First day at work.

Idag var det dagsss igen, 8.30 skulle jag vara där. Hur FAN kan man sätta upp en sån tid när man vet att folk har haft ledigt och förmodligen festat? Det var trots allt MITT fel att jag började idag istället för imorgon med tanke på min Chef ringde mig igår och frågade om jag var bakis och DUM som jag är svarade jag nej vilket avgjorde att jag skulle jobba annars hade jag fått ledigt ytterligare en dag till! SUCK!

Idag var det VÄLDIGT lungt, tror nog en del fortfarande är lediga men trots det hade vi mycket att göra, det är mycket som ska förberedas och komma på plats efter att ha haft stängt. Det märktes verkligen på Bobby och Joti att dem var utvilade och tillbaka med NYA krafter, båda var på drivhumör och verkade ha saknat mig att UPPEHÅLLA sig med.

Begick inget rikskupong eller kontokorts misstag idag HAHA och jag hoppas verkligen inte det blir några sådana i år. Skulle dra 75:- i rikskuponger men drog 7500:- ? Skulle dra 130:- med kontokort men drog 1130:-? Hur dum får man vara? Stackars Bobby!

Åkte till Solna Centrum efter jobbet och satte in 27 000:- på Bobbys konto, snacka om att man blev SUGEN på att rymma iväg med dem lapparna hahaha men ICKE sa nicke! Fick syn på Elin inne i apoteket och satt och uppehöll mig med att prata med Mohammed tills hon slutat. Han ville ses i helgen eftersom han åker tillbaka till Gävle på Måndag.

Påväg hem fick jag samtal från AMIR? Han ville ses och gå en promenad eftersom han var ute med hunden. Varför inte? Har inte träffat honom på ÅR och DAR. Vi möttes upp vid mitt hus och gick mot Huvudsta Centrum. OMG vad stor Keyow har blivit.

Aaah och nu sitter jag här och tråkelitråkar på MSN, funderar på att duscha men orkar VERKLIGEN inte göra det nu, är så JÄÄÄVLA hungrig hahaha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0