Once again, New Year 2oo9.

                                               

Om man blickar tillbaka och gemför detta nyår med förra årets så var detta väldigt tomt på alternativ om vad som skulle ske under och efter 12 slaget. Jag bjöd hursomhelst hem tjejerna till mig där vi förkrökade och mumsade mums. Min saknade vän Veronica var i Sverige på besök så hon fick följa med.

Vi drog vidare från mig till en hemmafest i Rissne som någon föreslagit då krogen var uteslutet pga tidigare erfarenheter. När vi väl kom fram till Rissne hade jag onda aningar om att denna kväll förmodligen skulle sluta på ett mindre trevligt sätt. Vi klev in i lägenheten och blev välkomnade av gamla bekanta, precis när jag skulle börja ta av mig jacka och skor märkte jag att mitt ex före detta flickvän även befann sig därinne. 

Kan man få en bättre start på ett nytt år än att låta det börja med drama? Ja, faktiskt. Jag försökte att undvika en konflikt genom att vara i samma rum men det är inte så lätt att låta bli att öppna munnen när man haft så mycket inom sig under alla dessa år. Hon och hennes vän började viska och fnittra vilket för mig är det mest omogna existerande beteendet. Om det är något du vill säga mig, säg det till MIG istället för att stå och viska och fnittra.

Hon började skrika direkt och bad mig försvinna därifrån och hennes vän la sig självklart i. Du har 2 val, antingen lugnar du ner dig och får ut det du har velat säga mig i 3 år eller så fortsätter du att vifta med din flaska och leker galen, skriker och skämmer ut dig själv? Your choice.

Hon lugnade ner sig och vi inledde en konversation och fick ut det mesta som man velat säga varandra. Ja, jag VAR din vän men jag gick INTE bakom ryggen på dig. Det var snarare DU som gjorde det. Och att jag tar dina rester? Du lämnade honom för flera år sedan och inledde ett förhållande med Mr E och hämnades sedan mot Mr E med honom DÅ han var MIN dåvarande och sedan har du MAGE att anklaga mig för att JAG efter att ha fått reda på ditt BACKSTABBANDE träffat Mr E ett halvår efter att det ni haft tagit slut?

Ja, jag erkänner att det bara var en payckback från början men att det utvecklade sig till ett förhållande var varken förväntat eller planerat. Sooo, keep on hating.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0