Bellesa goes brunette.

I Tisdags spenderade jag dagen åt att plugga för att sedan storstäda rummet och följa med mina föräldrar och storhandla. Jag råkade hamna bland den frestande hyllan med hårfärger så jag ringde upp Malin och frågade om hon tyckte jag borde färga håret brunt. Vad tror ni hon svarade? SPIKAT! Hahaha, det blev ett impuls köp av Nutrisse Ljusbrun som jag har använt mig av tidigare med toppresultat. Mams och paps släppte av mig utanför henne och vi åkte iväg på ett ärende för att sedan komma hem och mumsa foodie. Efteråt satte jag igång med färgandet medans hon tittade på Sex & The City. Jag blev jättenöjd med färgen trots att det blev en rejäl förändring och att jag är van vid att ha ljust/slingat.

I Onsdags åkte jag hem till Tacita för att göra mitt livs första och SISTA permanent på en vän hahaha. Det tog sammanlagt 2h att rulla spolarna i hela hennes långa lockiga hår för att sedan applicera skummet och fixeringen. Slutresultat - SOOO FRESH. Elin kom över medans vi höll på eftersom vi skulle iväg på bio efteråt som hon fått gratisbiljetter till. Vi åkte in till stan och mumsade i oss foodie i Kungshallen för att sedan börja röra oss mot bion med en svalkande Marrängswiss McFlurry, mmmm.


Gratisbio förknippas oftast med skitfilmer men så var inte detta fallet. När vi kom in i biografen var det fullproppat, både killar OCH tjejer vilket vi inte trodde från en början då vi fått intrycket av att detta var en TYPISK tjejfilm. Jag rekommenderar verkligen er som läser detta att gå och se denna film om ni vill förlänga ert liv med ett gott skratt. Det gjorde jag.


Igår mötte jag upp Malin och solade en snabbis för att sedan följa med henne och äta innan hon skulle iväg till jobbet. Jag lagade även mums pasta hemma eftersom älskling skulle komma över och myspysa. Han blev oerhört chockad när han la märke till min nya hårfärg men som NYKÄR när han hunnit smälta det HAHA nuttiiis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0