So much to tell.

Jag var ute förra helgen med Lilly, Sara och Tara på hirschenkeller, träffade på Mr E och company på samma klubb. Fick ett samtal av Miss E samma kväll som undrade om det var sant att vi var på samma klubb. Ja? Du behöver inte oroa dig. Hon försökte intala mig att det inte handlade om det, om att hon inte var orolig utan att hon bara undrade om det hon hört stämde. 

By the way så blev det bråk därinne, oförglömligt HAHA. Vi blev utslängda.


Bellabubblis Romeo och Mickans Tenus har fått valpar, BEBISAAAR!
image35
¨
Vi var ute även i Lördags var vi ute, denna gång var även Malin med. Vi gick till Nivå22 först och sedan till Starbar. Moraad var ute med sina vänner och bad mig komma till La Isla där det var någon Bachata kväll.  Bella, Mickan, Sussie och några till skulle dit så vi bestämde oss för att följa strömmen. På vägen dit bangade Tara och Lilly ur så det blev jag och Malin i slutändan. Som vanligt. Det var fullproppat därinne. Ovanligt. Vi bildade ring med Moraad och hans vänner samt några andra. Babybabybaby <3

image36image37

När jag satt och bläddrade igenom kvällens vimmel hittade jag även en bild på Alfredo. Han hade tydligen också varit där.

image38


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0