Stop playing detectives and mind your own buisness.

Imorse började jag tidigt så jag och älskling tog sällskap på morgonen till T-banan. När vi kommer ner på perrongen ligger en ung tjej i min ålder avsvimmad mitt på perrongen... som tur var det redan fem personer på plats och försökte få "liv" i henne, kollade pulsen, gav henne "lätta" örfilar samt ringde ambulansen. Jag har tänkt på henne hela dagen och undrar hur hon mår...

På jobbet flöt allting på som vanligt idag ;D Jag stannade kvar med girlsen efter jag slutat och kacklade samt smed ihop en GRYM brainfuck plan. ME LIKE! Folk tror verkligen att dem är anonyma, ha ha ha in my ass. GAH, i er!

Eftersom jag slutade hyffsat tidigt hade jag orken att stå i köket och laga mums idag så det blev Skogssvampfylld lövbiff med ris och vitlöksbaguette, njaoooms!


(Bjussar på denna bild från vår "tyffing" tid)
Sofia, bästis and me!

Fan vad jag önskar att tiden kunde gå snabbare ibland så jag kan börja min efterlängtade utbildning och börja planera inför min framgångsrika framtid hahaha :( Som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) Och så vill jag att alla mina nuvarande planer ska bli av nununu.... men dem får vänta lite till dem med!

Jag tänkte faktiskt vara lite snäll och ge er en "sneakpeak" på min kommande tatuering som blir av den 20 Juni!

Min human butterfly ska dock ej ha detta ansikte eller hår utan jag har bett om att få en ändrad skiss på mina "önskemål" så det förblir fortfarande en surprise men nu har ni iallafall fått hum om vad som komma skall ;)


Kommentarer
Postat av: Annie

hahaha ;)

2011-05-18 @ 23:29:33
URL: http://hermoza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0