Spaaain with babyboo!

Älskling åkte iväg till Magaluf med grabbarna grus under Juni månad och lämnade mig kvar att saknaaa hemma i ruttna Sverige men kompenserade sedan med att åka iväg på en Spaaain trip med mig 2 veckor. Vi hyrde en lägenhet nära stranden och allt hålligång med eget poolområde dessutom, DET DU ;)

Eftersom en VISS person är VÄRLDENS gam var vi tvugna att STORHANDLA 2ggr under denna resa och fylla vårt kära kylskåp med massa goda smaker och färgsprakande mumsfilibabbus! Vi gjorde även på denna resa en del utflykter till bla djur och vattenparker, tog båtturer samt åkte GO KART vilket för den delen är något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv.

Vi gick dessutom ut om helgerna och försökte hitta något hak att supa oss fulla och dansa på. En av kvällarna drog vi till Metropolis där det tydligen var så WOOOW, ehm? Någon hittade iallafall sina landsmän därinne och shakade sönder dem all night long, ha ha ha ;)

Måste dessutom påpeka att om man vill dricka billigt därnere så ska man förkröka på strippklubbar HAHAHA 2€/drink.  Denna resa gav oss minnen för livet och det ABSOLUT minnesvärda var att NÅGON tappade lägenhetsnycklarna dagen innan HEMRESA på Go Kart banan så att man inte kunde åka hem och packa den natten utan fick övernatta hos Kusinvitamin och bege sig till Kartingen tidigt dagen därpå. Smidigt baby!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0