I notice that you got it, you notice that I want it, you know that I can take it to the next level Ba-by! If you want this Good Bitch sicker than the remix, Baby let me blow your mind tonight.
Shame on me säger jag bara... fyfarao vad dålig jag har blivit på att uppdatera mina kära och ändå är ni inne här dag in & dag ut, uppskattat... tro det eller ej! Oavsett om hälften av er förmodligen är här för att snoka ;D

I helgen blev det ett jävla drag. Lördagskvällen spenderades med Annie och hennes vackra syster Maja. Vi tog tåget till Medis (Ojojoj) för att föra och två vinflaskor samt ett X antal cider senare tog vi en taxi till Soap bar. När vi väl stod i kön insåg vi att det inte var värt det så vi traskade vidare till Stures där vi träffade på min kines som var där med sina grabbs...därefter blev det hotellet och ytterligare några drinks och sedan tog vi taxi hem till girlsen. När vi kommit innanför dörren och tagit av oss skorna ringde Kina och sa att dem skulle plocka upp oss utanför för after-chill-party. Det blev en hel del heta diskussioner under kvällens gång må jag säga hahaha...

I Söndags var jag SÅ bakis att jag ville men endå följde jag med Annie och Mr till den nya grillen vid Ankdammsrondellen för att synda. Vi tog med oss maten och la oss på en filt på hennes bakgård då mitt huvud bestämde sig för att snurra 190 varv/sekund. Bästa Mr gick och köpte glass åt oss medans jag låg och fick solsting med kläderna på. Alltså...  skiter fullständigt i om detta inlägg blir långt men som sagt detta är min blogg, därav MY RULES!

Hahaha det är inte ofta man minns ett gott skratt så därför måste jag skriva ner detta så att jag kan skratta åt det i framtiden.

Mr tar verkligen priset, han borde få vara med i Swedens funniest homevideos? Föreställ er följande scenario: Vi har precis lagt ut filten så att halva filten står i skuggan /andra halvan i solen. Han går och köper glass och kommer tillbaka ca 15min efter och då har vi enbart skugga på filten.

Annie säger: Fyfan vad kallt det blev...
Jag säger: Ja, men det är bara för att vi ligger i skuggan.
Mr säger: VA??? Men hur fan blev det såhär egentligen? När flyttade ni på filten?
Annie säger: HAHA det är inte filten som rört sig IDIOT det är solen!!!

HAHAHA hans hjärnkapacitet räckte inte så långt att han insåg att solen "rör" på sig hahaha... OM jag grät av skratt...........

Scenario nummer två... (OBS! Ca 5minuter efter ovanstående) Vi har precis tagit bort "pappret" på glassarna och avnjuter dem med stängda ögon och när vi öppnar upp dem igen står Mr mitt på bakgården (i solen) med glassen i handen och riktar den mot solen.

Jag säger: Asså Mr..... vad fan gör du egentligen?
Mr säger: Nej asså glassen är för kall så den måste smälta lite du vet.
Jag säger: Hahaha tror du att du är fucking frihetsgudinnan eller? HAHA!

Annie är tyst... och ca 30 sekunder efter ramlade poletten ner och hon brast ut i gapskratt tillsammans med mig hahaaaaaaa vilken jävla MÄSUD MR men han är endå bäst!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahahaha!!

2011-05-11 @ 17:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0