Moraad Alexander.

image32

Detta är min nyvakna bubbis!


Johanna LIKED my design!

Systeryster tyckte om mina ideér och bad mig välja ut lite saker till hennes rum, i rosa toner. Detta var vad jag åstadkom:

image31

UUUH, borde kanske satsa på att bli designer? ;)


We're Moving On Friday!

Idag satt jag och underhöll mig med att leta upp möblemang till mitt nya rum på IKEAS hemsida och detta var vad jag bestämde mig för:


image30

TJUUUSIGT VA? :)

Mooovienight!

Filmkväll med Moraad. Jag trodde inte att den här kvällen skulle bli av först med tanke på alla gånger jag velat träffa honom men han inte varit tillgänglig eller haft orken att ses. I guess I was wrong.  Han jobbade sent så han skulle inte hinna köpa GOTTGOTT eller styra någon film så jag skötte den delen. Jag köpte MASSA gottgott, nästan lite fööör MYCKET haha och tog med mig några filmer hemifrån. Coca cola, chips, dip, choklad & godis, varför inte köpa hela affären? Vi träffades ganska sent eftersom jag hade varit så SEG och missat bussen jag EGENTLIGEN skulle ha tagit och nästa gick inte förrns en timme efter. När vi kom upp hade vi lite problem med TV:n och kablarna, nära ögat att det inte blev någon filmkväll HAHA men tur nog kirrade vi det tillsist. Det slutade med att vi tittade på en av Moraads filmer som han hade tagit med sig hemifrån eftersom mina inte funkade på hans brors PSP. Vi låg i soffan och tittade på filmen och FEEETADE oss med allt gottgott.

Wednesday.

USCH, jobbade till 16.00 och åkte direkt till Solna Centrum och träffade Elin och Veronica. Vi åt på Pepitos Kök. MUMSFILIBABBUS! Strimlad kycklingfilé med pommes och sallad samt två MUMS såser till.

När vi hade ätit klart följde jag med Veronica till skrädderiet där hon hade lämnat in sina arbetskläder så att dem skulle sy in dem. Elin gick tillbaks till jobbet eftersom hon bara hade 40 minuters lunchrast. Vi letade runt i Centrum, jag behövde nya skor, nya kostymbyxor till jobbet och träningskläder. Det slutade med att jag köpte nya skor och en Adidas T-shirt att träna med, pengarna räckte inte längre än så HAHA.

Vi åkte hem med bussen och jag sprang upp och hämtade träningskläder och gick till tunnelbanan. Jag hoppade på Ilhams tåg. När vi satt på tåget kom hon på att hon hade glömt sitt SATS kort hemma HAHA men vi chansade med att åka dit endå ifall N var där, och det var han som tur var. Han släppte in oss utan några problem. 

Jag har nog inte svettas så MYCKET på år och dar men man kände sig verkligen FRISK efteråt. Jag måste ha sprungit bort något kilo åtminstonde HAHA. Vi bytte om och sminkade oss lite och åkte till Hötorget.

Moraad var på Chaplins Bar så jag ville bara gå förbi och hälsa på honom. När han kom ut var han HEEELT svettig HAHA det märktes att han hade varit med i GLADIATORERNA. Vi stod och pratade ett tag sen åkte vi hem.

Effective day.

Jobbade, åkte hem och duschade, fixade mig, åt och åkte DIREKT till Odenplan för att träffa en bekant till Victor som jobbar på SATS och skulle hjälpa mig att få mitt gymkort till ett reducerat pris.

Jag fick betala 200kr i startavgift när man egentligen ska betala 700kr och kommer behöva betala 350kr i månaden när alla andra betalar 550kr, BÄÄÄSTA! Han visade mig runt i gymmet. Träffade på Ilham där också.

Efteråt åkte jag till Söder och träffade Ilona, vi gick och fikade på ett mysigt litet Café där och satt och kacklade, GIRLTALK.

Hard Rock Café, EL BARRIO.

Lördaaag och UTGÅNG igeeen, med Sandra. Det var fan år och dar sen vi var ute tillsammans. Vi gick till Nivå22 och förkrökade lite. Det var mycket folk eftersom det var löning så det fanns inga sittplatser men tack vare Emrah fick vi två barstolar att sätta oss vid baren med. Bartendern var på G, han bjöd oss på dricka och shots.

Vi träffade även på Mohammeds bror, Yasin som började stöta smått på Sandra. När vi hade druckit upp gick vi ner på undervåningen för ett sista TOA besök och träffade på några bekanta som vi delade TOA besöket med. När vi kom ut blev vi sugna på mer dricka. En JÄTTESÖÖÖT tjej i rullstol bjöd oss på shots eftersom jag sa till dem som stod i kön till toaletten att låta henne gå före eftersom hon satt i rullstol.

Efter Nivå22 åkte vi till Mariatorget, Hard Rock Café där det var någon LATINO kväll, EL BARRIO. Det var vääärldens LÄNGSTA kö och jag började bli kissnödig igen. Vi stod i kö i ungefär 40 minuter. Jag uppehöll mig med att prata med Victor i telefon medans Sandra hade skapat sig nya vänner i kön.

Aris var i stan så jag smsade honom och bad han komma och hälsa på mig även om han inte skulle in där. Han kom. Vi hälsade med en riktig BAMSEBÄSTIS kraaam och sedan var det dags för oss att gå in. Jag bönade och bad till vakten att låta mig gå in i förväg eftersom jag var så OERHÖRT kissnödig och snäll som han var släppte han förbi mig. BÄÄÄSTA övertalningsförmågan va? HAHA! 

Jag spraaang till toaletten och när jag öppnar dörren till tjejernas var det VÄRLDENS kö, ovanligt? Jag stängde till dörren och frågade en kille som stod utanför killarnas om det var många därinne. Han öppnade dörren och kikade in. Nej, bara en. Jag öppnade dörren och höll för mina ögon. URSÄÄÄKTA, skulle jag kunna få gå in en snabbis och kissa jag håller på att DÖÖÖ och det är VÄRLDENS kö på tjejernas. JAVISST!

OOOH jag har aldrig varit med om en sådan UNDERBAR känsla. Vilken LÄTTNAD!

Det var mycket Salsa och Reggaeton musik där, men även R&B så det var tur att jag hade med mig Sandra som är en av dem som jag har lättast att dansa med. Träffade på en del roliga filurer där också.

Den enda nackdelen på heeela kvällen var att jag fastnade med min piercing i Sandra örhänge så kulan flög iväg vilket gjorde att staven gled ur hålet var 5e minut.

Efteråt gick vi till Burger King och mättade magen. Jag tog av mig staven för att underlätta ätandet och bad Sandra att påminna mig om den innan vi gick. Vi glömde självklart bort det men som tur så hade jag en extra hemma som jag fått från min kusin i spanien med världens STÖRSTA kula HAHA!

LYCKAD KVÄLL?

RSS 2.0