Please, can somebody tell me...?

Jag vet inte riktigt om det här är ett problem, men under mina 21 år har jag alltid haft den uppfattningen av att sådant som jag kommit på eller gjort slutat med att folk i min omgivning tagit efter och fått creds för. 

Ibland händer det alltså att dem i min närhet kanske gör något av det jag kommit på inför andra vilket senare leder till att andra personer ger honom/henne creds utan att personen ifråga nämner att jag var "skaparen" till det hela. Detta beteende ger mig hjärtklappning ett längre tag och bygger upp stora aggressioner mot personen i fråga.

Jag förstår verkligen inte hur det kan vara så svårt för vissa människor att inse det faktum att deras beteende faktiskt börjar bli oerhört pinsamt. Hur orkar man leva sitt liv efter någon annans? EKA minsta lilla steg jag tar, vara medveten om det och ta "creds" för det?

I just dont get it?

Kanske det var just detta "mindset" som jag har nu som skapade det här med patent? Har man exempelvis skapat en låt vill man ju inte att någon idiot som saknar IQ därefter ska gå och göra en likadan låt vilket leder till att man därför copyright-skyddar låten.

Synd att sådant inte uppfunnits inom bloggvärlden än!

Kommentarer
Postat av: K

Iq fiskmås bidragande faktor för dålig fantasi. Lättare att ta vad andra gör om man inte kan skapa det själv. HEY..en dag slår någon hål på det där "luftslottet" som personen ifråga byggt upp. Då pyser det utav bara helvete. Invänta och njut!LOVE!

2010-03-31 @ 18:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0