Unexpected Phonecall.

Natten till Lördag fick jag ett oväntat samtal, från Miss E. Anledningen till att hon ringde var för att hon hade fått höra från en del personer att jag och Mr E hade kontakt igen och ville veta om det stämde. Hon bad mig från hela sitt hjärta att vara ärlig med tanke på att jag själv varit i den sitsen när vi var tillsammans.

Jag tvekade i början med att berätta, varför skulle jag göra det? Berättade hon för mig när hon pratade med honom bakom min rygg? Nej.

Tillsist berättade jag allt för henne, i minsta detalj. Om våra konversationer genom MSN & SMS, vad han sagt osv. Hon blev något chockad. Vi kokade ihop en plan tillsammans om hur hon skulle gå tillväga för att få honom att erkänna. Vi var väl medvetna om att om hon frågade honom skulle han neka det hela och försöka få henne att framstå som en idiot som trodde på mig, försöka få henne att tro att jag bara hittat på allt detta för att förstöra mellan dem. Av vilken anledning?.

Vi kom överrens om att hon skulle smsa mig dagen efter när hon var med honom. Hon skulle skriva ett sms som jag skulle vidarebefodra som om det var jag som hade skrivit det från början, hon skulle då vara bredvid honom när det kom vilket skulle leda till en massa frågor som han skulle vara tvungen att besvara.

Dagen därpå ringde hon mig och bad mig skicka ett tomt sms till honom och se om han svarade nu när dem inte var med varandra. Det gjorde han. Hon bad mig avvakta med att svara på det senaste sända tills hon kom hem till hans föräldrar på kvällen. Det blev inte av att jag smsade den kvällen eftersom han ville att dem skulle sova kvar och hon ville inte ta upp det med han där. Samma kväll, berättade hon för hans mor vad som hade hänt eftersom hon hade lagt märke till att hon varit frånvarande.

Dagen därpå gick hon upp tidigt på morgonen och gick därifrån. Mr E trodde att hon gått till skolan när hon i själva verket åkt till en tjejkompis jobb för att fika. Han smsade mig och fråga vad jag hade berättat för henne. Hans mor hade skvallrat. Jag ringde då upp Miss E och frågade vad jag skulle svara på det. Jag skrev tillbaka att jag hade sagt som det var, att jag inte orkade leka leken längre och att jag tyckte synd om henne med tanke på att jag själv hade varit i samma sits och skulle uppskattat om någon hade varit ärlig mot mig då.

Han verkade anse att jag hade svikit honom genom att berätta för henne och blev besviken för att jag inte kunde hålla det hemligt men kom fram till att även han skulle vara ärlig mot henne och erkänna vad han hade gjort.
(This was the last time you heard from me) avslutade han smset med. HAHA, aaand then?

Hon ringde upp hans mor och pratade ett tag och ringde sedan upp mig och berättade vad som sagts samt att hon berättat för henne att vi pratat även under dagen idag. Efter att ha pratat i telefon ett tag får jag ett till sms från Mr E. Vad pratade ni om i telefon nu då? Mitt svar: This was the last time you heard from me? Vad hände med det? Om det är något du undrar över fråga henne.

End of the story, hon åkte hem till honom senare på kvällen och pratade ut om allt som hänt, han erkände det mesta jag berättat för henne men hade dock en annan version av hur det hela gick till. Och hon trodde honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0