Whatever the mind of man can concieve, it can achieve.

Igår var det fredagsmys för hela slanten. Vi fick nämligen hem vårt kort till On-Demand boxen med ca 140 kanaler = Filmfrossa! Jag passade även på att laga något alldeles extra till min man eftersom jag hade både mer tid och ork än på vardagar. Vi åt, tog en dusch och la oss i soffan med en påse Sourcream och pepper, yums!

Strax efter ett låg jag med öppen mun, helt slut efter dagens katastrofala händelser HAHA. Min bästa bar då in mig till sängen och bäddade ner mig och idag vaknade jag till liv vid 14.00, sleeping beauty? Jag ska strax sätta igång med tvättberget och sedan bär det av hem till mamma för middag.

BTW, creepy att så många har hittat tillbaka hit trots att jag låst upp denna blogg utan att publicera det någonstans :D Welcome back anyway!

Klickklickklick!

Hahaha när jag endå skriver måste jag passa på att berätta om gårdagen.

Jag var uppe tidigare än vanligt då vi inte skulle få skjuts till jobbet och jag visste att jag skulle behöva åka kommunalt, trots att det bara är 3 stationer med buss. Jag stod vid busshållsplatsen 07.50 och bussen skulle gå 07.54 och när jag ser bussen komma stoppar jag ner handen i fickan och tar upp min remsa. Bussen stannar och jag öppnar remsan och inser att det är min gamla remsa och att den nya ligger kvar hemma.

Nästa buss går 08.04 och jag börjar 08.15. SMS-biljett perfeeekt! Nästa buss är på ingång och jag har precis skickat iväg en SMS-biljett och får tillbaka: Du har för lite saldo! Buss nummer två - has left the building. Nästa buss kommer 08.14 och det är HÄR jag bestämmer mig för att löpa hem och hämta min remsa. Jag hinner med bussen och kommer ca 5min försent.

Det sägs att när en dag börjar dåligt så fortsätter den så...

Vid lunch kommer jag på att jag även glömt min matlåda hemma och inte har några pengar, varken kontant eller på kortet så Annie erbjuder sig att bjuda mig på lunch. Vi börjar fantisera om vår FINALLY FRIDAY lunch som vi har förtjänat, lasagne med LÄSK och plopp till dessert hahaha. När vi kommer fram till kassan har hon tagit med sig FEL kort och det hon har i handen funkar inte... och hon har inte heller några kontanter på sig.

Hahaha don't mess with me when I'm hungry! Jag har nästan bestämt mig för att jag ska gå hem för att jag vet att jag inte kommer klara av 5h utan att varken ha ätit frukost eller lunch så jag ringer - mamma. Som det PROFFS hon är tar hon bilen och kommer och möter upp oss och ger oss pengar. Dagen var räddad.

Vi tittar på klockan och den är 13.15 och vi började 13.25 så nu var det bara att skynda upp till kontoret och värma lasagnen i - 8minuter!!! När det plingade till i micron var klockan som ni förstår 13.23. Glupsk som jag är försökte jag skynda i mig lasagnen för att inte komma försent och jag kan ju meddela er om att jag brände både tunga, haka och inälvor hahahahahahaha...... Det var MIN dag igår!

PEACE OUT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0