Wednesday.

USCH, jobbade till 16.00 och åkte direkt till Solna Centrum och träffade Elin och Veronica. Vi åt på Pepitos Kök. MUMSFILIBABBUS! Strimlad kycklingfilé med pommes och sallad samt två MUMS såser till.

När vi hade ätit klart följde jag med Veronica till skrädderiet där hon hade lämnat in sina arbetskläder så att dem skulle sy in dem. Elin gick tillbaks till jobbet eftersom hon bara hade 40 minuters lunchrast. Vi letade runt i Centrum, jag behövde nya skor, nya kostymbyxor till jobbet och träningskläder. Det slutade med att jag köpte nya skor och en Adidas T-shirt att träna med, pengarna räckte inte längre än så HAHA.

Vi åkte hem med bussen och jag sprang upp och hämtade träningskläder och gick till tunnelbanan. Jag hoppade på Ilhams tåg. När vi satt på tåget kom hon på att hon hade glömt sitt SATS kort hemma HAHA men vi chansade med att åka dit endå ifall N var där, och det var han som tur var. Han släppte in oss utan några problem. 

Jag har nog inte svettas så MYCKET på år och dar men man kände sig verkligen FRISK efteråt. Jag måste ha sprungit bort något kilo åtminstonde HAHA. Vi bytte om och sminkade oss lite och åkte till Hötorget.

Moraad var på Chaplins Bar så jag ville bara gå förbi och hälsa på honom. När han kom ut var han HEEELT svettig HAHA det märktes att han hade varit med i GLADIATORERNA. Vi stod och pratade ett tag sen åkte vi hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0