New Curtains & Pillows.

 


Mitt ÄLSKADE sovrum i EK, svart och vitt.

I denna mysiga, mjuka och sköna säng ligger jag antingen med älskling eller
fulla och inneboende vänner HAHA ;)

Välkommen åter!
Once again, New Year 2oo9.

                                               

Om man blickar tillbaka och gemför detta nyår med förra årets så var detta väldigt tomt på alternativ om vad som skulle ske under och efter 12 slaget. Jag bjöd hursomhelst hem tjejerna till mig där vi förkrökade och mumsade mums. Min saknade vän Veronica var i Sverige på besök så hon fick följa med.

Vi drog vidare från mig till en hemmafest i Rissne som någon föreslagit då krogen var uteslutet pga tidigare erfarenheter. När vi väl kom fram till Rissne hade jag onda aningar om att denna kväll förmodligen skulle sluta på ett mindre trevligt sätt. Vi klev in i lägenheten och blev välkomnade av gamla bekanta, precis när jag skulle börja ta av mig jacka och skor märkte jag att mitt ex före detta flickvän även befann sig därinne. 

Kan man få en bättre start på ett nytt år än att låta det börja med drama? Ja, faktiskt. Jag försökte att undvika en konflikt genom att vara i samma rum men det är inte så lätt att låta bli att öppna munnen när man haft så mycket inom sig under alla dessa år. Hon och hennes vän började viska och fnittra vilket för mig är det mest omogna existerande beteendet. Om det är något du vill säga mig, säg det till MIG istället för att stå och viska och fnittra.

Hon började skrika direkt och bad mig försvinna därifrån och hennes vän la sig självklart i. Du har 2 val, antingen lugnar du ner dig och får ut det du har velat säga mig i 3 år eller så fortsätter du att vifta med din flaska och leker galen, skriker och skämmer ut dig själv? Your choice.

Hon lugnade ner sig och vi inledde en konversation och fick ut det mesta som man velat säga varandra. Ja, jag VAR din vän men jag gick INTE bakom ryggen på dig. Det var snarare DU som gjorde det. Och att jag tar dina rester? Du lämnade honom för flera år sedan och inledde ett förhållande med Mr E och hämnades sedan mot Mr E med honom DÅ han var MIN dåvarande och sedan har du MAGE att anklaga mig för att JAG efter att ha fått reda på ditt BACKSTABBANDE träffat Mr E ett halvår efter att det ni haft tagit slut?

Ja, jag erkänner att det bara var en payckback från början men att det utvecklade sig till ett förhållande var varken förväntat eller planerat. Sooo, keep on hating.

Christmas Taaajm.

Vit Jul? Det blev det i år. Vi lyckades hitta en jättefin vit gran liknande den på bilden som vi pyntade i rött och silver. Sooo Fresh! Julklappar? Ja, det blev en del sådana men tyvärr inte lika många som jag hade förväntat mig men vad mer kan jag begära om jag ska få en Thailandsresa betald.

Jag fick i alla fall min ÄLSKADE Iphone mobil som jag hade önskat mig från mor och far samt en guldkedja, underkläder, thailändska buddha figurer, hudlotions, smycken, hårprodukter och kläder från min älskade familj NR 2, me looove you longtajm! 

Haha och sist men inte minst får jag inte glömma den roligaste klappen av alla, en liten röd nyckelknippa som man trycker på som lyser och snurrar i cirklar och stannar på olika alternativa sysslor man ska göra. Lick & Suck, Kiss & Cuddle, Massage, Sex, Spank, Striptease HAHA!


 


Halloweeen.
K.A.O.S is all I have 2 say HAHA ;D Detta födelsedagskalas var planerat in till det sista och endå gick det åt helvete. Jag och min vän Tara fyller tätt inpå varann och bestämde oss för att ha ett litet Halloween parteeey för alla nära och kära. Vi hade pyntat upp lokalen i riktig Halloween anda med spindelnät, girlanger, spindlar, rökmaskin, uv-lampor och en saftig möggelgrön bål med godisormar i och lyckats övertala dem FLESTA gästerna till att klä ut sig.

Tyvärr så tänkte vi inte över det här med att det FAKTISKT spelar roll VART man har en lokalfest beroende på folket i området och att det kan dyka upp objudna gäster som bara vill förstöra. Efter många om och men var jag tvungen att avbryta detta kalas.

Det är ganska komiskt nu när man tänker efter hur människor kan vara så oerhört otacksamma och respektlösa. Man anstränger sig, lägger ner pengar och tid för att göra något annorlunda då alla klagar på Sveriges enformiga festliv och folk tackar en genom att bråka, sno och förstöra? Omoget beteende men som tur lär man sig av sina misstag ;D

Hursomhelst ska alla nära och kära som dök upp ha ett STORT tack för det OCH för alla fina presenter! You ALL made MY day <3

Spaaain with babyboo!

Älskling åkte iväg till Magaluf med grabbarna grus under Juni månad och lämnade mig kvar att saknaaa hemma i ruttna Sverige men kompenserade sedan med att åka iväg på en Spaaain trip med mig 2 veckor. Vi hyrde en lägenhet nära stranden och allt hålligång med eget poolområde dessutom, DET DU ;)

Eftersom en VISS person är VÄRLDENS gam var vi tvugna att STORHANDLA 2ggr under denna resa och fylla vårt kära kylskåp med massa goda smaker och färgsprakande mumsfilibabbus! Vi gjorde även på denna resa en del utflykter till bla djur och vattenparker, tog båtturer samt åkte GO KART vilket för den delen är något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv.

Vi gick dessutom ut om helgerna och försökte hitta något hak att supa oss fulla och dansa på. En av kvällarna drog vi till Metropolis där det tydligen var så WOOOW, ehm? Någon hittade iallafall sina landsmän därinne och shakade sönder dem all night long, ha ha ha ;)

Måste dessutom påpeka att om man vill dricka billigt därnere så ska man förkröka på strippklubbar HAHAHA 2€/drink.  Denna resa gav oss minnen för livet och det ABSOLUT minnesvärda var att NÅGON tappade lägenhetsnycklarna dagen innan HEMRESA på Go Kart banan så att man inte kunde åka hem och packa den natten utan fick övernatta hos Kusinvitamin och bege sig till Kartingen tidigt dagen därpå. Smidigt baby!
Give me SUMMER!

Gothenburg AKA Al Fadji Trip!
Saraaa BRE Saif tog sitt körkort och vi bestämde oss för att ta en liten ROADTRIP till Göteborg. Minnen för livet! Kan ni ens FÖRESTÄLLA er 4 tjejer på en roadtrip? Ha ha ha dont think so.

Observera att detta är KORTFATTAT om denna resa. Vi hade tur att vägen till Göteborg praktiskt sätt var rak, annars hade vi nog aldrig hittat fram.  Dem riktiga problemen dök upp när vi väl befann oss i Göteborg. Hur fan skulle vi hitta till ASKIM strand? Vi frågade massa människor och trots att dem förklarade så gott dem kunde så förstod vi inte vad vi höll på med.

Måste dessutom berömma Sara som tagit körkortet men inte visste hur man tankade bilen. *Klappar händerna* När vi efter om och men hittat fram till den där JÄVLA stugan så insåg vi att vi egentligen hade befunnit oss i närheten HELA tiden men bara åkt runt i cirklar. Vi packade upp och jag och Lillsan gick ner till den GEMENSAMMA duschstugan där det hade utlovats fräscha duschar och toaletter? Hell yeah! Ha ha ha.

Vi gick in i ett av dem många rummen och överraskades av 2 duschar med gamla illaluktande draperier. Dessutom kunde man se in från lekparken och det luktade bajs i hela rummet. Whatever, vi hade bråttom. Lillsan hoppade in i ena duschen och jag i andra. Det var tyvärr omöjligt att tvätta håret där eftersom vattnet var så KALLT så vi bestämde oss för att tvätta håret för sig i handfatet.

När vi väl kom ut från duschen och stod och torkade av oss märkte vi att alla utifrån stod och tittade. Har dem aldrig sett någon duscha förut eller? Vi tvättade håret och gick sedan till stugan med varsin turban i håret.

G-TOOOWN, here we come! Vi tog bilen in till stan och mötte upp tjejernas vän Henke och hans kompisar. Fullt ös medvetslös hela kvällen med en touch av burger king innan hemgång.

Dagen efter vaknade vi upp och städade lite i stugan då alla bara hade slängt av sig kläderna. Tara och Sara gick och duschade och jag och Lillsan varnade dem för dem skabbiga duscharna. När dem kom tillbaka hade dem tydligen hittat något annat rum där det fanns fräscha duschar som man kunde låsa och allting så jag och Lilly var bara tvugna att gå ner och kolla.

Guess What? HA HA HA. Vi kom fram till att jag och Lilly hade duschat i barnskötarrummet och tvättat håret i handfatet där man tvättar barnens rumpestump. Inte undra på att hela rummet luktade bajs och alla från lekparken hade tittat på oss. Menmen, lite skit skadar inte ;D

Vi åkte iväg för att shoppa och titta runt men hittade ingenting. Eller... Sara hittade ett linne som var nersatt halva priset av REA priset HAHA! Sooo YOU! Sedan åkte vi hem och förberedde inför kvällen då det var planerat med Utgångus igen.

Dagen därpå var alla sååå bakis men tvingade endå varandra att dra till Liseberg eftersom det var så vi hade planerat helgen. Vi åkte det vi hann och orkade med tills alla mådde så illa som det bara gick att må och då var det dags för hemgång!

Sist men inte minst får man inte glömma att även berömma Sara OCH oss alla som visade den "rätta vägen" som slutade i att vi körde MOT trafiken och nästan rakt in i en spårvagn.

My beloved Elvis.Hunden är människans bästa vän? Det stämmer. Det här var MIN bästa vän. Hur sjukt det än låter, det är ju bara en HUND? Är det inte så ni tänker? Låt mig förklara. Jag hade aldrig haft något husdjur och det var inget jag planerade heller men på något sätt blev jag och min syster inne i det här och lyckades övertala Mamma. Ja, det är mamma som bestämmer hemma haha.

Vi åkte hela familjen och hämtade honom i Uppsala från ett ungt par som hade köpt honom ca 2v innan från uppfödaren. Det visade sig att tjejen var allergisk mot denna typ av ras. Jag kommer aldrig glömma den dagen, han var så liteeen och FLUFFY. Då såg han ut som på första bilden, det är han till höger tillsammans med uppfödaren.
 
Så fort han kom hem till oss började han busa och springa runt och kissa och bajsa överallt för att markera revir och när det var sängdags kröp han ner i sängen med mig och låg med huvudet på sin alldeles egna kudde och delade täcke med mig. Jag var hans MAMI, vart jag än gick hade jag min lilla fluffiga skugga efter mig. När jag gick ut på kvällarna och kom hem var det han som låg vid dörren och väntade på mig och när jag var ledsen var det han som fick mig att le.

Det sägs att allting sker av en anledning även om man önskar att man kunde få sina VARFÖR och HUR frågor besvarade. Mina föräldrar kom hem en dag från jobbet och ropade efter honom. Han kom inte vilket var väldigt ovanligt då man oftast hörde honom skälla redan när man var i hissen. Han låg på mattan med sin favorit leksak bredvid. Dem trodde han sov.

Jag var på jobbet och fick ett samtal av min mamma som skek och grät, jag förstod inte riktigt vad som hade hänt. Hon bara grät och grät och sa att han var så hård och att han inte rörde på sig. Jag sprang in i personalrummet och kastade på mig jackan och tog mig hem.

Ingen vet vad som hände eller varför, han blev trots allt bara 2 år men den dagen han gick bort försvann en liten del av mig som kommer att vara evigt saknad. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Vila i frid min älskade <3

Carola has left the building.

Åååh vilket mysigt hem, me laaajk!


Mina älskade pärooon gjorde det fina golvarbetet i poolrummet samt uteterrassen, tyvärr så har detta hus en ny ägare nu men den säng och det möblemang ni ser på bilderna ovan är det som Carola hade när hon bodde där. Plus i kanten för den grymma inredningen i sovrummet.


RSS 2.0