New moon.

Kortfattat. Den var exakt som jag hade förväntat mig och mycket mer. Nu syftar jag inte enbart på dem fysiska frestelserna som Edward och Jacob utan snarare handlingsmässigt. Varje sekund av denna film berörde mig djupt. Deras kärlek är så stark och evig, mystisk och oemotståndlig. Näst intill omölig om det inte vore för den starka viljan att fortsätta kämpa för varandra. Dem är väl medvetna om vilken fara dem utsätter varandra för genom att älska så djupt men går trots detta över eld och vatten för att hålla det vid liv.

Den scen som berörde mig som mest var när hon tvingades välja mellan Edward och Jacob. Hur ska man kunna välja mellan dem människor man älskar som högst? Din älskade eller din bästa vän? Gripande.

Tack Kimmie! Det var speciellt.Baby, where you at?

Jag lägger mig i sängen och sveper täcket runt min frusna kropp. Ensam och övergiven, min man är utom räckhåll. Jag vrider och vänder på mig. Vart är den varma famn jag andra nätter somnat in hos? Tankarna spinner i högvarv. Jag försöker pussla ihop en förklaring. Vad har jag gjort för fel eller vad kunde jag ha gjort för att göra det bra? Jag somnar in. Drömmer mig bort till en plats där allting är som jag vill att det ska vara. Hoppas på att jag ska vakna upp av att känna dina andetag kittlandes i nacken på mig. Jag hoppades nog för mycket, vaknade upp lika ensam som jag somnade in. Varför kom du inte, vart var du?

P.S I love you.
/DNew blogdesign.

Sååå, nu är den nya designen uppe. Hoppas den uppskattas ;D

...Och med detta rör jag mig till sängs, nattinatti peeps!These days.

I Fredags när jag kom hem från jobbet hade mams möblerat om i mitt rum. Det tog ett tag innan jag kände mig som hemma eftersom hon flyttat på sängen och jag inte var van att titta på TV:n från det hållet hahaha. Jag var trots detta oerhört nöjd med förändringen och började genast sätta igång med att flytta på saker samt byta ut bilderna på min Wall of fame tavla till Cuba bilderna. Hahaha tredje gången gillt eller vad?Idag har jag som sagt varit iväg med my love i Barkaby outlet samt käkat och åkt en sväng förbi Solvalla hahaha. Senare på kvällen kom Angelina Jolie förbi på min vernissage kväll, skämt åsido. Det var egentligen meningen att jag och Kimz skulle titta på film men det blev istället en massa kackel som vanligt innan vi bestämde oss för att leka med hennes bloggdesign när jag endå var på G. Resultatet blev kanon så vi låg i sängen och skålade med julmust och mumsade chips innan vi begav oss ut på en nattprommis. Mysigt!

Imorgon ska jag passa på att träffa m2 eftersom jag åker på Tisdag. Jag ska nämligen ut på jakt efter någon dunder medicin åt Kerstin i Spanien vilket inte lär bli speciellt svårt då den tydligen ska finnas på dem flesta apotek. Lets see. På kvällen ska jag iväg på bio med Kimmielicious och titta på New Moon för att sedan möta upp baby och mysa en sista gång innan jag åker. Måndag är sista workieworkie dagen sen är det alltså dags för semester.


So long suckers! Hahaha.

So you know...

... My world doesn't circle around you!


Under construction.

Som ni ser är bloggen under construction för tillfället hahaha. Sitter och trixar på photoshop för att få fram en ny design eftersom jag tröttnat något på mina stenar samt 5 år gamla bild. Vi får se hur det blir i slutändan men nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ska iväg till Barkaby outlet med my love och sedan gå och mumsa foodie :)

See you later aligators!

 

Fairytale.


(Pato Pooh ft Ricky)

See... People used to tell me... Young man...
You never know what you got... Until you lose it...
The funny thing is...I knew what I had...They say when two become one that's love
But you and I both know that just ain't enough
It’s not a fairytale picture a story to tell
Cause all of that is fiction and we know it damn well
That I couldn't be your prince though you were my princess
This is real life, live and direct
And sometime life has another thing planned
I thought we'd be forever but you got a new man
So I lost that battle when your heart was shattered
Guess I was a monster, your fairytale dragon
But I still see your face when I sleep
I see a happy ending, our love is complete
Maybe this is real and real is fake
Maybe you'll be here one day when I wake
Cause you can leave but you can't take
Away my dreams, that's far too late


Once upon a time you were with me
And now you're only a dream
So I hold you a night in this fairytale where our love is made believe
Then I wake up to see I’m alone in what
We used to call our room
So all thats left for me to do
Is keep on dreaming of you

Keep on dreaming of you,
keep on dreaming of you
All thats left for me to do


Baby I can’t never find another lover
Sweeter than you, sweeter than you
I play that record all the time cause I know that is the truth
But every time I hear it I know that we are through
I’m so sick of love songs so done with tears
But I can’t front, I still want you here
In my arms where you belong
So come back baby it’s been too long

Girl dreams don´t cut it I need your touch
I never knew I loved you this much
What can I do to be your prince Charming
hear you say it, say you love me
I’m going out of my mind girl I’m so
broke down, I don’t wanna be alone
i want you here by my side and i know
that everything will be alright if you just come home


Once upon a time you were with me
And now you're only a dream
So I hold you a night in this fairytale where our love is made believe
Then I wake up to see I’m alone in what
We used to call our room
So all thats left for me to do
Is keep on dreaming of you

Keep on dreaming of you,
keep on dreaming of you
All thats left for me to do
Is keep on dreaming of you
Of you
Of you

Amazilia.


Jag tänkte rekommendera en jättebra sida för er som har svårt att hitta presenter till era nära och kära. Det är två tjejer som från början startade en blogg för att sälja smycken, halsband och armand osv. Nu har dem en egen hemsida där dem även har börjat sälja graverade smycken. Jag beställde hem ett liknande det på bilden ovan fast med andra namn och små hjärtan efter namnen. Perfekt present!

Snabb leverans & endast 250kr.
Tack tjejer!

www.amazilia.se


Question.

Fick en fråga här på bloggen om vad Salt Water sprayen från HM används till. Jag personligen köpte den eftersom jag har börjat få elektriskt hår och enligt några på jobbet så kan det bero på att mitt hår är för torrt. Istället för att använda silikon/glansdroppar som bara får mitt hår att se "fettigt" ut köpte jag detta som ger det en matt glans samt diskret beachlook.

Detta är dock en budgetversion från HM, finns mycket dyrare varianter på Åhlens eller liknande :)


Travelstart.OBS! BOKA ALDRIG RESOR MED DETTA FÖRETAG!

Här nedan följer ett någorlunda agressivt inlägg för er känsliga läsare.

Som ni vet bokade/betalade jag och Tacita en resa till Cuba för ca 3 månader sedan med avresa 5 Januari - 5 Febrauri. För någon dag sedan kom ett mail från detta patetiska företag om att flygbolagen ändrat flygtiderna samt datum. Nu skulle vår resa tydligen ske mellan 4 Januari - 7 Febrauri med 3 mellanlandningar samt övernattning i Madrid 1-2 nätter på egen bekostnad. SAY WHAT? För det första har jag resor inbokade innan och efter ovanstående datum vilket alltså orsakar en krock i mitt fullspäckade schema.

Om vi nu inte gick med på denna tidsändring kunde vi alternativt få tillbaka våra pengar. Toppen! Vi började genast leta andra resor och hittade tillslut en som avgick det datum vi hade planerat in från hela början - 1000kr billigare dessutom. Jag ringde upp deras kundtjänst eftersom jag inte hade fått något svar på mitt agressiva mail. Jag hade NR 2 i kön och fick trots detta vänta 25 min. Jasmina/e hette den IQ-befriade säljaren som svarade i telefon och "försökte" hjälpa mig. Bullshit!

Jag berättade vad som hade hänt och uttryckte min ilska med deskretion då det faktiskt inte var hennes fel att detta uppstått utan företagets samt flygbolagens. Hon frågade om jag ville avboka resan och få pengarna tillbaka eftersom jag vägrat att gå med på denna tidsändring med 3 mellanlandningar och övernattningar som skulle bekostas på egen hand. Det verkade som att allt skulle lösa sig tills jag sa att jag behövde mina pengar på kontot SENAST på Måndag då jag åker utomlands på Tisdag och behöver boka en ny resa innan dess.

Vad får jag för svar? Behandlingstiden för liknande ärenden ligger på mellan 4-8 veckor. HA HA HA, så du menar att jag måste vänta 4-8 veckor vilket motsvarar 1-2 månader på att få tillbaka mina pengar insatta på mitt konto? Ja, säger hon med spydig röst. Och detta ska kallas service? Ni har njutit av våra pengar i 3 månader för att sedan komma med ett sånt här besked och med spydig röst säga tyvärr, det är det enda vi kan göra. FUCK OFF.

Hon hänvisade mig att ringa SAS och AIR Europa som tydligen skulle ha dessa pengar och försöka komma fram till en överrenskommelse med dem. Okej. Jag ringer SAS som talar om att den här idioten på Travelstart inte vet vad hon snackar om, att dem inte har något med detta flyg att göra överhuvudtaget utan Spanair och Air Europa och att jag borde vända mig till dem. Dem berättade även att när något liknande händer hos dem och många andra flygbolag har kunden sina pengar tillbaka på kontot inom 5 arbetsdagar samt att flygbolagen oftast inte får dessa pengar från bokningsföretaget förrns när det är dags för avresa.

Jag försöker ringa numret jag fått från idioten på Travelstart till Air Europa men kommer till en automatisk svarare som talar om att detta nummer inte existerar. Jag googlar och hittar in på deras hemsida, ringer ett flertal nummer i spanien samt ett i Sverige där en gammal dam svarar att jag kommit fel. Dagen därpå ringer Tacitas mamma till Travelstart igen och försöker komma fram till något utan resultat. Hon får samma besked som jag.

På måndag gör jag mitt sista samtal till konsumentrådgivaren i Solna Kommun. Det är EJ acceptabelt att behandla sina kunder på detta sett och att bara ha ett patetiskt tyvärr som ursäkt. Som tur har jag dock världens bästa föräldrar som ställer upp trots detta tråkiga besked. Tack vare dem kommer jag förhoppningsvis kunna fullfölja min resa och hålla mitt ord om att vi skulle ses igen till min Pappa och syster därnere. 


BIG LOVE <3Countdown.


Yummie!Rumble of the kings.Nu är det äntligen dags i Stockholm!

 


Paranormal Activity.

Det sägs att detta ska vara årets hittills bästa skräckfilm. Jag som för tillfället har vita helger (no drinks) fram tills jag åker till Spanien passade därför på att titta på den igår i min ensamhet hahaha. Bäddade ner mig i sängen och släckte ljuset.

Jag var något skeptisk i början då hela filmen är inspelad som en slags "dokumentär" men efter ett tag började det hetta till ordentligt. Så pass att jag var tvungen att gå upp och tända ljuset hahaha. Det blev dock bara värre och värre under filmens gång.

Det som gjorde mig något besviken var att denna film inte är baserad på en verklig händelse då det är dem skräckisarna jag tycker om mest. Den var läskig ja, men jag skulle inte klassa den som årets bästa skräckfilm, tyvärr.

Den är trots detta endå värd att se eftersom den påverkar även fast man inte tror det hahaha *vågade inte gå på toa den natten*
 


Yesterday's purchase.

Eftersom jag fick sluta något tidigare igår passade jag på att ta en sväng förbi stan och shoppa lite smått. Det var meningen att jag skulle försöka hitta någon present till min kusin, hennes boyfriend och deras söta busunge eftersom jag ska iväg och hälsa på dem i Spanien om drygt en vecka. Det slutade med att jag kom hem med ett nytt underklädes set, färgad dagcreme och salt water spray till mig hahaha. Det enda jag hittade till busfröet var två tröjor med hans favourites på - Spiderman & McQueen.


 


All by myself.

Eftersom jag mådde något bättre igår än vad jag gjort dem senaste dagarna passade jag på att hoppa in i duschen och förbereda inför dagens workieworkie. Mitt i natten ringer det på min mobil från okänd, jag svarar och är som vanligt när det ringer från dolt - tyst.

Jag hör hur några pratar i bakgrunden men var för groggy för att bry mig. Detta förstörde min sömn vilket ledde till att jag inte vaknade av alarmet imorse. Jag lyckades trots detta göra mig i ordning på 10min och komma i tid. 

Förövrigt var det en lugn dag idag, tur det. När jag kom hem la jag mig någon timme i sängen och vilade tills jag samlat tillräckligt med energi och fick för mig att storstäda och göra det mysigt för mig själv. Jag bytte påslakan till mina favoriter från Jotex och tände lite ljus i dem fina ljuslyktorna som jag fick av Sunny på min birthday.

Myspys!Movies.


I Söndags var jag och tittade på SAW 6. Ingen höjdare bör jag påpeka. Hade dock inte förväntat mig det heller. Det är ganska uppenbart att dem senaste filmerna gått i bruk endast i syfte för att tjäna några sista slantaruppståndelsen kring dem tidigare SAW filmerna. Man måste ju passa på så länge det går hahaha.

Nu återstår att bocka av följande filmer:

* 2012 Doomsday
* Twilight New Moon


From that special someone.Fick denna finfina mobil från my love i födelsedagspresent.
Väl behövd! Tack bästa du!


Sick and tired.

Det är inte värt att ödsla min tid på att skriva ner ett inlägg om hur besviken jag är på mina s.k "vänner" och varför. Jag antar att vi alla föddes med ett sunt förnuft där vi bör kunna skilja på vad som är rätt och fel. En instinkt som talar om när man behövs som mest samt vetskapen om att man då var där som minst. Tolka det hur ni vill.I see your true colors, that's why I love you.
Förutom detta så känner jag mig illa tvungen att påpeka hur sjuk jag är. Så pass sjuk att jag varit tvungen att vara hemma från jobbet i 2 dagar nu. Nej, det är inte svininfluensan och ja, jag vet att jag borde gå och vaccinera mig utifall att det skulle vara det. Dock känner jag mig inte redo för det, än. Jag låter ytterligare några till agera testkaniner innan jag själv sätter mig på den karusellen.
Happy birthday 2 me.


Finally!

Åååh, ÄNTLIGEN klar!

Igår åkte jag med mams och handlade lite inför imorgon. Jag ska nämligen bjuda girlsendinner, dricka och annat mums eftersom jag fyller år :D Detta innebär att det har varit fullt ös medvetslös i köket idag. Jag kom hem från jobbet och satte igång direkt och blev klar med allt för ca 1h sedan. Jag har gjort i ordning 2 smörgåstårtor en med skagen/räkröra och ägg samt en med tonfisk, rödlök, majonäs, rostbiff och kalkon. Förutom detta har jag även hunnit med att göra skinkrullar, quesadillas, croquetas, empanadas, kycklingpasta och en mumsig hallontårta! Nu ska jag krypa ner till sängs eftersom jag ska upp och jobba 4h imorgon för att sedan komma hem och fixa det allra sista samt göra mig i ordning innan girlsen kommer över.Happy birthday 2 me ;D


One more.


Idag var det äntligen dags! Tacita byggde ut sina flowers ända upp till ryggen. Jag beundrar verkligen hennes mod och uthållighet hahaha jag hade aldrig stått ut med den smärtan. Som man brukar säga, vill man bli fin får man lida pin ;D Jag körde på en något diskretare variant vid bikinilinjen, fortsättningen på min text vid revbenen - reality is wrong, dreams are for real. Nu räcker det, eller? Haha ;D


New stuff.MMA & Afterparty.Igår mötte jag upp min baby T och åkte till Gullmarsplan och Fryshuset för att titta på MMA galan tillsammans. Det första vi fick syn på var min vän mr Hellman som jobbade i Entrén, trevligt värre! Jag träffade även på Jenny som var där med sin boyfriend. Vi stod och pratade och mitt i allt attackeras vi av kameramannen, Musse och en mikrofon. Vi båda vände oss om och sa åt han att gå och filma Tara istället hahaha.

Folket började sakta men säkert droppa in och fylla ut lokalen. Baby T hade hookat oss VIP platser så vi kunde se boysen på nära håll hahaha. Matcherna satte igång och stämningen var på topp. Vissa matcher var dock mer underhållande än andra då jag inte är ett stort fan av brottning utan föredrar stående fighting.

Följande matcher spelades under kvällen:
(Dem med tjock text är vinnarna)

Gabriel Mboge Nesje - Nicklas Bäckström (Pro Debut)
Olivier Pastor - Ocimar Costa
Meher "Prince" Aziz - Michael Böbner (NC)
Navid Yousefi - Scott Pooley
Magnus "Jycken" Cedenblad - Jonas Hellqvist
Piotr Jakaczynski - Ibrahim Moginot
Hamid "Akira" Corassani - Peter Mettler
Tchavdar Pavlov - Jose Luis "Titin" Zapater
Assan "The Black Attack" Njie - Tomar "Thor" Kuzela
Diego Gonzalez - Yasushi Kitazaki
Tor "The Hammer" Troeng - Mark "The Wizard" Weir
Bobby "Danger" Rehman - Daniel Acacio
Reza "Mad Dog" Madadi - Andy WalkerKvällen avslutades med efterfestGrodan. Girlsen var på plats och partyhumöret på topp. Några redbull/vodka, R&B/hiphop musik och alla stod och fuckade ur på dansgolvet hahaha. Jag och baby T stannade kvar tills stängning och rörde oss sedan mot tåget och skrattade åt kvällens komiska händelser. Bästa kvällen på länge!


One cellphone richer.

Tonight's gonna be a good night var syftet med fredagens utgång... och så blev det hahaha. Dock på ett något annorlunda sätt än vad vi hade förväntat oss.

Vi hade planerat att gå och ta några drinks för att sedan dra vidare någonstans. Vi hann inte längre än att smutta på ett X - antal drinkar innan kaoset bröt ut.

Missförstånd kan uppstå när man är full men detta var mer än så. Om en person utan anledning är respektlös får den helt enkelt skylla sig själv och ta konsekvenserna.

Kvällen slutade med att några fick vad dem förtjänade medans andra blev en mobil rikare hahaha. Call it what you wanna call it ;D

What goes around comes around!


RSS 2.0