Karma is a Bitch, And So Am I.

Det finns folk, som borde lära sig att TYDA texter på RÄTT sätt istället för att tyda dem på det sätt dem ÖNSKAR för att därefter få yttra sina patetiska åsikter UTAN bakgrund. KOMISKT att dessa personer även råkar vara folk man ställt upp för och försvarat i ett tidigare liv och ej gjort något ONT emot och att dem trots detta yttrar sig om saker dem inte vet ett SKIT om. Vänder kappan efter vinden vid första tillfälle som uppstår. Vem är egentligen patetisk?

Kom igen, tänk efter lite nu. VEM var det som var där för dig när alla svek? VEM var det som lyssnade på dig när alla andra slutat höra? Om du kände mig då, är jag för din information samma person idag, så försök inte få mig att framstå någon jag inte är.

Du vet exakt vem DU är.


Some people talk, without knowing.

Åh, ORK. Idag har jag haft fullt upp!

Spenderat praktiskt taget hela dagen åt att leta reda på adresser via google till lokala civilkontor i Spanien, något jag fick i uppgift av Angela som vill ha födelseregistreringar på sina mor-far föräldrar som bodde i Spanien en gång i tiden för att kunna anknyta släktskap med dem och få Spanskt medborgarskap. Kul va?

Utöver detta har jag även rakat bebes huvud så det glänser som en nyslipad diamant inför nyår hahaha samt lagat foodie åt min family, pasta a la danalicious, ni som ätit den vet hur det smakar ;D Mumsa.
 
Efter detta spenderade jag min tid åt att ta kopier på betyg, tidigare anställningsavtal samt printa ut anställningsansökan till mitt dreamworkie. Samtidigt som detta pågått har jag och älskling sprungit fram och tillbaka i tvättisNu är det showertime och därefter sängdags, pusselipuss.

I want MOOORE!

Fan, varför måste det vara så sexylicious med tatueringar? Jag har 4st redan men vill göra fler. Är sugen på att skriva något på underarmen för att avsluta 5:e sidan på min bok (som min mami brukar säga) hahaha eftersom jag enbart har text. Smaken är som baken. Efter denna har jag planer på att gadda ett speciellt motiv ;) vid yttersidan av låret (motsatt lår från där jag har texten vid bikinilinjen) om ni förstår.

Sen får det nog räcka? :$ hihi.
Min boy däremot har bara 2st tatto0s som han gjort i Cuba, en på armen med hans mors namn i förkortning (Maria del Carmen) och en på ryggen med 2pacs citat: All eyez on me fast på spanska där det blir (todos los ojos sobre mi) som är till alla avundsjuka peeps. När hans biceps pumpats upp igen vill han att jag ska ta han till Rickard så han kan göra en täckande tatuering där, vi får se vad det blir för motiv.
VAD TYCKER NI OM TATTOOS?


MY BUSTED BABY!

Hahaha, jaaa såhär blir det när ens man har för mycket fritid över. Han ville ha webcam konversation med sina friends från USA via skype men webcam stativet var helt fuckatbyggare bob gick och hämta massa tejp och åtgärdade problemet på egen hand.

Fiffigt va?H0H0H0o0o0ooo...


Promise completed.

Lovade ju att jag skulle lägga upp pics på det jag köpt till mig och min papi nu i dagarna. Orkade inte dressa på mig så ni får använda er imagination för att lista ut hur det ser ut på :)

Och massa annat som redan använts som ligger i smutsen och luktar skurre :D Hahaha...

No need 2 hide what Im feeling inside.Jag kommer ihåg hur allting började. Du var stark, envis och svår. Det hade varit näst intill omöjligt för honom att få dig på fall om det inte hade varit för att jag förfinade ord efter ord som kom ur hans mun. Han var inte ens din smak och det vet du. Jag kände dig väl och visste att du inte tog skit från någon, minst inte en kille. Vi pratade ofta om våra nära och kära som hade problem med sina pojkvänner, hur blinda vissa var. Jag sa vid ett flertal tillfällen att din tid skulle komma någon dag, då du skulle känna dig svag, då du skulle känna på hur det känns att älska och vara sårbar. Du bara skrattade.

Man glömmer aldrig ens första kärlek, för det är den kärleken som gör en blind.
Blind för verkligheten där man vägrar inse faktum.

Det är därför jag ibland försöker försvara ditt beteende med tanke på att jag själv en gång i tiden befunnit mig i den sits då nära och kära försökt öppna mina ögon och där jag vägrat SE. Å andra sidan är jag besviken på dig. Och arg. Jag trodde vi var vänner. Sådana vänner man räknar på sina fem fingrar. Antar att jag hade fel. Jag anser dock att om du hade varit tillräckligt smart hade du tagit ett steg tillbaka och tänkt tanken: Vad har hon för anledning att ljuga och vad vinner hon på att förstöra mitt förhållande? Du gjorde ditt val genom att tro på honom och någon dag kommer du att inse att jag enbart ville ditt bästa. Gud straffar som sagt, förr eller senare.

Han förtjänar inte dig, du är så mycket bättre.


What a busybee day.


Fan va kul att så många hittat in här. Det är ett under att folk faktiskt gått in på bloggen när jag befunnit mig i Cuba med tanke på att jag inte haft möjlighet att uppdatera därifrån eftersom att ingen praktiskt taget har internet där och 1h i hotellen kostar ca 60kr och med världens pissigaste hastighet. Sen folk fått reda på att jag kommit hem har besökarna ökat, säkerligen i väntan på updates men inte förrns jag uppdaterade häromdagen började det strömma in peeps ;D

Kom gärna tillbaka och va inte så dåliga på att kommentera h0h0, stop hiding!

Idag åkte vi som sagt till Bromma blocks där jag hittade ett par stövlar, show u 2morrow. Har även passat på att shoppa lite finfintREA dem här dagarna till mig och min papi men dumma jag tänkte inte på att det skulle vara REA efter Jul så råkat handla massa innan, b.la högmidje jeansen från VERO MODA som alla har och som tydligen är förbjudna att införskaffa eftersom andra människor har likadana. Anyways, alltid lika kul att gå i affärer och shoppa loss, speciellt när det finns så fina saker som nu.Nu är det dock sängdags, som ni ser har det varit fullrulle idag. Lagat mat till min family samtidigt som jag tränat med älskling samt målat naglarna med Anna och Johanna.

GOD NATT OCH SOV GOTT!

Every step I take, every move I make, every single day... I'll be missing you.

Vad tiden går fort. Den 13 Januari har det gått 2 år sedan min mormor gick bort. Ni som har följt min blogg sedan en längre tid tillbaka vet att detta skedde när vi var på semester i Thailand och hon var på semester med min moster i Alicante. Dem skulle åkt hem till Sverige den 15:onde Januari och vi den 18:onde Januari, hon avled alltså bara 2 dagar innan avresa. Det var en väldigt svårt tid för alla i familjen i och med omständigheterna och min stackars mor var tvugen att ta ett flyg samma dag från Thailand till Alicante för att stötta min moster. För mig känns det som att hon fortfarande är vid liv, bara att hon är någonstans där jag inte kan nå henne.

Man saknar hennes närvaro som mest under dessa högtider som Jul och Nyår då hela familjen är samlad och den enda som saknas är hon men hon kommer alltid att finnas i våra hjärtan.
Memories never die.


Greetings from your littlesister.

Hello!


Nu är det faktiskt Danas lillasyster Johanna som uppdaterar lite i hennes blogg, hon är så lat så...
Haha nejdå, hon är en riktig kockgymmare! Just nu befinner hon sig springandes mellan köket där hon håller på att laga mat till vår kära family och rullbandet för att bränna lite kalorier :D

För ett tag sen kom vi hem från Bromma Blocks, vad fint det nya köpcentrumet har blivit. Ska nog passa på och åka dit så ofta som möjligt eftersom att det alltid finns kläder och annat kvar där som tagit slut på andra ställen. Syrran köpte ett par nya läckra stövlar och jag köpte min efterlängtade jacka!

Jag har faktiskt inget mer att berätta för er mina kära Dana-läsare.


God Jul och Gott Nytt År!Let me fall asleep and wake up in april.

Det här är vår lilla råttunge KEILO som vi tog med oss hem. Han sitter i karantän fram tills april månad pga Sveriges strikta tullregler. Hoppas tiden går fort. Saknar min busboll oerhört mycket. Visst är han lite FULsöt? HAHA... Det var därför vi köpte honom! I Cuba åker det nämligen runt lastbilar och plockar gatuhundar för att ge dem som mat till Lejonen på ZOO? Öhhh... tänk er om dem hade gjort det med min bebe. Föredrar att han sitter i karantän 120dagar än att han används som Lejonfoodie. Eller vad säger ni?
Finally.

Äntligen är badrummet klart. Visst blev det mysigt? Ni anar inte hur skönt det är att äntligen få bada i sitt egna badrum och med vääärsta strålen, jämfört med Cuba där man duschar med hink i de flesta hem haha.

 Te amo.


Time 4 some beautysleep.Dags att krypa till sängs med min papi.
NIGHTY NIGHTY!


BEAUTIFUL is what YOU are.

Som jag tagit upp i ett tidigare inlägg har man som tradition i de flesta latinamerikanska länder att fira 15årsdagen stort. Eftersom min syster, mor och paps åkte till Cuba i somras kunde vi inte fira Johannas födelsedag där eftersom hon fyller år i oktober men hon passade iallfall på att ta dem traditionella bilderna.

Här nedan är några av alla hundratals pics hon tog.
Vackeeer är DU!

All I wanted 4 christmas was YOU.THANKS SANTA!


Sometimes you have 2 see 2 believe.

Det sägs att vägen till lyckan är lång. Tro inget annat, det stämmer.Det kommer ALLTID att existera avundsjuka på denna jord, vart man än befinner sig. Dock trodde jag aldrig att detta skedde inom "familjen", om man nu kan kalla DEM för DET. Det är ett sjukligt beteende att önska någon döden och att utföra religiösa ritualer i hopp om att göra en annan människa illa. Jag vet inte ens vart jag ska börja eller HUR jag skulle kunna förklara så att ni förstår. Ibland måste man se för att tro och jag har SETT så jag TROR. Det finns dock någon som aldrig sviker. GUD. Ja, det finns faktiskt en sådan.

Han straffar, förr eller senare. What goes around comes around.

Så, VARFÖR är vi lyckliga nu? JO, för att VI förtjänar det. Vi förtjänar att vara LYCKLIGA tillsammans, HÄR. Allt ont NI har försökt göra för att skilja oss åt har enbart bidragit till att göra oss starkare. What doesn't kill you makes you stronger. Tack! Jag har min ring på fingret ♥10/10/10♥ och världens BÄSTA man vid min sida och må det förbli så FÖREVIGT.

PEACE & LOVE


Away is good but home is BEST.

Så, nu har det snart gått 9 månader sen jag planerade min Cuba resa med Tacita, stresspackade och köpte presenter till allt och alla. Tiden har gått oerhört fort och mycket har hänt. Jag är äntligen hemma i civilisationen igen. Det är ett under att jag klarat av att spendera så lång tid i det där stenålders landet och hade det inte varit för min papi som stöttat mig hade jag nog varit hemma för flera månader sen. Allting känns som nytt, som att jag klivit ur en tidsmaskin och insett att jag missat så mycket.

Med andra ord - Det känns oerhört skönt att vara hemma, trots kylan.

Denna resa har dock förändrat mig mycket som människa samt gett mig lärdom i hur jag bör agera när vissa situationer dyker upp i framtiden, agerande som jag bör undvika och som jag uppenbarligen inte hade tillräcklig kunskap om. Allt som sker i ens liv funkar som erfarenhet.

Viktigast av allt: begå inte samma misstag!PEACE & LOVE


All eyes on me.


RSS 2.0