The meeting.

Fredag den 25e, LÖNING OCH HELG? Kan det bli bättre? Det ena plus det andra är lika med UTGÅNG. Malin jobbade till 22.00 så jag åkte hem från jobbet, duschade, åt, fixade mig och hoppade på hennes tåg i Västra skogen. Vi åkte till fridhemsplan och Nivå22. Vakten log när han såg mig eftersom han kände igen mig från förra helgen, då jag hade glömt mitt pass på jobbet och försökte komma in med mitt Cubanska pass som gått ut 2001 HAHA. Mohammed hade smsat mig tidigare på dagen och frågat vad jag skulle göra. Jag antog att han var i Stockholm, hade rätt, han dök också upp på Nivå22. Vi hälsade men inget mer. När vi väl kommit upp på övervåningen fick vi syn på Lilly, Sara och Sibel så vi satte oss med dem.

Mohammed, hans bror Yasin och Hakim gick och drygt 5 minuter efter att dem hade gått fick jag ett sms från han där han frågade varför vi inte hade kommit och satt oss med dem. Jag sa att vi inte ville störa dem och frågade vart dem skulle. The Vibe. Vi drog från Nivå22 vid 00.00 ungefär. Lilly, Sara och Sibel kunde inte följa med eftersom dem skulle hem. Jag och Malin gick av i Hötorget, jag smsade Mohammed och frågade vart dem var. K15. Vi var precis utanför och bestämde oss för att gå in. Det var FULLT så vi och två andra tjejer var dem SISTA fyra som fick komma in. När vi stod i kön såg jag Theo, och han mig, men ingen hälsade. Vi gick ner för att hänga av oss jackorna och när vi väl lämnat in dem såg vi att Mohammed och dem stod i kö för att hämta ut sina. Jag tog tag i Mohammed och frågade vart dem skulle. Vidare någonstans. Helt plötsligt dyker Theo upp.

- Eyyy, vad händer? Varför hälsar du inte?
- Varför hälsar inte du?
- Hahaha, vad gör ni här?
- Inte mycket, vi kom precis in fan, vilka är du här med?
- Elias och company.
- Aha okej, nice.

Fortsatte att prata med Mohammed och när jag sneglar åt sidan ser jag att mitt ex och hans nya flickvän fått syn på mig. Båda såg ut som att dem hade sett ett spöke. Jag bad Mohammed be Yasin hämta ut våra jackor också, orkade inte vara på samma plats som dem två.

New Routines.

image24image23


Detta ska bli intressant! HAHA!

Oh Happy Day.

image22Denna SKÖNHET ska bli MIN igeeen och denna gång SKA jag ta hand om dig!

Faaan jag har sån OTUR när det gäller mobiler. Första mobilen jag tappade bort var min Sony Ericsson W810i, den vita specialdesignade modellen och sedan denna svarta pärla. BÅDA på fyllan!

Fick den UNDERBARA nyheten av mor idag att jag genom försäkringen ska få en ny, utan extra kostnad! 

Visst är livet HÄÄÄRLIGT?
Who's that boy?

image18image20
                                           

Jag vet inte riktigt VART jag ska börja. Vi hade haft kontakt ett bra tag, genom MSN, men ALDRIG så intensivt som nu. Jag träffade honom på Nyår när jag var med Mohammed, Achraf och Malin.

Mohammed hade sagt att vi skulle på efterfest hos NÅGON i Thorsplan så jag kopplade inte riktigt det till att denna person skulle vara Moraad. Vi åkte till fridhemsplan och mötte upp honom utanför La Isla. När jag såg att det var han vi skulle på efterfest hos var jag nära på att smälla av. Pinsamt.

Vi åkte hem till hans fars lägenhet i Thorsplan och påväg dit frågade han mig vad jag hette och vilket land jag var ifrån. VARFÖR lekte han dum?

Jag frågade honom om han inte kände igen mig och sa att han skulle sluta låtsas som att han inte visste vem jag var. Han svarade att han kände igen mig men att han inte riktigt kunde koppla vartifrån. Skämtade han med mig? Vi hade ju haft MSN kontakt i över ett HALVÅR? Hade jag varit så OINTRESSANT?

När Mohammed sedan åkte tillbaka till Gävle började vi få kontakt IGEN genom MSN men det övergick snabbt till telefonkontakt. Vi har nu pratat KONSTANT i 2 veckor, under 3 timmars tid, VARJE kväll. Igår var vi ute med hundarna och promenerade till en hundgård i Rådhuset och lät dem springa och leka fritt. 

Job Tittle-Tattle.

Min chef frågade mig i Onsdags om jag kunde jobba i helgen och när jag frågade honom vad som hade hänt med N, bytte han samtalsämne. Jotipoti kom såklart till undsättning och berättade att han hade sparkat henne eftersom hon hade fuckat ur på R förra helgen när hon jobbade. Men hon hade faktiskt rätt, dem skämtade med henne om fel saker.

Nu vill min chef att jag letar upp någon vän till mig som kan jobba på helgerna med tanke på att jag inte kan.

__________________________________________________________________________________________

På tal om konflikter på jobbet sååå EXPLODERADE jag ÄNTLIGEN i fredags. Det kändes sååå UNDERBAAART! Zoran hade varit efter mig som VANLIGT:

-Glöm inte mjölken.
-Glöm inte servetterna.
-Glöm inte besticken.
-Glöm inte tallrikarna.

OSV.

Bobby hade bett mig att ta ner alla vinglas från hyllorna och damma av samt packa ner dem i lådor eftersom hälsovårdsnämnden kommer på Måndag och ska inspektera hela restaurangen så ALLT måste vara KLINISKT rent.

Han ser att jag är upptagen och endå fortsätter han att påminna mig om dem JÄVLA tallrikarna.

Tillsist FUCKADE jag uuur och sa:
Du ser väl att jag är upptagen? Jag fixar det där när jag är klar.

Och vipsss började han mumla på sitt serbsvenska språk som man inte uppfattar något av.

Då svarade jag tillbaka:
DU TYCKER INTE OM ATT FOLK STRESSAR DIG MEN DU ÄLSKAR ATT STRESSA FOLK.

Han blickade snett på mig, vände sig om och gick in i omklädningsrummet. Efter drygt 5 minuter kom han tillbaka med jackan på och skrek åt mig att sköta hans jobb om jag nu var så mycket bättre.

DRIVER HAN?

Jag svarade att det inte var utav mitt intresse och att jag inte är någon kock. Han gick in till köket och sa till Bobby: Vi syns på Måndag, vände sig om och gick från restaurangen... 15 minuter innan rusningen skulle börja.

IDIOT!


Waiting for the test reply.

image17
Jag var på ungdomsmottagningen i Sundbyberg i Måndags och testade mig. Jag förklarade för barnmorskan om min värk i buken men hon försäkrade mig om att det inte hade något att göra med underlivet men för säkerhetsskull testade jag mig, man vet aldrig. Nyfiken.

Och svaret blev negativt :)


I knew it was coming.

Fick ett sms nyss från A:s nummer, av L. Jag VISSTE det. Han LJÖG som VANLIGT. När jag träffade honom på La Isla sa han att dem INTE var tillsammans längre. Han ringde mig idag men jag svarade inte, orkade inte prata i telefon och SPECIELLT inte med han. Jag smsade honom senare på kvällen. Han berättade om att han hade fått körkort och jag om min värk i buken så han började INSISTERA om att skjutsa mig till Karolinskas akutmottagning. Jag ville inte så jag sa att jag redan var påväg dit med mina föräldrar i bilen. HAHA.

Hursomhelst, hon smsade mig nyss och frågade vem jag var.

Jag: Det beror på vem du är.
Hon: A:s fru.          (FRU? HAHA)
Jag: Okej.
Hon: Så vem är du?
Jag: Tycker du inte att du borde fråga din MAN det, istället för mig. Ett förhållande utan TILLIT är inget förhållande. 

Efter det sms:et trodde jag inte att jag skulle få något svar.

Fick ett sms från A strax efteråt men lekte dum i början eftersom jag trodde att det fortfarande var L som låtsades vara honom.

Han: Det här är sista gången jag säger till dig att jag inte är NÅGONS man ELLER pojkvän. ATT någon tar min mobil när jag ligger och sover behöver inte betyda något.
Jag: Vad är det för sms?
Han: Till dig Dana så du ska förstå hur det ligger till, vem annars skulle det vara till?
Jag: Jag förstår fortfarande inte varför du skickar ett sådant sms.
Han: För att L tog min mobil när jag låg och sov och du svarade att hon skulle fråga sin MAN.
Jag: Okej, varför tog hon din mobil?
Han: För att hon tror att hon bestämmer över mig och kan göra vad hon vill. Som att ta min mobil tex.
Jag: Okej, men jag tror inte hon tar din mobil utan anledning. Och att ni sover tillsammans måste ju betyda att det är något mellan er.
Han: Vi får ta och ses någon dag så ska jag förklara allt för dig.
Jag: Haha du behöver inte förklara något för mig,  I dont give a fuck.

La Isla again.

Nivå 22, LÄÄÄNGESEN man var där fan, vi hade nästan bosatt oss på Starbar så nu var det dags för lite omväxling. Det var riktigt treeevligt för man träffade på massa bekanta därinne som man inte träffat på länge, men även folk man VERKLIGEN inte ville stöta på.

Jag och Malin bestämde oss för att gå till La Isla igår igen, det var inte så mycket folk som förra gången men jag träffade iaf en person jag inte träffat på LÄÄÄNGE. Vi skulle precis börja dansa då jag ser att A står intryckt i ett hörn och RÅ strular med en annan gammal bekant. HAHA? När han fick syn på mig försökte han få ögonkontakt men jag låtsades som att jag inte såg honom. När jag och Malin skulle gå på toa satt han och hans kompisar precis utanför och när jag gick förbi tog han tag i mig och frågade vad jag gjorde där osv. När vi kom ut från toaletten stalkade han oss, vart vi än gick, var han där.

AJUUUSTE, hade sååå ont i mina äggstockar heeela dagen igår och inte lättare blev det av att dansa. Usch!

Stötte på Tacita därinne också, hon såg PRECIS likadan ut som när vi umgicks. Saknar fan våra tider tillsammans, synd att det blev som det blev.

Efter La Isla drog vi till DONKEEEN och käkade mumsfilibabbus standard fyllekäk. Moraad kom dit också för att hälsa men sen drog han och hans kompis vidare till Kebabhouse.
NICENICE.

The apartment.

ÄNTLIGEEEN, lägenheten har kommit upp på pellelundberg.com
Nu återstår det bara att vänta och se vad man får för bud på den!

image15

Bumbibearis.

image14

MÅSTE bara lägga upp en bild på nallen som jag fick i julklapp av Aris, så SÖÖÖT hahaha och på kortet till den hade han skrivit: En nalle du kan vara med när inte jag alltid kan. BÄÄÄSTIS!

<3
Saturdaaay & Sundaaay.

USCH, vaknade för en timme sen av Victors samtal med VÄRLDENS baksmälla, och jag drack inte ens mycket igår?

Jag och Malin var på Starbar först och förkröka. ÖVERDRIVET mycket folk där eftersom det hade varit match innan. Mohammed, Achraf & Hakim var där med några tjejkompisar.

Det första vi gjorde när vi kom in var att gå till rökrummet och när vi vänder oss om står Mohammed där, han hälsade glatt och bad oss att komma och sätta oss vid dem när vi var klara. Vi gick och beställde och satte oss sedan vid bordet bakom dem där några bekanta till mig satt eftersom deras bord var fullt.

S ringde Malin och bad henne komma ut en snabbis utanför Starbar för han behövde prata med henne om något så jag följde med henne ut och mötte honom.

Jag hade bara hunnit stå därute i 1 minut när bartendern kommer utspringandes till vakterna och skriker hysteriskt: DET ÄR BRÅÅÅK, LÄÄÄNGST IN, SNABBT SNAAABBT! Jag går in en snabbis och ställer mig precis vid entrén och bara därifrån ser man att folk står i massor och tittar på medans flaskor, glas och bord slängs i luften. Jag ställer mig snabbt i kön och hämtar ut Jackorna och när jag kommer ut är det redan fullt med poliser.

Jag och Malin gick till S kusins bil och ställde oss och diskuterade om vad vi ska göra. S ville ut och dricka, han hade precis fått reda på att hans tjej varit otrogen. VAFAN SKULLE VI GÖRA? Lämna stackaren i sticket för Mohammed, Achraf och Hakim? Jag ringde Mohammed och frågade vart dem var, han bad oss att komma till tunnelbanan och möta dem men jag sa att jag inte kunde, att han skulle smsa när han visste vart dem skulle.

Vi satte oss i bilen och försökte köra ut men det var praktiskt sett OMÖJLIGT, folk sprang MITT på vägen och poliserna efter dem med batonger. När vi kommit förbi folkmassan bestämde vi oss att åka till La isla så jag smsade Mohammed och sa att han skulle komma dit men han svarade inte.

Väl inne på La Isla var det GAAALET mycket folk. Vi beställde något att dricka och dansade tills dem stängde HAHA sedan fick vi skjuts hem av S kusin.

image6

SWEET FRIDAY!

Trött, tröttare, TRÖTTAST i världen? Det är så jag känner mig just nu och ENDÅ ska jag ut ikväll, tror jag? NÅGOT ska jag iaf hitta på. Victor vill att jag kommer hem till honom och tittar film. Mohammed vill att jag kommer hem till honom och dricker med han, hans vänner och mina flickor. Ehm?

LUUUNGT som i LUGNAST idag på jobbet igen. Faaan vad IRRITERAD jag blev på Zoran, han är fan VÄRRE än FIDEL CASTRO, ärligt talat? Han går runt efter alla som en JÄVLA diktator och försöker rätta till ALLT man gör. VEM FAN ÄR HAN? Om inte Bobby som är chef bryr sig, varför ska han göra det?

Menmen nu är det HELG iaf och då är det utgång som gäller, har FAN bara dessa TVÅ dagar att göra det annars är det WORKIEWORKIE som gäller. Det verkar inte som att det kommer bli av att VI ses, som vanligt, så jag får börja ställa in mig på UTGÅNG istället. Väntar bara på att Malin ska komma hem från jobbet så att man kan börja planera kvällen.

Because you loved me.For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love i found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand i could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and i stood tall
I had your love i had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe i don't know that much
But i know this much is true
I was blessed because i was loved by you

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

I'm everything i am
Because you loved me

Tired.

FAAAN jag hann inte duscha igår, blev så TRÖTT av att sitta vid datorn så jag gick och la mig i sängen och smsade Amir, bad han ringa och väcka mig vid 22.30. PRECIS när jag hade lyckats somna in sådär SKÖNT ringer VICTOR, kunde inte bara ignorera  hans samtal eftersom jag hade bett han ringa mig tidigare på dagen. Vid 23.00 kommer jag ihåg att Amir ringde, men inte vad som sas. Jag var så JÄVLA trött och enligt han hade jag tydligen sagt att jag skulle gå upp men så fort vi hade lagt på somnade jag om och vaknade upp 05.40 HELT förvirrad. 

Jag gick upp och drack lite vatten och tänkte att jag skulle ligga kvar till sängs åtminstonde tills 06.00 och sen gå upp och duscha och göra mig i ordning, men så blev det inte, somnade om och vaknade upp 08.00 och jag var tvungen att gå 08.30 hemifrån om jag ville komma i tid till jobbet. HAHA upp och hoppa, stressad som vanligt, borsta tänderna, på med sminket och gömma det smutsiga håret med en uppsättning.

Lugn dag idag med, satt fan och masserade Bobbys händer praktiskt sätt hela dagen HAHA och lär få göra det imorgon också med tanke på att det inte brukar komma så mycket folk på fredagar. Usch, ville VERKLIGEN inte gå från jobbet idag, det är så JÄVLA kallt ute och inte bättre blir det av all snö som faller ner. Jag var riktigt nära på att dra en SKÖÖÖN halkning på rumpan när jag var påväg hem från Västra Skogen, det hade ICKE varit en vacker syn hahaha så jag hade VERKLIGEN tur som lyckades hålla balansen.

Kom hem för ett litet tag sen, alla håller på att plocka och städa inför morgondagen då mäklaren kommer och ska ta bilder på lägenheten. HOPPAS vi får den såld för det pris vi har satt upp. Nu ska jag FAKTISKT hoppa in i duschen, känns fan som att jag inte har duschat på år och dar HAHA. 


First day at work.

Idag var det dagsss igen, 8.30 skulle jag vara där. Hur FAN kan man sätta upp en sån tid när man vet att folk har haft ledigt och förmodligen festat? Det var trots allt MITT fel att jag började idag istället för imorgon med tanke på min Chef ringde mig igår och frågade om jag var bakis och DUM som jag är svarade jag nej vilket avgjorde att jag skulle jobba annars hade jag fått ledigt ytterligare en dag till! SUCK!

Idag var det VÄLDIGT lungt, tror nog en del fortfarande är lediga men trots det hade vi mycket att göra, det är mycket som ska förberedas och komma på plats efter att ha haft stängt. Det märktes verkligen på Bobby och Joti att dem var utvilade och tillbaka med NYA krafter, båda var på drivhumör och verkade ha saknat mig att UPPEHÅLLA sig med.

Begick inget rikskupong eller kontokorts misstag idag HAHA och jag hoppas verkligen inte det blir några sådana i år. Skulle dra 75:- i rikskuponger men drog 7500:- ? Skulle dra 130:- med kontokort men drog 1130:-? Hur dum får man vara? Stackars Bobby!

Åkte till Solna Centrum efter jobbet och satte in 27 000:- på Bobbys konto, snacka om att man blev SUGEN på att rymma iväg med dem lapparna hahaha men ICKE sa nicke! Fick syn på Elin inne i apoteket och satt och uppehöll mig med att prata med Mohammed tills hon slutat. Han ville ses i helgen eftersom han åker tillbaka till Gävle på Måndag.

Påväg hem fick jag samtal från AMIR? Han ville ses och gå en promenad eftersom han var ute med hunden. Varför inte? Har inte träffat honom på ÅR och DAR. Vi möttes upp vid mitt hus och gick mot Huvudsta Centrum. OMG vad stor Keyow har blivit.

Aaah och nu sitter jag här och tråkelitråkar på MSN, funderar på att duscha men orkar VERKLIGEN inte göra det nu, är så JÄÄÄVLA hungrig hahaha.


Hours before.

image6
Vaknade upp sista dagen på året. Malin ringde och var helt hysterisk, stackaren var tvungen att åka in till stan på sin lunchrast för att köpa inträdesbiljetterna till Nacka Strand.

Gick upp och tvättade, duschade och plattade håret. Lilly kom över med hennes valp Tequila som skulle sova över hos oss med tanke på att ingen skulle vara hos henne på nyår. Både image7Elvis och Tequila var lika nyfikna på varandra, dem såg ut som två golvmoppar när dem sprang runt och lekte.

Åkte iväg på middagen i Ösmo med Malin och satt och drack lite där. Sedan åkte vi till Nacka Strand på Factorys Nyårsfest där det inte var så bra hålligång om man säger så, så vi drog vidare in mot stan och självklart stureplan.

Scandic var OMÖJLIGT att komma in på utan biljett med
tanke på att det var SLUTSÅLT så det blev ett mindre flashigt ställe där vi stötte på en hel del ROLIGA filurer.

SJÄÄÄLVKLART blev det en DONKEN på det, mumsfilibabbus! Träffade Mohammed & Achraf där också och drog på efterfest i Thorildsplan hos Moraad men vi var icke där så länge med tanke på att det verkligen var sääängdags för både min och Malins del eftersom att vi varit uppe sen tidigt och för att min mor höll på att fucka min hjärna hahaha meeen hursomhelst så var det... bääästa FUCKED up nyåret  ;D

New Year 2oo8, a new beginning.

image6

Oooh snart har det gått en HEEEL dag på det nya året och än så länge har den varit heeelt UNDERBAR. Jag har verkligen fått en bra start på detta år 2oo8 så jag hoppas det BARA för med sig POSITIVA saker framöver, LYCKLIGA stunder samt OFÖRGLÖMLIGA minnen som man kan blicka tillbaks på vid årets slut.

Ett STORT tack till alla er som var vid min sida igår och gjorde mitt nyår OFÖRGLÖMLIGT!

RSS 2.0