MALTA.

Så, hur var Malta? Kortfattat. En vacker ö med många sevärdheter, gamla byggnader och kyrkor. HELT annorlunda festliv gemfört med Sveriges, trevliga och sociala människor. Denna tripp var värd varenda öre, inte bara för att jag fick uppleva det med min älskling utan också för alla aktiviteter och utflykter vi gjorde. Ospecifierat boende? Funkade gott och väl för oss då vi knappt spenderade någon tid alls där förutom när vi sov och duschade. Dock lite minus på sängarna som var något hårda och delade på sig under natten så att man hamnade emellan och praktiskt taget på golvet.

Älskling simmade med delfiner, en dröm som gick i uppfyllelse.  Vi besökte även Maltas grannö Gozo och körde en liten tripp a la jeep safari där en viss person trodde att han skulle få se LEJON? Ha ha ha. *Inga kommentarer* Sedan var vi ute och festade med grabbarna import som vi hookade upp vid bussen och liftade med till St Julians för 10euro. Eftersom vi var så många behövde vi bara betala 1 euro per person HAHA vilket innebär att denna bil gick i ca 30km/h.

Ehmmm och så får vi inte glömma älsklings stalker från Reggaebaren.  Där sitter vi och dricker och har det trevligt så kommer en tjej fram från ingenstans och lämnar en lapp. Åh, perfekt FREE drinks tänkte jag men så ser jag att det står något med bläck:

"Hi, Im Jessica from Holland. You are a very good looking guy. Please contact me by email or this phonenumber: ******, Big Kiss Jessica"

HA HA HA minnen för livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0