I knew it was coming.

Fick ett sms nyss från A:s nummer, av L. Jag VISSTE det. Han LJÖG som VANLIGT. När jag träffade honom på La Isla sa han att dem INTE var tillsammans längre. Han ringde mig idag men jag svarade inte, orkade inte prata i telefon och SPECIELLT inte med han. Jag smsade honom senare på kvällen. Han berättade om att han hade fått körkort och jag om min värk i buken så han började INSISTERA om att skjutsa mig till Karolinskas akutmottagning. Jag ville inte så jag sa att jag redan var påväg dit med mina föräldrar i bilen. HAHA.

Hursomhelst, hon smsade mig nyss och frågade vem jag var.

Jag: Det beror på vem du är.
Hon: A:s fru.          (FRU? HAHA)
Jag: Okej.
Hon: Så vem är du?
Jag: Tycker du inte att du borde fråga din MAN det, istället för mig. Ett förhållande utan TILLIT är inget förhållande. 

Efter det sms:et trodde jag inte att jag skulle få något svar.

Fick ett sms från A strax efteråt men lekte dum i början eftersom jag trodde att det fortfarande var L som låtsades vara honom.

Han: Det här är sista gången jag säger till dig att jag inte är NÅGONS man ELLER pojkvän. ATT någon tar min mobil när jag ligger och sover behöver inte betyda något.
Jag: Vad är det för sms?
Han: Till dig Dana så du ska förstå hur det ligger till, vem annars skulle det vara till?
Jag: Jag förstår fortfarande inte varför du skickar ett sådant sms.
Han: För att L tog min mobil när jag låg och sov och du svarade att hon skulle fråga sin MAN.
Jag: Okej, varför tog hon din mobil?
Han: För att hon tror att hon bestämmer över mig och kan göra vad hon vill. Som att ta min mobil tex.
Jag: Okej, men jag tror inte hon tar din mobil utan anledning. Och att ni sover tillsammans måste ju betyda att det är något mellan er.
Han: Vi får ta och ses någon dag så ska jag förklara allt för dig.
Jag: Haha du behöver inte förklara något för mig,  I dont give a fuck.

Kommentarer
Postat av: "L"

Av ren slump hittade jag denna blogg, och blev lite nyfiken måste jag erkänna. Jag tog mig tiden att titta igenom inläggen och måste säga att de underhöll mig en stund, tills jag såg detta. Du var verkligen den sista personen jag kunde tänka mig hade sms:at "A" den kvällen, eftersom jag trodde att du var smartare än mig och hade gått vidare efter 3 år. Jag sa aldrig att jag var hans "FRU", utan hans "SAMBO" vilket jag var, för det är det man är när man bor tillsammans, right? Anyway, jag är så lycklig över att just nu är det någon annan underbar person som sover brevid mig. Någon jag inte behöver ta hans mobil mitt i natten o hitta sms från andra tjejer och det bästa är att jag befinner mig till o med på andra sidan jorden, långt ifrån all drama. Du verkar må bra med din kille också. Felicidades mijita! Men GUD vad jag har skrattat med detta inlägg, tänka sig att du fick mig att gråta så mycket. Jag hoppas verkligen, att du ALDRIG behöver gå igenom allt jag fick gå igenom med dig och "A".

Ha det best, Daniiita ;)

2009-08-14 @ 08:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0