Done packing.

image40


Idag har jag spenderat mestadels av dagen åt att packa inför resan. Det är första gången jag packar såhär inpå en resa, jag brukar vara den som förbereder med allt en vecka innan jag ska resa. Det tog mig sammanlagt 4 timmar att få ner allt eller rättare sagt det mesta med tanke på att jag fortfarande har några saker kvar i smutsen som ska med. Tvättid imorgon.

MALTA, here we come!


So much to tell.

Jag var ute förra helgen med Lilly, Sara och Tara på hirschenkeller, träffade på Mr E och company på samma klubb. Fick ett samtal av Miss E samma kväll som undrade om det var sant att vi var på samma klubb. Ja? Du behöver inte oroa dig. Hon försökte intala mig att det inte handlade om det, om att hon inte var orolig utan att hon bara undrade om det hon hört stämde. 

By the way så blev det bråk därinne, oförglömligt HAHA. Vi blev utslängda.


Bellabubblis Romeo och Mickans Tenus har fått valpar, BEBISAAAR!
image35
¨
Vi var ute även i Lördags var vi ute, denna gång var även Malin med. Vi gick till Nivå22 först och sedan till Starbar. Moraad var ute med sina vänner och bad mig komma till La Isla där det var någon Bachata kväll.  Bella, Mickan, Sussie och några till skulle dit så vi bestämde oss för att följa strömmen. På vägen dit bangade Tara och Lilly ur så det blev jag och Malin i slutändan. Som vanligt. Det var fullproppat därinne. Ovanligt. Vi bildade ring med Moraad och hans vänner samt några andra. Babybabybaby <3

image36image37

När jag satt och bläddrade igenom kvällens vimmel hittade jag även en bild på Alfredo. Han hade tydligen också varit där.

image38


It's getting serious.

Jag tänkte börja detta inlägg med att säga att jag är världens lyckligaste. Den här ängeln som gud har sänt mig är obeskrivligt underbar. Vi har träffats ett tag nu och det blir bara bättre och bättre. På Söndag åker vi iväg, 1 vecka. Det ska bli riktigt spännande att upptäcka något nytt, ett äventyr tillsammans med en person man tycker om, kan det bli bättre?

Han gick precis, var tvungen att gå och jobba. Det är faktiskt andra gången han är här. Han träffade mina föräldrar för första gången för drygt en vecka sen. Han var väldigt nervös men nu verkar det ha släppt. Första gången är alltid speciell.
 
Jag vill inte ens veta hur jag kommer att vara den dagen han ber mig att komma hem till honom för att presentera mig för sin mor. Pirrpirr.

Det där med att träffa föräldrar är speciellt för han med tanke på att han aldrig har tagit hem någon flickvän förut, enligt han tänker han inte göra det heller förräns han verkligen känner att det är rätt person.


Buhbye Workieworkie!

OoOoOoh sa upp mig på jobbet. Samma visa varje månad när det gäller att betala ut lönen. Orkar inte med deras bortförklaringar. Jag sa till min chef att jag behövde pengarna på mitt konto innan 00.00 natten till den 26e eftersom SATS skulle dra av månadsavgiften då.

När jag loggade in på internetbanken hade han inte satt in pengarna, jag ringde då upp honom och han klickade bort mitt samtal. Det kändes som att han skrattade mig rakt upp i ansiktet så dagen efter sov jag ut istället för att gå till jobbet.

Jag var på anställningsintervju i veckan, han ville att jag skulle komma och provjobba men icke sa nicke, pisslön.

Jag fick även ett mail från Arlanda häromdagen, dem vill att jag hör av mig om jag fortfarande är intresserad av tjänsten så dem kan boka in en tid för intervju. 

So long suckers ;D


Unexpected Phonecall.

Natten till Lördag fick jag ett oväntat samtal, från Miss E. Anledningen till att hon ringde var för att hon hade fått höra från en del personer att jag och Mr E hade kontakt igen och ville veta om det stämde. Hon bad mig från hela sitt hjärta att vara ärlig med tanke på att jag själv varit i den sitsen när vi var tillsammans.

Jag tvekade i början med att berätta, varför skulle jag göra det? Berättade hon för mig när hon pratade med honom bakom min rygg? Nej.

Tillsist berättade jag allt för henne, i minsta detalj. Om våra konversationer genom MSN & SMS, vad han sagt osv. Hon blev något chockad. Vi kokade ihop en plan tillsammans om hur hon skulle gå tillväga för att få honom att erkänna. Vi var väl medvetna om att om hon frågade honom skulle han neka det hela och försöka få henne att framstå som en idiot som trodde på mig, försöka få henne att tro att jag bara hittat på allt detta för att förstöra mellan dem. Av vilken anledning?.

Vi kom överrens om att hon skulle smsa mig dagen efter när hon var med honom. Hon skulle skriva ett sms som jag skulle vidarebefodra som om det var jag som hade skrivit det från början, hon skulle då vara bredvid honom när det kom vilket skulle leda till en massa frågor som han skulle vara tvungen att besvara.

Dagen därpå ringde hon mig och bad mig skicka ett tomt sms till honom och se om han svarade nu när dem inte var med varandra. Det gjorde han. Hon bad mig avvakta med att svara på det senaste sända tills hon kom hem till hans föräldrar på kvällen. Det blev inte av att jag smsade den kvällen eftersom han ville att dem skulle sova kvar och hon ville inte ta upp det med han där. Samma kväll, berättade hon för hans mor vad som hade hänt eftersom hon hade lagt märke till att hon varit frånvarande.

Dagen därpå gick hon upp tidigt på morgonen och gick därifrån. Mr E trodde att hon gått till skolan när hon i själva verket åkt till en tjejkompis jobb för att fika. Han smsade mig och fråga vad jag hade berättat för henne. Hans mor hade skvallrat. Jag ringde då upp Miss E och frågade vad jag skulle svara på det. Jag skrev tillbaka att jag hade sagt som det var, att jag inte orkade leka leken längre och att jag tyckte synd om henne med tanke på att jag själv hade varit i samma sits och skulle uppskattat om någon hade varit ärlig mot mig då.

Han verkade anse att jag hade svikit honom genom att berätta för henne och blev besviken för att jag inte kunde hålla det hemligt men kom fram till att även han skulle vara ärlig mot henne och erkänna vad han hade gjort.
(This was the last time you heard from me) avslutade han smset med. HAHA, aaand then?

Hon ringde upp hans mor och pratade ett tag och ringde sedan upp mig och berättade vad som sagts samt att hon berättat för henne att vi pratat även under dagen idag. Efter att ha pratat i telefon ett tag får jag ett till sms från Mr E. Vad pratade ni om i telefon nu då? Mitt svar: This was the last time you heard from me? Vad hände med det? Om det är något du undrar över fråga henne.

End of the story, hon åkte hem till honom senare på kvällen och pratade ut om allt som hänt, han erkände det mesta jag berättat för henne men hade dock en annan version av hur det hela gick till. Och hon trodde honom.


RSS 2.0