Saturdaaay & Sundaaay.

USCH, vaknade för en timme sen av Victors samtal med VÄRLDENS baksmälla, och jag drack inte ens mycket igår?

Jag och Malin var på Starbar först och förkröka. ÖVERDRIVET mycket folk där eftersom det hade varit match innan. Mohammed, Achraf & Hakim var där med några tjejkompisar.

Det första vi gjorde när vi kom in var att gå till rökrummet och när vi vänder oss om står Mohammed där, han hälsade glatt och bad oss att komma och sätta oss vid dem när vi var klara. Vi gick och beställde och satte oss sedan vid bordet bakom dem där några bekanta till mig satt eftersom deras bord var fullt.

S ringde Malin och bad henne komma ut en snabbis utanför Starbar för han behövde prata med henne om något så jag följde med henne ut och mötte honom.

Jag hade bara hunnit stå därute i 1 minut när bartendern kommer utspringandes till vakterna och skriker hysteriskt: DET ÄR BRÅÅÅK, LÄÄÄNGST IN, SNABBT SNAAABBT! Jag går in en snabbis och ställer mig precis vid entrén och bara därifrån ser man att folk står i massor och tittar på medans flaskor, glas och bord slängs i luften. Jag ställer mig snabbt i kön och hämtar ut Jackorna och när jag kommer ut är det redan fullt med poliser.

Jag och Malin gick till S kusins bil och ställde oss och diskuterade om vad vi ska göra. S ville ut och dricka, han hade precis fått reda på att hans tjej varit otrogen. VAFAN SKULLE VI GÖRA? Lämna stackaren i sticket för Mohammed, Achraf och Hakim? Jag ringde Mohammed och frågade vart dem var, han bad oss att komma till tunnelbanan och möta dem men jag sa att jag inte kunde, att han skulle smsa när han visste vart dem skulle.

Vi satte oss i bilen och försökte köra ut men det var praktiskt sett OMÖJLIGT, folk sprang MITT på vägen och poliserna efter dem med batonger. När vi kommit förbi folkmassan bestämde vi oss att åka till La isla så jag smsade Mohammed och sa att han skulle komma dit men han svarade inte.

Väl inne på La Isla var det GAAALET mycket folk. Vi beställde något att dricka och dansade tills dem stängde HAHA sedan fick vi skjuts hem av S kusin.

image6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0