La Havana, Cuba 16/05.

Idag var det dags att lämna tillbaka bilen. Vi åkte i förväg medans paps åkte bakom. När vi lämnat bilen hos Cubacar tog vi paps pimp moppe till Monte y Cienfuegos för att luncha. Mumsfilibabbus säger jag bara!

När vi kom hem stannade vi kvar hos min farmor för att vänta in min faster som var på G från flygplatsen. Hon har verkligen inte förändrats det minsta, hahaha lika knäpp som mina kusiner ;D


Varadero, Cuba 15/05.

Eftersom jag och Yorelis klev upp tidigare än sömntutorna passade vi på att äta frukost och åka runt med bilen. När Tacita och Lazaro vaknat till liv åkte vi till stranden ett tag för att sola och bada innan hemgång.

Niurka och Marcel messade att dem var påväg till Varadero med min syster och hennes pojkvän men eftersom jag och Yorelis redan sagt till hans mams att vi skulle hem idag så kunde vi inte stanna ännu en natt. Tacita och Lazaro stannade kvar för att sedan åka hem med dem andra imorgon.

När vi kom tillbaka till Havana var det full rulle med min kusins födelsedagsfirande så det bjöds på massa mums + tårta. Senare på kvällen gick vi hem och duschade, gjorde oss i ordning och hämtade upp min paps och kusin för att åka och bowla i Marinan.

Jag vann såklart ;D

PS. Imorgon kommer min galna faster från USA hahaha!


St Spiritus, Cuba 14/05.

Tacita och Lazaro låg kvar och sussade sött medans jag och Yorelis passade på att åka med min morbror till kyrkogården där min mormor vilar. Jag hade endast sett allting på kort från när min mamma och hennes systrar var här men det var mycket finare i verkligheten. Exakt som hon hade velat ha det.

Efter vi varit på kyrkogården åkte vi hem och väckte Tacita och Lazaro för att börja rulla mot destination Varadero. En viss smarto mr LAZ sa åt oss svänga av motorvägen vid Colon så det tog ca 5h att komma fram till Varadero hahaha, kul!

När vi kom fram lyckades vi hitta 2 rum att hyra bredvid varandra. Vi gick ner till stranden ett tag för att sedan äta middag någonstans innan vi skulle tillbaka till rummen för att duscha och göra oss i ordning för kvällens utgång.


La Havana, Cuba 13/05.

Idag klev vi upp tidigt för att åka och hyra bilen. Vi var påväg till bussen när Marcel och Lazaro körde förbi oss. Eftersom dem skulle åt samma håll fick vi skjuts, tur det. Trots att det var världens kö när vi kom fram gick det endå ganska snabbt att hämta ut bilen.

Vi åkte hem och lastade vår packning för att sedan gå upp och hämta Tacita och Lazaro. Det tog ca 3½h att komma fram till St Spiritus och när vi väl kom fram väntade morfar, morbror, hans fru, och barn på oss. Dem hade lagat en mumsig middag och köpt lite drinks.

Vi satt och kacklade ett tag om allt mellan himmel och jord och sedan hoppade vi alla in i duschen, en efter en. Det var egentligen meningen att vi skulle gå ut men eftersom vi var så döda efter bilresan slutade det med att vi däckade stenhårt istället.


La Havana, Cuba 11/05.

Först och främst, sorry för den dåliga uppdateringen. Jag önskar jag kunde skriva att jag har haft fullt upp men då skulle jag ljuga, tyvärr. Dagarna har helt enkelt rullat på, har inte gjort något särskilt förutom att vara här i trakterna, umgås med folk och njuta av vädret.

Det är Maj månad och egentligen regnmånad i Cuba men för varje dag som går smälter jag ännu mer haha. I helgen åkte Marcel, Niurka, Tacita och Lazaro till Varadero över helgen medans jag och Yorelis stannade kvar här.

I Söndags var det mors dag här så vi hade fullt upp med att hälsa på folk och gratulera. Igår passade jag på att slinga mitt hår på förmiddagen för att sedan slinga Tacitas på eftermiddagen. Det blev bättre än vad jag hade förväntat mig, nu är vi blondies hahaha.

På Fredag ska jag och Yorelis iväg på äventyr. Ni får höra mer om det när vi är tillbaka ;D

Roooadtrip neeext!


La Havana, Cuba 03/05.

Igår fick syster sina CD-skivor med bilder och videos från hennes födelsedag. Jag bjuder på dessa än så länge tills vi har lyckats återställa alla bilder som togs med vår kamera, och som någon mupp råkade radera ;DLa Havana, Cuba 01/05.

Idag åkte vi till Guanabo med Marcel för att möta upp turturduvorna för sol och bad tillsammans. Vi lyckades hitta en egen mini beach bara för oss själva då det vanligtvis är fullt med peeps överallt.

Efter ett tag åkte vi hem, åt, duschade och gjorde oss i ordning för att åka in till Club Imagine där en komiker skulle uppträda. Jag har inte garvat så mycket på länge, han var så sjuuuk så det finns inte hahaha. Eftersom det beställdes in X-antal drinks under kvällens gång blev en del av oss snurriga i bollen.

Det var egentligen meningen att Marcel skulle hämta upp oss utanför klubben men eftersom han lämnade oss i sticket gick vi och mumsade pizza istället. När vi kom ut satt det en kille ute på gatan och spelade gitarr medans folk dansade och drack till hans musik så vi passade på att underhålla oss där en stund tills vår buss gick.

* No pics från denna kväll eftersom en viss miss glömde sin kamera :( sorryborry!


La Havana, Cuba 30/04.

Idag klev jag upp tidigt for att gå upp till syrran och sminka och fixa håret på Tacita infor bröllopet. Det tog längre tid än vad jag hade räknat med så när jag väl var klar fick jag stressa in i duschen och göra mig i ordning. Lazaro och resten av familjen hade åkt i förväg for att vänta på oss eftersom man inte får se sin Wifey förrens bröllopet. Jag åkte med Tacita och chauffören.

Allting gick jättebra förutom att hon som vigde dem var värsta bitchen och försökte grilla Tacita med frågor på Spanska. Efteråt åkte brudparet tillsammans i bilen med chauffören och vi andra åkte bakom.

 


Folk tutade och skrek saker från bilar/bussar till dem:

-Nu jävlar är ni körda hahaha vänta bara några år så ska ni se att det inte är lika roligt langre.
-Vänta bara, hon kommer vara otrogen, tro mig det har hänt mig.
-Fan att det inte är jag som gifter mig med henne.

osv hahaha.

Jag fick agera fotograf hela dagen så att inte någon skulle råka radera bilderna, så som dem gjorde
med min systers 15 års bilder vilket är anledningen till att jag ej laddat upp bilder från den dagen. När vi kom hem var det tårtdags och drinkiedrinkie sen åkte turturduvorna på sin honeymoon till Guanabo.


La Havana, Cuba 28/04.

Jag ville bort från Sveriges deprimerande väder till värmen och allt vad det innebär... and guess what? In my face! Denna värme är obeskrivlig. Jag duschar med kallt vatten 3ggr/dag och hinner knappt utanför dörren innan jag börjar svettas igen. Och det är bara april än så länge, tackar gud om jag överlever augusti månad. Önskar att jag var osynlig så jag kunde gå runt naken på gatorna, frågan är dock om det ens skulle hjälpa?

RSS 2.0