Update.

Sorry för den sena uppdateringen! Jag har haft fullt upp med att plugga dem senaste dagarna eftersom jag ligger efter i planeringen som vanligt. Man får helt enkelt skylla sig själv när man prioriterar annat. Förutom pluggandet har jag även startat upp ett litet projekt med en vän som några av er läsare redan VET om och som ni andra får fortsätta undra över tills vi har sett någon utveckling. Spännande!

Jag har precis ätit en mums frukost med syster och städat mitt rum eftersom det började se ut som på bilderna jag bjudit på tidigare i bloggen men även tabbat mig totalt. Jag fick för mig att göra en liten makeover med ansiktsmask, hårinpackning, noppning av ögonbryn samt färgning. Det sistnämnda gick dock inte som jag hade tänkt mig eftersom jag fastnade framför MSN och lät det sitta i för länge så nu har jag SVARTA ögonbryn ha ha ha så ni som planerat in att träffa

                                 mig dem närmaste dagarna kan ju bara glömma det!


Imorgon ska jag kliva upp tidigt och hämta mitt Cubanska pass som tydligen har kommit och ordna med Tacitas visum och sedan ska jag träffa en vän och sola. Förhoppningsvis får jag väl även träffa min deprimerade pojkvän på kvällen som behöver mer kärlek nu än någonsin, stackars baby.


Wellwell, nu ska jag iväg och äta mums middag SEE YOU ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0