The meeting.

Fredag den 25e, LÖNING OCH HELG? Kan det bli bättre? Det ena plus det andra är lika med UTGÅNG. Malin jobbade till 22.00 så jag åkte hem från jobbet, duschade, åt, fixade mig och hoppade på hennes tåg i Västra skogen. Vi åkte till fridhemsplan och Nivå22. Vakten log när han såg mig eftersom han kände igen mig från förra helgen, då jag hade glömt mitt pass på jobbet och försökte komma in med mitt Cubanska pass som gått ut 2001 HAHA. Mohammed hade smsat mig tidigare på dagen och frågat vad jag skulle göra. Jag antog att han var i Stockholm, hade rätt, han dök också upp på Nivå22. Vi hälsade men inget mer. När vi väl kommit upp på övervåningen fick vi syn på Lilly, Sara och Sibel så vi satte oss med dem.

Mohammed, hans bror Yasin och Hakim gick och drygt 5 minuter efter att dem hade gått fick jag ett sms från han där han frågade varför vi inte hade kommit och satt oss med dem. Jag sa att vi inte ville störa dem och frågade vart dem skulle. The Vibe. Vi drog från Nivå22 vid 00.00 ungefär. Lilly, Sara och Sibel kunde inte följa med eftersom dem skulle hem. Jag och Malin gick av i Hötorget, jag smsade Mohammed och frågade vart dem var. K15. Vi var precis utanför och bestämde oss för att gå in. Det var FULLT så vi och två andra tjejer var dem SISTA fyra som fick komma in. När vi stod i kön såg jag Theo, och han mig, men ingen hälsade. Vi gick ner för att hänga av oss jackorna och när vi väl lämnat in dem såg vi att Mohammed och dem stod i kö för att hämta ut sina. Jag tog tag i Mohammed och frågade vart dem skulle. Vidare någonstans. Helt plötsligt dyker Theo upp.

- Eyyy, vad händer? Varför hälsar du inte?
- Varför hälsar inte du?
- Hahaha, vad gör ni här?
- Inte mycket, vi kom precis in fan, vilka är du här med?
- Elias och company.
- Aha okej, nice.

Fortsatte att prata med Mohammed och när jag sneglar åt sidan ser jag att mitt ex och hans nya flickvän fått syn på mig. Båda såg ut som att dem hade sett ett spöke. Jag bad Mohammed be Yasin hämta ut våra jackor också, orkade inte vara på samma plats som dem två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0