilsna i livet och det krävs bra förebilder för att undvika ett agerande med drastiska konsekvenser.

Min syster satt och visade mig några populära bloggar som många i hennes ålder tydligen läser och förmodligen lever efter bla kissie, paow, desiree.  Jag klandrar inte er som gör detta, ni vet väl inte bättre om ni inte har någon hemma att se upp till och få råd ifrån. Jag är inte perfekt, ALLA människor begår misstag i livet och ibland är det nästan bättre om man gör det så att man får lärdom av det.

Ni som läser detta inlägg och är aktiva inom bloggvärlden förstår nog vilka bloggar jag syftar på när jag diskret uttrycker mig om dessa "high-class fjortisar" som tack vare många vilsna ungdomars besök och feedback i deras bloggar inte bara lyckats hamna på topplistan men även tjänat pengar på det.

Det är synd att intresset för dessa idominsalva-platinablond-brunutansol-pushup fjortisars liv ska behöva vara så pass STORT och att man anser dem vara förebilder när allt som skrivs i deras bloggar rent ut sagt är: BULLSHIT. En förebild är någon som enligt sina åsikter och synpunkter får dig att känna dig speciell som individ men även någon som lyckas påverka dig till att VÅGA vara dig själv, våga vara annorlunda.

Dessa personer som är era "förebilder" skriver öppet om att dem olagligt säljer importerade cigaretter och att dem i princip uppmuntrar er till att röka genom detta men även om att dem hatar när deras egna vänner röker för att det inte är bra för hälsan och TROTS detta lägger dem själva ut bilder på när dem röker eller håller en cigg i handen och försöker täcka det med ett patetiskt paintverktyg. Dubbelmoral?

Dessa personer som är era "förebilder" yttrar sig även om invandrarnas agerande och beteende i DAGENS mångkulturella svenska samhälle och ifrågasätter gång på gång om varför blondiner blir bemötta annorlundare av invandrare än av SVENSKAR när dem går runt som dem gör men dessa "förebilder" verkar ha missat hur samhällets svenskar bemöter invandrarnas religioner och kulturer med blickar eller fördomar.

Det är alltså inte BARA svenskar som är utsatta i samhället som dessa "förebilder" verkar vilja få det att framstå som. Remember that. Jag skulle kunna sitta här och skriva en BOK om alla patetiska inlägg jag har läst men besparar mig den tiden eftersom det inte är VÄRT det.

Det ENDA jag ville få ut av detta inlägg var min frustration över VART detta samhälle är påväg med "förebilder" som dessa? Please, använd det VETT era föräldrar har bankat i er genom åren och gå in på vettigare sidor för det enda ni bidrar till genom era besök och feedback till dessa FJORTISARS bloggar är att fylla deras konto med pengar och sponsra deras FRAMTIDA kirurgiska ingrepp och utekvällar på Stureplan.

KEEP IT REAL ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för kommentaren!!

kika gärna in igen och kommentera lite! <33

2009-05-02 @ 10:54:50
URL: http://fashionbylinnea.blogg.se/
Postat av: ❤ Arissa ❤

Håller med dig :O

2009-05-03 @ 14:28:53
URL: http://arissas.blogg.se/
Postat av: valbona

Hey ,såg nämligen nyligen att du hade kommenterat angående dvärgvalparna ,ja hittade dom på blocket ,tror de var i karlskrona..så länge sen nu ! Men annars har ja hittat några gånger efter oxå för ca max 6000kr .. Så du köpte din väldigt dyrt,men det är dom väl värdA??så söta..!

2009-05-03 @ 19:52:49
Postat av: amanda

fn blogg :D

följ gärna min blogg med bloglovin så följer jag din :D kram :)

2009-05-05 @ 11:38:40
URL: http://aamandakarlssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0