La Havana, Cuba 25/04.

Min kusin och några andra hyrde en bil för att åka till stranden i Marazul. Vi bestämde att vi skulle mötas upp där eftersom Tacita, Lazaro, Yorelis och jag skulle åka i Marcels bil. Påväg dit började vi köra race med en annan bil som utmanade oss haha. När vi kom fram till stranden var det fullt med folk överallt. Vart man än skulle få för sig att lägga sin handduk skulle man ha folk bredvid. Vi solade och badade ett tag innan vi gick för att äta något. Marcel kom och hämtade upp och senare på kvällen. Vi kom hem, duschade och gjorde oss i ordning för att sedan gå ner till min farmor eftersom det var hennes birthday. När hon gått och lagt sig åkte paps och kusinvitamin iväg och köpte dricka. Sis och hennes kusin kom ner och joina oss. Vi satt och pumpade musik och snackade skit innan det var läggdags.


La Havana, Cuba 23/04.

Idag kom min kusin från USA som jag inte sett på 10 år. Han såg praktiskt taget likadan ut, dock i ett större format och galnare haha stackaren kände inte ens igen mig. Vi satt och kacklade en stund och han berättade om sitt liv i Miami, sina barn och galna festliv. Idioten fyller 24 i år och har redan 3 ungar, separerat från deras morsa och lever loppan...

Senare på kvällen skulle vi iväg och titta på El Insurecto som hade uppträdade på El Tunel. Vi tog bilen, drack 3 öl därinne och åkte hem igen. För det första var dem inte ens där och för det andra var det världens skummaste människor på plats. Påväg hem fick vi för oss att ta en sväng förbi min paps för att se om dem var uppe eftersom dem satt och drack när vi var påväg ut.

Guess what?

Min farsa hade tagit moppen kl 01.30 (vilket är ytterst ovanligt) för att gå till macken och köpa öl, hahaha. Dem hade tagit ner TV:n och DVD:spelaren från min farmor och kopplat in den hos han, pumpade högsta volym på alla Gente de Zonas låtar och hade värsta homepartyt i garaget. Jag och Yorelis satt och kacklade lite med folket när min farsa kommer in helt hype med en öl i handen och börjar dansa till - Im In Miami Bitch. Vad hade jag missat? Hahaha.

Vi stannade kvar ett tag och umgicks med fullisarna innan vi promenerade hemåt. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som den kvällen. Min paps är EJ frisk HAHA.

La Havana, Cuba 21/04.

Okej, "jag ska aldrig mer dricka i hela mitt liv". Jag har gått på antibiotika sen jag kom hit och i förrigår tog jag min sista tablett så jag antog att det var okej att dricka i och med att behandlingen var slut.

Igår promenerade vi alltså runt El Vedado och fick för oss att gå förbi El Capri där vi såg att Alexander från Gente de Zona's bil var parkerad. Jag var bara tvungen att gå in där. Om möjligheten fanns att han satt därinne så skulle jag ej gå miste om den hahaha. Det är nämligen min sexylicious drömman.

Vi gick in och drack några Cuba libres samtidigt som jag vred nacken av mig själv genom att kolla åt alla håll för att se om jag såg han därinne vilket är näst intill omöjligt med tanke på att det är väldigt stort och "mörkt" därinne.

Efter ett X-antal Cuba libres tycktes jag höra någon man prata Svenska. Jag frågade vart han kom ifrån och han sa att han var från Stockholm. Vi började samtala lite och han berättade att han hade en relation med en Cubansk kvinna härnere och att dem hade barn osv.

Det visade sig att denna man tydligen är en av dem 3 ägarna till Collage sååå holla om ni vill komma in VIP, skämt åsido haha. Vi blev homies och han gav mig sitt nummer ifall jag och Yorelis ville komma och hälsa på han och hans Wifey i Miramar.

Världen är allt liten HAHA!


La Havana, Cuba 20/04.

La Havana, Cuba 20/04.

Lazaro's birthday. Vi var där igår och grattade honom innan tolvslaget men idag har jag ingen lust att gå upp. Jag har varit irriterad på dem i några dagar nu. Dem har blivit så jävla hemlighetsfulla och falska på senaste. Säger saker till Tacita som hon enligt dem inte får säga till mig?

What's the point?

Jag bad hans morsa att hämta upp mig tidigt idag med Tacita så vi kunde åka och köpa en tårta till honom tillsammans men hon kom aldrig. Dem var borta hela dagen och när dem kom hem igen åkte dem till stranden utan att fråga oss om vi vill följa med. Skön stil. Imorgon blir det serious talkietalk.

Ikväll ska jag njuta av min kväll så som dem förmodligen njuter av sin. Jag och Yorelis ska åka in till El Vedado och se vad som händer där.


La Havana, Cuba 17/04.

I dem flesta latinamerikanska länder firar man som ung tjej sin 15 årsdag stort. Det är från och med den dagen man blir "kvinna". Den som fyller år väljer ut 14 tjejer och 14 killar samt 1 kavaljer till sig själv som ska stå för dansen den speciella kvällen. Några månader innan ens födelsedag övar man in koreografin till dansen några gånger i veckan för att vara fullt redo. Man dansar alltså 14 par och det 15onde paret blir födelsedagsbarnet och hennes kavaljer. Hon bör även dansa en dans med sin pappa istället för sin kavaljer.

Den 13onde april fyllde min syster 15år och idag ska hon firas. Dem har sparat pengar och planerat för den här dagen länge för att göra den så unik och oförglömlig som möjligt. Ambassadörsalen på Hotel La Habana Libre, dekoration och uppdukning av bord och stolar, buffé och tårta för 250 personer, Audi limosine och Audi cab till födelsedagsbarnet + familj, Coco taxis till dem 14 paren, 3 bussar till gästerna, klänningar till födelsedagsbarnet, klänningar och kostymer till dem 14 paren, inbjudningar osv.

Under bilresan till hotellet var det folk som tutade, skrek och vinkade till min syster som satt med sin guldiga prinsessklänning. Efter caben och limousinen åkte 14 gula Coco taxis med hennes 14 danspar som i sin tur följdes av 3 bussar där alla gäster satt. När vi kom fram till hotellet började turisterna direkt att ta fram kamerorna och fota. Dem trodde antagligen att det var något bröllop eller dylikt. Många frågade även om dem fick stå vid dörren in till salen och fota/spela in eftersom det var något så ovanligt i deras land. Speciellt kineserna. Hahaha.

Dansen gick jättebra, dem klarade sig igenom hela koreografin med få felsteg som knappt märktes (någon tog något felsteg i dansen, någon tappade ett ljus, någon tappade sin ros). När buffén och drickan serverades var det bara att hugga i hahaha. Jag tror jag aldrig ätit så mycket i hela mitt liv, gick och plockade mums överallt. Efter maten bytte födelsedagsbarnet och paren om till sina festkläder och reggaeton musiken började spelas på högsta volym. Alla började fucka ur och shaka vid scenen som nu förvandlats till ett dansgolv. Paps, farmor, kusin och jag passade på att åka hem innan stängning för att undvika folkmassan. Limo hem, shuuu...

Oförglömlig kväll, pics later aligators ;D

La Havana, Cuba 10/04 - 11/04.


Resan till Arlanda gick bra trots att vi var något försenade. Vi checkade in bagaget (24kg var) för att sedan möta upp paps vid parkeringen för mission impossible "hämta upp våra 54kg handbagage". Vi gick igenom säkerhetskontrollen utan problem och stressade sedan till vår gate som låg på andra sidan flygplatsen.

När vi kom fram till London satte vi oss på transferbussen som skulle ta oss till den andra flygplatsen där vi skulle spendera närmsta 12 timmar. Vi började med att gå runt för att få timmarna att gå tills vi hittade några sittplatser med uttag där vi kunde koppla in våra datorer för att åtminstonde uppehålla oss med att titta på film.

Min dator funkade såklart inte att koppla in i uttaget så jag fick nöja mig med musik på mobilen. Vi  träffade på en äldre grek som uppehöll oss ett antal timmar innan hans flyg skulle avgå. När han gått passade vi på att sova någon timme med ett öga öppet eftersom vi hade allt bagage med oss.

På morgonen innan vi skulle checka in lämnade vi vårt handbagage vid ett ställe där dem passade det för en liten summa pengar, tur det. Vi checkade in bagaget som vanligt och hämtade sedan handbagaget för att gå igenom säkerhetskontroll nummer 2.

När vi äntligen fick gå ombord (planet var försenat 1h) märkte vi att vi hamnat i värsta Jumbojet lyxplanet med världens skönaste stolar så vi kunde sussa som sessor. Maten var yummieyums och man fick hela tiden något nytt att mumsa på.

Efter 10h flygresa var vi äntligen framme. När vi klev av planet började vi direkt känna paniken för vad som väntade oss. Den hårda passkontrollen. Jag kände hur jag började svettas bara av tanken på hur vi skulle lyckas få igenom 110kg utan att behöva betala övervikt vilket förmodligen skulle gå på en smarrig summa.

Kvinnan i passkontrollen försökte grilla mig med frågor på Spanska då jag sa att jag enbart pratade Engelska så att jag i slutändan var tvungen att svara på hennes frågor som återigen ställdes på Spanska vilket ledde till att hon frågade mig hur jag lyckades förstå hennes frågor om jag inte kunde prata Spanska?

Jag fick försvara mig med att jag förstod men inte kunde prata eftersom jag bott i Sverige så pass många år och att min mamma pratade Spanska hemma. Hon tittade något misstänksamt och släppte sedan förbi mig.

När Tacita kom igenom någon minut efter mig skyndade vi oss för att hämta vårt bagage. Vi laddade upp våra 6 väskor på 2 vagnar och började gå mot utgången. Precis innan utgången har dem ytterligare en kontroll där dem ber om ens pass (ifall dem ser att du har kubanskt pass skickar dem dig för vägning av bagage) så jag hade förberett mitt Svenska pass.

Hon tittade fundersamt på mig och skulle precis öppna passet (där det står födelseort: La Havana, Cuba) så jag skyndade mig att fråga på Engelska vart transferbussarna gick. Hon tittade upp och log, stängde passet utan att titta på det och pekade mot utgången.

Oh HAPPY day, or what? Hahaha.

Done packing.Packat och klart! Ligger och myser med Crackie, ska krypa ner till sängs och sussa sött nu. Imorgon ska vi försöka kliva upp tidigt för att åka in till stan och ordna med några ärenden innan avresa. Vårt plan lyfter 18.40 och kommer till London 20.15. Där ska vi spendera ett antal timmar innan planet till Cuba avgår. Vi får se hur det går med vår övervikt, om vi lyckas få igenom allt utan problems. Spännande!

Angående uppdatering under min resa så ska jag verkligen försöka så gott det går även fast det är näst intill omöjligt haha. Det kan dock hända att jag lyckas slänga in ett och annat inlägg i veckan iallfall.

Nightynighty!

Sis from another miss.


Whatever people say, it's YOU and ME.

De kroppar gud lånat oss för att leva detta liv, skiljer sig enormt.
De bakgrunder vi kommer ifrån samt nuvarandra livssituationer, skiljer sig enormt.

Vi är skilda individer, fängslade i en kropp utan bestämd ålder.
En kropp där vi bestämt att vi passar ihop, trots det som skiljer oss åt.

Åldern, vilket i vårt fall inte ses som något mer än ett nummer, utan betydelse.
Obeskrivlig vänskap, en samhörighet mellan tankar och känslor.

Vi är och kommer alltid att vara som bästa vänner, tills döden skiljer oss åt.

Vi behöver inte ses varje dag, det viktigaste av allt är att VI vet att vi finns där för varandra, oavsett vad.

Varje gång jag ser dig i ögonen minns jag dem
oförglömliga stunder vi har upplevt tillsammans. Jag ler inombords samtidigt som jag blir påmind om varför jag älskar dig och värderar dig så högt på denna jord. 

Tack för att du är en av dem få existerande
guldsjälarna som ännu vandrar på denna jord.

Tack för att du är DU och ingen annan.

Honeymoon.

Sååå, nu har jag bokat busstransfer samt hotellövernattning i London för mig och min bitch. Vi ska nämligen fira våran honeymoon där, skämt åsido ha ha. Nej, men vårt flyg till Havanna går inte förrns Söndag förmiddag och från en annan flygplats än den vi landar på Lördag kväll. Chelsea kommer förhoppningsvis också och joinar oss under kvällens gång :D 4 days 2 go peeps! Imorgon blir det fika i Solna samt springa massa ärenden som måste vara avbockade innan Lördag.

 

Nattinatti!


Give me sunshine.


Every mans dream.


Hahaha vilken kille hade tackat nej? :)

Pobody's nerfect.

...and absolutely NOT you!

Santa Maria Texmex.


För er som än idag går ovetandes om detta tänkte jag tipsa om Santa Maria Texmex's drink mixes. Det var tack vare Tacita som jag upptäckte detta dunderpulver som i samband med alkohol och andra ingredienser skapar en smarrig drink. Ni som är trötta på att dricka öl, cider, vodka/redbull osv kan alltså blanda ihop dessa drinks hemma till er och sällskapet, påsarna hittar ni bland Tacoshyllan i er matvarubutik :)

I got your man.

Girl when you call my phone just say what's on your mind, ok?

Don't call and hang up, I'm not into that..

You want me to tell you something? Let me tell you something!

Your man, he told me that he's tired of the shit you got.
He took one hit and said my good shit keeps him coming back.

He likes it tight and said your shit is just a little slack. Girl don't get mad at me, I'm only telling you the fact.

I got your man and you can't do anything about it.
You may think he is coming back to you but, I doubt it.


Don't make no sense, you even call your man, try to work out it. Cause I got your man and you can't do anything about it.

He told me you don't give him room, don't give him breathing space.

And when he's out with friends you call and get up on his case.

He wants a girl that's down and cool, not all up in his face. That's why I'm here with him cause I'm about to take your place.

What a crybaby... BAHA


Igår blev man upphämtad av Stoffe, Kimz och Teddy vid 3 tiden. Vi åkte till Statoil där jag passade på att köpa en glass eftersom miss sexyness skulle inhandla ciggus till sin mams.

Sedan blev det ett besökMax där boysen skulle mumsa burgare. Träffade på bästis och hennes sällskap som var där och mättade magen innan hemgång.

Vi satt kvar och pratade ett tag och folk började rulla in vartefter klockan tickade på.Angående dagens incident


Mina vänner får stå för sina åsikter själva i och med att dem är egna individer. Om dem sedan bryr sig om vad som försigår i mitt privatliv är inte det minsta märkvärdigt med tanke på att det är mina vänner alltså finns det ingen anledning för mig att inte dela med mig utav sådant jag upplever som störande moment i min vardag.


Ett klokt råd dock: Lär dig ta reda på fakta innan du öppnar din mun.


Everytime.

Life it seems, sleeps away
Just like any dream
All you want is all you need
Still you ask for more
Say, say why is it so
Wait, wait don't let him know
Everytime you see me 
Your life turns upside down

Everytime I see you I know
Love it seems, sleeps away
Just like any dream
I failed to see this memory
Means so much to me
Say, say why is it so
Wait, wait don't let me know


Everytime you see me 
Your life turns upside down
Tried so hard to find out
How to make me come back
But even if I told you 
You can't hold me again


Everytime I see you I know
Everytime I see you 
Your life turns upside down
Everytime you see me
I know


Blurr.


Hellliooo lille fiskeeen ha.ha.ha.ha.ha


Stop liying to yourself.

In your closet you're afraid
Trapped inside the mess you've made
That's the way it's always been

You don't have to tell me
I know you're lying to me

Lie to yourself if you want to
But you can't fool me
'cause I can see through you

You're so unhappy, but you won't leave
You count your notches 1,2,3
Tell yourself that it's OK
Lying in the bed you've made

You don't have to tell me
I know you're lying to me

Lie to yourself if you want to
But you can't fool me
'cause I can see through you

Lying to yourself
Lying to yourself
How mush longer till you see
You're only lying to yourself again?


What a wonderful day.Jag är så lycklig, fan vad livet är BÄST!
Bästis var precis här och lånade min mamacita outfit tills ikväll :D
Nu ska jag röra på fläsket och träffa bästa Kimz och DÖDA donken!

HA HA HA...


The new pissie and pussy.


I needed this.Idag var det en lång dag. Vaknade till liv hyffsat tidigt för att hinna sola innan jag skulle till frisören. När jag kom ut stod Kimz och sis och väntade på mig. Vi promenerade till Solna Centrum och Kimz droppade av mig och sis eftersom hon skulle vidare in på systemet.

När jag var klar med håret stressade jag hem för att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen. Mötte upp Kimz och gick hem till Cathy där det fanns gott om dricka att mumsa i sig. Det var en del peeps på plats redan som också skulle med ut.

När alla fått i sig dricka tog vi taxi in till stan och Teddy's skiva. Det blev en riktigt lyckad kväll om jag får säga det själv, alltid lika trevligt att stöta på old faces :)


God's miracles.

Ännu en sömnlös natt. Jag känner mig så ensam utan dig.

Ni som läser detta och känner mig kommer antagligen få ert livs chock men jag orkar inte bära det inom mig längre. Okej. Jag vet att jag har varit lite frånvarande på senaste tid, undvikit att träffas, gå ut och festa eller liknande. Saker som förr i tiden var en självklarhet, är inte det längre. Man ser på livet på ett helt annat sätt för det är inte längre jag, utan vi. Jag ber verkligen om ursäkt till mina nära om ni ska behöva få reda på det såhär och jag vet att det förmodligen kommer bli ännu fler följdfrågor nu men jag får helt enkelt ta det. När jag var i Cuba i Januari träffade jag mitt livs kärlek, den perfekta mannen för mig. Jag är gravid och väntar hans barn. Nu har ni den egentliga anledningen till varför jag ska åka ner dit i "7" månader, för att vara med honom och uppleva vårt barns utveckling tillsammans. Jag vet att dem flesta av er komma döma mig efter detta i och med att ni förmodligen anser det ha gått för fort fram men det enda jag har att säga till mitt försvar är att man VET när man har träffat MR RIGHT. Eftersom vissa flygbolag inte tillåter gravida kvinnor att resa under dem två sista graviditetsmånaderna har vi kollat upp ett bolag som gör det. Jag vill nämligen föda här eftersom det skulle kännas mycket tryggare på alla möjliga sätt och speciellt eftersom jag skulle ha min mams vid min sida. Anledningen till att jag åker ner dit och inte han hit är för att Cubaner inte får resa ut ur landet om inte dem gifter sig med någon "utifrån" vilket är vad vi planerar att göra därnere och detta tar som sagt sin tid därav min långa vistelse. Så nu vet ni. Jag ska bli mamma om några månader.

Nu ska jag verkligen försöka sussa, hur det sedan går återstår att se.
God natt!

Let's talk about killerheels...

Klickade precis hem dessa svarta kilklackar efter att ha spenderat kvällen åt att återigen packa inför kommande resa. Detta ledde till att jag började fundera över om jag verkligen hade några bekväma fest skor att använda därnere. Jag har bekväma fest skor att använda här hemma men gatorna därborta är inte i det bästa skicket och går absolut inte att jämföras med Stureplans guldgator så där funkar inte stilettoklackar i alla väder hahaha. Speciellt inte efter ett X-antal drinks, mina nära och kära vet vad jag syftar på! HAHA!

Dress the undressed.

Do you remember the old paper dolls?

This is the modern human doll...Sooo...

PAPER DOLL BOY?

OR

HUMAN DOLL BOY?


Longing for you.


RSS 2.0