La Isla again.

Nivå 22, LÄÄÄNGESEN man var där fan, vi hade nästan bosatt oss på Starbar så nu var det dags för lite omväxling. Det var riktigt treeevligt för man träffade på massa bekanta därinne som man inte träffat på länge, men även folk man VERKLIGEN inte ville stöta på.

Jag och Malin bestämde oss för att gå till La Isla igår igen, det var inte så mycket folk som förra gången men jag träffade iaf en person jag inte träffat på LÄÄÄNGE. Vi skulle precis börja dansa då jag ser att A står intryckt i ett hörn och RÅ strular med en annan gammal bekant. HAHA? När han fick syn på mig försökte han få ögonkontakt men jag låtsades som att jag inte såg honom. När jag och Malin skulle gå på toa satt han och hans kompisar precis utanför och när jag gick förbi tog han tag i mig och frågade vad jag gjorde där osv. När vi kom ut från toaletten stalkade han oss, vart vi än gick, var han där.

AJUUUSTE, hade sååå ont i mina äggstockar heeela dagen igår och inte lättare blev det av att dansa. Usch!

Stötte på Tacita därinne också, hon såg PRECIS likadan ut som när vi umgicks. Saknar fan våra tider tillsammans, synd att det blev som det blev.

Efter La Isla drog vi till DONKEEEN och käkade mumsfilibabbus standard fyllekäk. Moraad kom dit också för att hälsa men sen drog han och hans kompis vidare till Kebabhouse.
NICENICE.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0