Tired.

FAAAN jag hann inte duscha igår, blev så TRÖTT av att sitta vid datorn så jag gick och la mig i sängen och smsade Amir, bad han ringa och väcka mig vid 22.30. PRECIS när jag hade lyckats somna in sådär SKÖNT ringer VICTOR, kunde inte bara ignorera  hans samtal eftersom jag hade bett han ringa mig tidigare på dagen. Vid 23.00 kommer jag ihåg att Amir ringde, men inte vad som sas. Jag var så JÄVLA trött och enligt han hade jag tydligen sagt att jag skulle gå upp men så fort vi hade lagt på somnade jag om och vaknade upp 05.40 HELT förvirrad. 

Jag gick upp och drack lite vatten och tänkte att jag skulle ligga kvar till sängs åtminstonde tills 06.00 och sen gå upp och duscha och göra mig i ordning, men så blev det inte, somnade om och vaknade upp 08.00 och jag var tvungen att gå 08.30 hemifrån om jag ville komma i tid till jobbet. HAHA upp och hoppa, stressad som vanligt, borsta tänderna, på med sminket och gömma det smutsiga håret med en uppsättning.

Lugn dag idag med, satt fan och masserade Bobbys händer praktiskt sätt hela dagen HAHA och lär få göra det imorgon också med tanke på att det inte brukar komma så mycket folk på fredagar. Usch, ville VERKLIGEN inte gå från jobbet idag, det är så JÄVLA kallt ute och inte bättre blir det av all snö som faller ner. Jag var riktigt nära på att dra en SKÖÖÖN halkning på rumpan när jag var påväg hem från Västra Skogen, det hade ICKE varit en vacker syn hahaha så jag hade VERKLIGEN tur som lyckades hålla balansen.

Kom hem för ett litet tag sen, alla håller på att plocka och städa inför morgondagen då mäklaren kommer och ska ta bilder på lägenheten. HOPPAS vi får den såld för det pris vi har satt upp. Nu ska jag FAKTISKT hoppa in i duschen, känns fan som att jag inte har duschat på år och dar HAHA. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0