If you want to make enemies, try to change something.

Idag har jag haft en riktig chillday, legat och tittat på BB. Om jag skulle få plocka bort vissa deltagare och ersätta dem med härligare peeps så vore det perfa men man kan inte allt man önskar sig i detta liv så det är bara att bita ihop och hoppas på att dessa varelser lyckas göra detta BB grymt :)


Älskling
säger att han ska söka dit nästa år och krydda Big Brother huset med en annorlunda deltagare... gå runt naked, driva sönder allt och alla, dricka gratis sprit och äta gratis mat, bli B-kändis och självklart ta hem segern och ge mig hälften av vinsten HAHA.


Jag orkade inte åka till Täby Centrum idag, ska dock försöka få det gjort imorgon. Idag tvättade vi världens "tvättberg" och sedan la vi oss i sängen och pluggade en stund.

Han har blivit så oerhört duktig och det bästa av allt är att han lär sig snabbt. Jag tvingar honom att titta på TV eftersom det är det bästa sättet att lära sig ett nytt språk och bara genom att läsa undertexterna har han blivit grym på att stava. I'm so proud over my babyboy!

Nu ligger jag i sängen och tittar på Cheaters medans min älskade snarkar. Vi har precis pratat med hans mammma och syster <3 mina bästa underbara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0