Just because you hate me doesn't mean you'll succeed getting others to feel the same.Mmm - ums!
Mitt tävlingsbidrag till alla Rachael Ray bloggar, hahaha skämt åsido.

Idag gjorde jag i ordning mig i onödan eftersom det vi planerat in, aldrig blev av. Nu ligger jag i sängen mätt och belåten och väntar på att min älskade ska komma hem från gymmet. Han passade nämligen på att smyga iväg till SATS med Joseph, haha. Min mosters man kom från Kuba idag och ska bo hos oss någon vecka innan han åker tillbaka i ytterligare ett år. Imorgon är det dags att betala räkningar, alltid lika trevligt!

Torsdag ska jag träffa bästis och ta igen allt kackel vi inte hann med igår och på fredag ska jag agera frisör ;D Someone goes RED HEAD 2!


We were never meant to be, baby we just happened.

Idag har jag träffat min bästa vän. Jag åkte till Sundbyberg för att checka in hennes nya lägenhet. Sooo FRESH! Vi har inte hunnit träffas sedan jag kom hem från Kuba så vi hade mycket att prata om. Hennes paps och farmor var också på besök, och medans vi kacklade på höll bästis och hennes paps höll på att sätta upp TV:n i vardagsrummet. Sedan promenerade vi med hennes farmor till Åhlens och därefter tillbaka hem för att fika. Innan jag skulle gå kom även Eva förbi. Longtime no see <3

Efter besöket mötte jag upp min barndomsvän Elin som kommit hem från Malaysia. Vi gick och soladeSuntana. Det stod att det var NYA rör så vi tog 30 minuter och när vi kom ut såg vi likadana ut? Hahaha. Vi har nu bokat in en ny sol dag, dock i ett annat solarium.

Jag köpte med mig popcorn med smörsmak och Trocadero.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag och min älskade man lägga oss i sängen och moffa ovanstående.

PUSS!


Relaxing time together.

Sådär, nu har vi tagit ett avkopplande bad. Jag fick min välbehövda ryggmassage och mår primaskinkus nu. Idag provade vi dessutom att sätta på ångeffekten.
Det var som att sitta inuti en bastu, sooo NICE!


Efter badet gjorde jag i ordning Mango Milkshakes och sedan bäddade vi ner oss och tittade på BB. Nu är det sussdags, NATTINATTI!


You can take the man out of the hood, but you can't take the hood out of the man.Slappdag
idag!

Legat i sängen med min älskade man och tittat på en gammal goding... Daddy Yankee - Talento de barrio. En film som handlar om hans liv före kändisskapet och hur han blev känd. Me like!Sedan har vi tittat på resor, längtar redan till sommaren. Det blir nog Grekland i sommar eftersom jag är så oerhört trött på Spanien. Let's see. Funderar på att åka iväg 1-2 veckor med min kärlek. Kefalonia är en favorit, verkar så himla vackert!Ni som varit i Grekland,
några tips?

Nu ska vi ta ett bad i Jacuzzin och sedan bädda ner oss inför BB.
PUSS!

A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing.Long day today!


Orkar inte, vi hörs imorgon, PUSS!


Of those who say nothing, few are silent.

Hahaha satt och kollade igenom gamla mappar med bilder/videos och hittade dessa. Jag kan verkligen inte hålla mig för skratt...

Varadero 2009.


Yadiel tror sig säga något helt annat än vad jag bett honom att säga...


Min pappa vet däremot vad han säger, hahaha...


Och så kör vi EN gång till pappa...

You must believe in free will, there is no choice.

I skrivandes stund sitter min man bredvid mig och pluggar dem vanligaste svenska verbformerna. Inte ens jag kan det där med infinitiv, presens, preteritum och supirum? Hahaha... Vi har suttit här sedan kl 20.00 och jag har tvingat honom att leta upp orden i lexikon, det är så han kommer att lära sig bäst

Han var den som alltid skolkade i skolan och aldrig gjorde läxorna. Nu, 5år senare går han i skolan och gör sina läxor samt lär sig ett nytt språk. Det är gulligt att han engagerar sig och har viljan att lära sig. Om intresset finns så är det betydligt lättare att lära sig något nytt.

Hans mål är plugga klart svenskan för att sedan förnya sin elektriker titel, kanske gå någon extra utbildning och sedan starta eget. Jag gillar att man strävar efter ett mål.

Jag kommer ihåg när jag kom till Sverige, 5år gammal och inte vågade gå ut och leka med barnen för att jag inte pratade/förstod språket. Jag tror jag spenderade mitt första år här framför TV:n och tittade på barnfilmer. När jag sedan började skolan hamnade jag praktiskt taget bara med svenskar (på den tiden var det inte lika mycket invandring som idag).

Mitt första ord jag lärde mig på Svenska var: Pengar. HAHA! I mitten av 1:an kom det en ny tjej till klassen som var från Chile och pratade spanska, Daniella. Jag blev överlycklig. Jag och hon var dem enda som fick 2st "faddrar", Åsa och Susanna.

Åsa
skulle hjälpa oss med det svenska språket och Susanna skulle hjälpa oss att översätta till spanska eftersom hon var chilenare. Tack vare dem och vår lärarinna Lisbeth samt alla klasskamrater lärde vi oss oerhört mycket. Barn lär sig förövrigt ett nytt språk snabbare än vuxna.


BTW,
bjuder på en snabbvideo med lite av gårdagens träning.

Triceps, biceps, baksida lår, rumpövningar...

PUSS!

What you do comes back to you.


Full rulle idag!
Nu ligger jag med baby i sängen, mätta och belåtna. Kycklingwook med ris, mums! 

Dagens goda gärning:
Tidigare idag gick vi förbi Mc'donalds och beställde varsin milkshake + cheeseburgare. Framför oss stod en kvinna med sin dotter och beställde. Från ingenstans springer hon iväg med henne. Nästa tack, säger tjejen i kassan. På brickan ligger en 500lapp. Jag beställer och när jag är klar tittar hon ner och frågar om det är mina pengar. Nej, svarar jag. Det måste ha varit kvinnan som sprang iväg med sin dotter som glömt dem. Tjejen i kassan tar 500lappen och springer ut på torget i hopp om att få tag på kvinnan. Jag och älskling sätter oss med vår mat och någon stund därefter kommer kvinnan tillbaka med sin dotter - och son. Hon gick fram och tackade oss och berättade att hennes son sprungit iväg.

When One Door Closes Another Door Opens.

Mina vänner som har det kämpigt just nu... jag tillägnar er detta inlägg och hoppas att ni ska inspireras och finna styrka i min text. All kärlek till er.Förhållanden.

Det handlar om två individer som ska lära sig att leva tillsammans, ett pussel som så småningom ska falla på plats. Två individer med olika bakgrund, åsikter, värderingar, vanor, personlighet, uppväxt och temperament.

Ibland har man turen att hitta den rätta.

Ibland tror man sig ha hittat den rätta.

Ibland nöjer man sig...
och då kommer man aldrig att hitta den rätta.

I början är allt en dans på rosor, ni känner ju knappt varandra?! Ni insisterar och fortsätter att träffas även om det inte känns helt hundra, ni ger det en chans. Det börjar bli seriöst och ni har knappt hunnit märka av när det inträffade?! Ni ger er ut på djupa vatten utan att kunna simma. Tiden går och ni har förmodligen lärt känna varandra nu, börjat bygga på tilliten.

Ni inser så småningom att även rosor har sina taggar. But, nobody's perfect

Tryggheten
börjar sätta sina spår nu, vanan att ha någon nära. Din vardag är nu ER vardag. Ni har börjat anpassa er, efter varandra. Nu börjar andra få upp ögonen för dig/din partner. Människor börjar hata dig utan att känna dig. Bergochdalbanan har startat.  What you can't have you can't resist?! Detta frestar dem att komma emellan er. Sprida rykten. Ni är deras vinst.

Detta börjar orsaka problem i förhållandet.

-  Låt oss säga att du har hittat den rätta.

När ovan nämnda inträffar är ert förhållande förhoppningsvis SÅ pass starkt att ni klarar av alla motgångar. Gör ni det, har ni full tillit för er partner. OM INTE, så besitter vi människor en intuitionsförmåga som talar om för oss när något inte står rätt till, DU väljer själv om du vill lyssna eller hålla för öronen.

-  Låt oss säga att du tror dig ha hittat den rätta.

Din partner har börjat förändras. Det ni har nu är inte alls det du hade föreställt dig att det skulle vara. Du vet att något är fel men vägrar att SE. Du vill blunda. Dina vänner börjar lägga näsan i blöt. Du får skylla dig själv om du delat med dig av för mycket information. Ett förhållande bör enbart röra dem som befinner sig i det. Dem börjar döma och ha åsikter.

Om det är äkta vänner, vill dem enbart ditt BÄSTA. I annat fall, är dem antingen ute efter vinsten eller att sära på er. I många fall av olika anledningar... Det blir inte bättre. Vid det här laget har du förhoppningsvis fått det svart på vitt. Bevis. Bekräftat. Ett erkännande.

Det är NU du är tvungen att göra ditt val efter din partners misstag. Ett val som kommer att påverka din framtid. JAG TROR på att alla människor har rätt att fela. Att fela är mänskligt och att förlåta är gudomligt. Din partner visar ånger, och du ger ER en NY chans. Tankarna snurrar. Gjorde du rätt?

Din omgivning börjar kommentera.
 

- Ibland nöjer man sig....

Du försöker gå vidare och acceptera det som hänt. Det sägs ju att tiden läkar alla sår?! Du biter ihop I HOPP om att det ska bli bättre. Minnena spökar ständigt. Du gjorde RÄTT val, du gav din partner rätten att fela. Din partner däremot, lärde sig inte av sitt misstag. Vid det här laget bör du ha insettThere is no getting better.

- Och då kommer man aldrig att hitta den rätta!

Du vrider och vänder på det, försöker hitta en förklaring och KANSKE till och med försvara din partners beteéndeForget it, there is no reasonable explanation. En andra chans är acceptabelt men från och med en tredje gången gillt chans och uppåt har man tappat ALL självrespekt. Vart tog dina principer, moraler och värderingar vägen? Din partner visar ånger återigen och hoppas på att få ytterligare en chans. Det är här DU inte får begå samma misstag.

Det är viktigt att du inser nu att detta är ett sjukligt beteénde och att du frågar dig själv om du är beredd att hjälpa din partner?! Om du är beredd att låta omgivningen skratta åt din borttappade självrespekt samt utsätta dig för den dagliga psykiska påfrestning som detta kommer innebära?! Den ständiga oron för NÄR det ska inträffa - igen. För det kommer det garanterat att göra!

Dock krävs det en enorm styrka för att lämna någon man älskar med hela sitt hjärta. Tryggheten, tilliten, minnena, närheten och vardagen man byggt upp tillsammans. Allt man anpassat sig efter blir som bortblåstBortkastad tid som enbart gynnat en med att lära sig från sina misstag

Ett brustet hjärta och en sorgsen själ. Ett minimalt hopp om att någonsin finna den rätta och få uppleva äkta kärlek. Men, ingenting är omöjligt!Never forget, when one door closes another door opens.

The important thing is never to stop questioning.Nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på BB med en varm kopp milk - and coffe. Yorelis tränar och när han är klar är det min tur - styrka idag! Efter träningen ska jag börja med middagen, får se vad jag hittar på för mums. Pusss.


I'll play by your rules, the game is ON.


(Haha, ser ni hur trött jag är eller?).

Sådär
, NU är jag klar att åka. Idag har jag svarta leggings, svart tunika med knappar och volanger, beige cardigan, kilklacksstövlar och så våfflat hår på det hahaha ;D Vi ska först förbi arbetsförmedlingen i Sundbyberg och därifrån vidare till Täby.

See you later aligatooors!


Random video.

Jag har precis rensat alla filer från min bärbara dator som jag hade i Cuba eftersom en vän till familjen ska fixa den åt mig i helgen. Den gick nämligen sönder i Cuba så har inte kunnat använda den sen dess. Skärmen åker fram/bak av sig själv eftersom gångjärnen som ska hålla upp den har gått sönder. Jag sparade dock över mina filer på ett USB minne och eftersom jag praktiskt taget inte satt på den datorn sen jag kom hem från Cuba i december hittade jag en massa roliga saker. 

I somras var vi i Varadero och några månader därefter träffade jag och älskling på en bekant som berättade att han sett oss i en "musikvideo". Först trodde vi att han skojade med oss men sedan sparade han över videon på ett USB minne och visade oss. Hahaha, vi var påväg till ett utomhus"party" den kvällen som hålls varje år i Varadero och tydligen hade någon filmat oss vid "entrén" utan att vi lagt märke till det. Vi är dock bara med i några sekunder... spola fram till 03.15 om ni inte orkar se hela videon :) Nu ska jag sussa, niiighty!Couldn't care less.

Hahaha börjar känna mig som en mytoman nu... det blev aldrig av att vi åkte till Täby idag men imorgon då JÄVLAR måste vi dit. Anledningen till att jag aldrig åkte dit var för att jag började pyssla om mig själv, dusch, fön & platt, ansiktsmask, nails osv.

När jag var klar med detta drog jag tummen ur röven och satte igång med att städa min nedersta byrålåda "mardrömslådan" som var helt fullproppad med gamla papper, foton, räkningar, vykort, böcker, kärleksbrev, kalendrar, födelsedagskort, teckningar osv.

Jag tror jag slängde en påse full med saker från den lådan.

Sedan började jag sortera det jag skulle ha kvar i pärmar. Dessutom passade jag på att göra en pärm till älskling med hans papper. Det blir SÅ mycket lättare att hålla reda på allt. Imorgon ska jag försöka hinna med att sola med min bästis!


You think you know, but you have no idea.

Människor som kommenterar bloggar på detta sätt och EJ utger sin "identitet" är människor som i det verkliga livet aldrig skulle komma fram till en IRL och säga sina åsikter.

Dessa människor är lyckligt lottade att det finns bloggar där dem mer eller mindre kan agera "anonyma" och få "sitt" sagt eftersom dem VET att man kan spåra deras IP adress till ett särskilt område men aldrig få fram konkreta personuppgifter.

Jag har haft en som troget kommenterat "negativa" saker i HOPP om att få mig att "reagera/ta åt mig" och som jag har valt att BRAIN-FUCKA på mitt egna vis.

En vän kom med en lysande idé som jag var tvungen att slutfölja. Den gick ut på att lägga ut en fälla för denna patetiska individ. ...And guess what? She fell right into it :)

Tack för din senaste kommentar, nu vet jag garanterat vem du är.

Slutsats: Detta bevisar bara att du är lika PSYKO som folk påstår att du är.

...Och jag väljer som vanligt att EJ lägga ut "namn" utan nöjer mig med att du TAR ÅT DIG (vilket många har en tendens av att göra från mina texter).

Jag antar att sanningen SVIDER, fuckers!


Stop believe in things that do not exist.

Åh! Vafan är det för fel med BLOGG.SE idag? Min blogg ser ut som en hej-kom-och-hjälp-mig blogg haha. Hoppas dem fixar det innan dagens slut iallafall.
 


(Bild på oss från nyår).

Nu ska dricka klart min kopp mjölk med "kaffe" istället för tvärtom hahaha och vika kläder från gårdagens tvätt. Sedan ska jag hoppa in i duschen, göra i ordning mig och vänta på att min älskade man ska komma hem för att åka till Täby tillsammans, bästa! 


(Fyll en kopp med mjölk, tillsätt en tesked Nescafé LYX mellanrost och "socker" om så önskas, rör om och sätt in i micron 1min).

Mumsfilibabbus!


That some people hates you, should absolutely NOT be associated with that they want to be like you. Think logic. Who would want to be like you?

Nightynighty!


If you want to make enemies, try to change something.

Idag har jag haft en riktig chillday, legat och tittat på BB. Om jag skulle få plocka bort vissa deltagare och ersätta dem med härligare peeps så vore det perfa men man kan inte allt man önskar sig i detta liv så det är bara att bita ihop och hoppas på att dessa varelser lyckas göra detta BB grymt :)


Älskling
säger att han ska söka dit nästa år och krydda Big Brother huset med en annorlunda deltagare... gå runt naked, driva sönder allt och alla, dricka gratis sprit och äta gratis mat, bli B-kändis och självklart ta hem segern och ge mig hälften av vinsten HAHA.


Jag orkade inte åka till Täby Centrum idag, ska dock försöka få det gjort imorgon. Idag tvättade vi världens "tvättberg" och sedan la vi oss i sängen och pluggade en stund.

Han har blivit så oerhört duktig och det bästa av allt är att han lär sig snabbt. Jag tvingar honom att titta på TV eftersom det är det bästa sättet att lära sig ett nytt språk och bara genom att läsa undertexterna har han blivit grym på att stava. I'm so proud over my babyboy!

Nu ligger jag i sängen och tittar på Cheaters medans min älskade snarkar. Vi har precis pratat med hans mammma och syster <3 mina bästa underbara!


What about this BIG brother?!

Nu när BIG BROTHER hysteriken är igång tänkte jag dela med mig av ett klipp från Braziliens - Big Brother 2011. Vad tänkte dem när dem valde årets svenska deltagare egentligen? Hade dem kanske haft med några deltagare som Mulher Melancia så hade dem garanterat haft mer tittare, åtminstonde mer manliga tittare.

Hahaha!Vad tycks?!

Fresh and exotic.Rubicon Exotic Fruit Drink - Mmmuuummmsss!

Mina favoriter är Mango och Guava.

Beauty sleep.Imorgon är en väldigt speciell dag för min älskade man så jag måste se till att vara pigg. Dessutom måste jag åka till Täby Centrum för ett eventuellt "möte".

Och med denna oldie bild säger jag nattinatti...

SUSSA SÖTT!


Every step I take, every move I make, every single day, every time I pray... I'll be missing you!Idag saknar jag min andra underbara familj!


Min svärmor Maria del Carmen.

Min svägerska Jessica. Babys halvsyster.

Jessicas faster Lucy, vår Keilo och bästa Mary.

Älskling och hans coola mormor Aida <3

Min svärmor lagar mat åt mig och baby.

Aida på sleep over hos oss.


We think in generalities, but we live in details.


Ligger i sängen med älskling. Vi är proppmätta och kan knappt andas hahaha. Vad passar bättre än en PIZZA på en bakisdag som denna? Jag tog en Bussola och älskling en Margarita, jävla cheeseboy. Mumsfilibabbus! Nu ska vi titta på BIG BROTHER och sedan vår favoritserie Los Protegidos.


Minds are like parachutes. They only function when they are open.Hahaha
vilken SJUK karatefylla det blev igår...

Vi åkte till söder och Imperiet där Bellas systers boyfriend jobbade. Det var ett mysigt "förkröksställe" som hade öppet till 03.00 och som mestadels är för 23+are men det funkade en kväll som denna (bortsett från musiken som var katastrofal). No dancing music. Vi smuttade ett x-antal drinkar, gratis smakar gott hahaha. Baby och min kusinvitamin gillade dock inte stället så jag föreslog att dem skulle dra vidare själva och att vi sedan skulle mötas upp innan hemgång. (Big misstake).

En stund efter dem gått träffade jag och Bella på en gammal vän från gymnasiet och hennes tjejkompisar. Dem joinade vårt bord och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Gullig tjej! Älskling smsade mig och bad oss komma till East eftersom det är öppet till 05.00. Jag och bubble gick på TOA och hämtade sedan upp våra jackor för att åka till East och möta älskling och min kusin. (Big misstake again).

Jag vet inte HUR jag lyckades men min mobil stängdes av och jag lyckades knappa in fel PIN-kod 3ggr så att mitt kort spärrades och bad mig ange PUK-kod som ni förstår är omöjligt att få tag i när klockan är 02.00. Bella hade knappt några batterier kvar så vi köpte varsin kokt korv och bad killen i gatuköket att sätta den på laddning medans vi stod ute och frös ihjäl!

Jag ringde min mor (eftersom jag inte kan babys nummer utantill) och bad henne ringa min kusin och be dem möta upp oss i Skansstull (fråga mig inte varför jag gjorde det med tanke på att vi skulle till Östermalmstorg?). Efter en stunds väntande på perrongen tog Bellas batterier slut och ni som har Iphone VET att det är omöjligt att slå på den då. 

Jag ber en kille på perrongen om att få ringa från hans mobil. Tåget kommer samtidigt som jag pratar med min mor IGEN och han säger att han måste på tåget och jag och Bella hoppar också på tåget???! (Don't ask me why!). Jag pratar på med min mor och några stationer efter säger han att han ska kliva av i nästa station. Vi lägger på, han går av i nästa station och tåget åker vidare utan att jag och Bella "reagerar".

Nästa
Bagarmossen? Hmmm... vid det här laget ringde någon klocka i huvudet på mig. Bella, jag tror att nästa station är Skarpnäck???! (Observera att jag inte kan något om röda/gröna linjen). Vi ställer oss upp och kollar på "kartan" och jag hade rätt, nästa station Skarpnäck. Alla kliver av tåget och vi blir kvar på perrongen med två Somalier som också var ute och cyklade.

Nästa tåg kommer om 19 minuter och jag och Bella har fortfarande inga mobiler. Jag ber ena killen om att få ringa och ringer då min MOR igen och ber henne ringa min kusin och förklara situationen. Tåget kommer och vi åker mot T-Centralen. Vi kommer ner till blåa linjen och där står min älskade underbara man och väntar på mig. (Observera att klockan var då ca 05.30???!).

Ni kan ju föreställa er hans sura min... men den suddades snabbt bort så fort jag förklarade allt som hänt hahaha :D

Tonight's gonna be a good night.

Hello!

Bjuder på denna video från idag när jag gjorde i ordning mig :) från no make-up till "make-uped" tillstånd hahaha... Nu sitter jag och dricker vitt vin med sprite och tittar på Bella medans hon sminkar sig för kvällens utgång.

Pusss!


Let the sunshine in.Nu sitter jag och bloggar vid matbordet medans jag äter frukost, dinkelbröd med guava juice. Vilket härligt "solväder" det är ute idag, om man bortser från att det är
- 12
. Nu ska jag platta mitt krulltottshår och sminka mig för att fånga denna underbara dag med min älskade man.

By the way, fyfan vad GOTT detta bröd är... och nyttigt dessutom!
(Observera att jag "hatar" mörkt bröd i vanliga fall).


Fazer Dinkelbröd (Frökusar).

If you want to live a good lifestyle then you have to be happy and appreciate what you have.Hahaha
ibland kan jag bara ligga och tänka tillbaka... på hur många gånger jag bara ville sätta mig på ett plan och åka hem för att träffa min familj och alla nära och kära. Hur många gånger jag önskade att jag hade min mor eller bästa vän att prata ut med när vissa obekväma situationer dök upp och då jag var tvungen att bita ihop och tänka på min älskade man som skulle bli kvar utan mig.Eller min vardagliga önskan att SLIPPA...


*Fylla en hink med vatten och duscha med enbart det vattnet eftersom det inte fanns något vatten i "tanken". Tänk er dem kvällarna man var tvungen att duscha håret också...

*Diska världens disk med en stor "skål" vatten.

*Sortera ut dem dåliga riskornen i riset och tvätta det 10 gånger.

*Koka vatten, filtrera det, fylla flera flaskor i kylskåpet någon timme för att sedan kunna avnjuta något så simpelt som ett kallt glas vatten. Eller att behöva bära hem 3liter färdig "filtrerat" dricksvatten från affären.

*Sortera ut dem dåliga bönorna till los frijoles.

*Tvätta mina trosor för hand...

*Skölja kläderna med vatten för hand efter att dem tvättat "klart" i tvättmaskinen.

*Åka åt helvete och handla hem mat i fullproppade bussar där folk praktiskt taget hänger "utanför" bussarna.

*Behöva torka mig med "tidningspapper" och sedan "tvätta mig med vatten" när det var slut toapapper.

*Äta "la bodegas" torra bröd.

*Kriga med sugproppen eller med att fylla hinkar för att kunna "spola" toaletten när man....... eftersom vatten "styrkan" är så svag att det blir stopp i toaletterna för minsta lilla plutt som råkar hamna där hahaha.

*Duscha med "tvål" istället för duschcreme.

*Gå upp och ner för trapporna varje dag, FLERA gånger om dagen eftersom vi bodde på 3e våningen.

*Äta bröd med majonäs och pulvermjölk med "nestle choklad" till frukost VARJE dag.

*Behöva muta folk med pengar om man ville få något gjort.

*Bli irriterad när det endast fast EN sorts "grönsak" att handla hem.

*Vara sugensötsaker och gå enda till kiosken där det bara fanns EN sorts glass/gamla bakelser.

*Ta deras almendrones "taxi" till La Habana och svettas ihjäl då det inte finns "air condition" i dem bilarna.

*Behöva ta med sig egna påsar när man skulle "handla" för det inte fanns några i affärerna.

*Betala 60kr i onödan för att sitta en timme på internet med världens segaste uppkoppling.

*Höra alla människor på gatan, motorcyklar, bilar, skällande hundar, tuppar, hästar, skrikande försäljare när man skulle "försöka" sova på kvällen eller ville sova ut på morgonen...

*Koka vatten dagligen för att tvätta mina "privata" delar eftersom jag inte kunde göra det med vattnet från kranen då jag kunde få "urinvägsinfektion" eller liknande av bakterierna i vattnet.

*Bli behandlad som ett retard när man gick in på hotellen och pratade "spanska".

*Vara på jakt efter en produkt som helt plötsligt "försvunnit" i alla affärer. Kunde alltså gå utan mitt favorit "schampoo/deodorant" i någon månad pga detta.

*Vara "rädd" om att gå ut med värdesaker om nätterna som guld smycken, kamera, mobil osv...

*Slösa pengar med att köpa hårfärger som färgar mitt hår "mossgrönt" istället för "honungsblont"???!

*Behöva svettas om nätterna och sova utan fläkt för att dem stängt av elen i hela området för att "spara".

*Duscha med ett värmeljus för att dem stängt av elen under fel tidpunkter (när det passat dem).

*Vara helt inne i ett film/program och inte kunnat se klart den pga ovan nämnd anledning.

*Stå ut med den där svettlukten i vissa bussar.

*Se vissa brudars "shorts" rakning (dem rakar benen och lite över knäskålen och låter resterande va kvar med hår så det blir som "hår shorts") Euw! Hahaha...

*Höra allas jävla ständiga skvaller om allt och ALLA, falska rykten och påhittade historier.

*Äta praktiskt taget "samma" sorts mat i 8 månader, ris och bönor med croquetas, köttbullar, ägg, korv, köttfärs, ost schnitzel eller fläskfile och friterad banan/malanga/boniato och sallad (om det fanns).

*Fritera allt i "samma" olja för att sedan "filtrera" den och återanvända den vid nästa tillfälle. Hur "hälsosamt" kan det vara?

*Höra det kristna läkarparet undan ha SEX varje kväll i deras ruttna stenålders säng och bruden stöna.

*Göra hemmagjorda "bindor" av bomull när mina tamponger från Sverige var slut eftersom dem inte säljer tamponger därnere utan världens BIG mama bindor. Dem flesta kvinnor där använder gamla lakan som dem klipper, använder och slänger därefter eftersom bindorna i affärerna är för "dyra" för deras "månadslöner".

*Höra grannen bredvid tjaffsa med sin morsa varje dag och lyssna på samma låtar om och OM igen.

*Promerna upp för världens längsta backe varje dag samt behöva gå i zickzack pga alla hål på gatorna.

*Se Fidel Castro predika på TV samt den Cubanska "novelan"/dokussåpan varje dag kl 21.00.

*Gå runt med praktiskt taget samma kläder i 8 månader eftersom det inte fanns något att "shoppa".

*Sitta bredvid någon som röker "la bodegas" egna cigg som är 10 gånger starkare än John Silver och UTAN filter. Tänk er deras andedräkt sen... KAOS!

... Ja, jag skulle kunna hålla på såhär HELA kvällen men listan skulle bara bli längre och längre och ni skulle aldrig orka läsa :) Som ni kanske märker är vi oerhört "bortskämda" i Sverige då vi aldrig behöver önska att vi slapp ovan nämnda ting vilka är "ganska" många som ni ser. Nu kanske ni förstår varför jag är så oerhört glader över att vara HEMMA igen.

Dock måste jag påpeka att Cuba har oerhört VACKRA stränder och att det är en enorm skillnad på att åka dit som "turist" under några veckor och att "BO" där!!!

PUSS!

Stop perceiving things as you wish they were, and begin to perceive them as they actually are.Looong day!

Klev upp 08.00 idag, gjorde mig i ordning och åkte till Tyresö. Smarto me tog en helt annan buss än den som det stog att jag skulle ta på SL så bussen åkte runt heeela Tyresö innan den kom fram till (Tyresö Centrum) men eftersom jag var ute i god tid var jag framme i tid. Kul att han bara kunde mötas där menmen...

Efter "mötet" åkte jag hem och passade på att hämta ut älsklings paket från HM. Allting satt primaskinkus så han blev oerhört glader :D Vi lunchade hemma och sedan åkte vi till Sumpan!

Nu ligger vi i sängen och mumsar gottgott!Prepare for the worst, but hope for the best.

Idag har jag varit hemma med älskling som varit hängig sen igår. Jag passade på att ta en lång dusch och därefter pysslade jag om mig med ansiktsmask, brun utan sol, målade naglarna/tånaglarna och noppade ögonbrynen.

Now I'm ready 2 go
, med andra ord.

När jag var klar slängde jag på mig mjukisar och traskade iväg för att hämta ut mitt paket från HM. Idioterna hade skickat mig ett par "mjukisbyxor" istället för dem svarta shortsen jag beställde? Haha.

Allt
annat var däremot perfekt, speciellt Jumpsuiten.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen för imorgon ska jag fika med min "nya" chef :)

På tal om något helt annat... Sluta komplicera era liv med att över analysera, spekulera, förmoda och därefter antyda samt anklaga folk för saker man "tror" har sagts/gjorts?! Ta reda på fakta istället, det blir SÅ mycket lättare för båda parter och man slipper massa onödigt "skvaller" utan grund. That's it!

PUSS!

Every really new idea looks crazy at first.Idag har jag agerat "frisör" och besparat en miss att spendera några hundralappar för mycket hos frissan. Det tog sin tid men som jag brukar säga: Jobbar man med kärlek syns det på resultatet. Det blev exakt som vi hade hoppats på och utan att använda blekning/avfärgning fick vi till denna sexylicious färg trots att hon hade svart hår från början.

Jag är helt slut efter allt moffande, semlor som "mellis" och donken som "middag". Du blir vad du äter, en fetko?

Nu ska jag krypa i säng med min älskade man som har saknat mig!

Would you like to swing on a star?

Grammy-galans puddingar.Kim Kardashian.

Jennifer Lopez.

Rihanna.

& Keri Hilson.

...Lady Gaga? Hur annorlunda VILL hon vara egentligen? Och VART går gränsen... anlända till Grammy-galan i ett ÄGG?! Haha...

Sometimes you have to forget what you WANT and remember what you DESERVE.
Sådär... nu är vi hemma från Heron City. Det tog oss längre tid att ta oss fram än att komma hem eftersom dem som satt i framsätet var "experter" på motorvägar och dess infarter hahaha. Vi började kvällen med att fylla magen och när alla var mätta och belåtna blev det bowling på det. Jag och älskling ledde tills en viss person visade sig ha diplom i "mytomani" eftersom han började med att spela "dåligt" så att vi andra INTE skulle ge järnet för att sedan sakta men säkert avsluta kvällen med att köra över oss?! HAHAHA... men nu VET vi!

Hursomhelst, tack för en lyckad kväll :D


L.O.V.E

Igår efter midnatt fick jag en alla hjärtans dag "present" på sängen av min bästa baby. Exakt vad jag behövde! Bubblan ringde och väckte mig idag, vi kacklade på ett tag i luren och bestämde oss sedan för att mötas upp i Solna. Vi hann knappt in i centrum och på damtoan när jag märkte att jag fått urinvägsinfektion, igen! Jag ville seriöst talat gråta då jag verkligen lider när jag får detta. Jag bet ihop och traskade vidare med henne till Gina. Hon provade ett och annat plagg och jag satt och bokstavligt talat "kissade" på mig.

När vi var klara gick vi in på Biblioteket eftersom jag är på jakt efter Körkortsboken på Spanska så att älskling kan läsa igenom den med tanke på att hans körkort bara är giltigt i 1år här, sedan måste han förnya det. Den var dock uthyrd för tillfället. Bättre lycka nästa gång.

Vi tog en "snabbis" på donken och gick sedan in på hemköp där jag köpte med mig hem Jokks - tranbärsdryck. Nu ligger jag i sängen helt uppsvälld efter att ha druckit 1 LITER tranbärsdryck och snart ska jag göra mig i ordning för min och Malins årliga Valentines dubbledate hahaha. Vi ska till Heroncity med våra boys, mumsa foodie, spela bowling, biljard och kanske se någon film? Let's see!

Hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag!
PUSS.

The person who has no opinion will seldom be wrong.Igår följde jag med Annie till Solna Centrum där hon skulle köpa den fina "mocka" skjortan som kommit in på HM. Den var verkligen jättefin till jeans! Jag skulle som sagt även ha köpt bootylicious jeansen jag visade er i mitt tidigare inlägg men när jag väl provade dem satt dem inte som jag hade tänkt mig, däremot hittade jag ett par andra som satt som en smäck, helt fucking MVG! Dem ska införskaffas snarast.Sedan mötte vi upp hennes syster med dotter som också var i centrum. Vi satt och fikade ett tag och diskuterade ämnet: Tatueringar hahaha. När vi var klara med fikat mötte vi upp älskling och gick till Melissa där jag skulle klippa mig. Hon fick verkligen bort allt det slitna "ogräset" hahaha.

Därefter mötte vi upp Bellen och hennes vän Linda eftersom hon hade messat under dagen och sagt att hennes vän ville ha ett Zumba DVD-pack. Senare på kvällen blev det "utgång" med hela gänget. Vi skulle egentligen vidare till Stures men det blev change of plans och vi hamnade på donken med en cheeseburgare istället.

Pusselipuss. 


In life we ALL have an unspeakable secret, an irreversible regret, an unreachable dream and an unforgettable love.

Exakt
vad jag letat efter!


Denna TIE SHIRT i jeanstyg...

samt dessa ljusa bootylicious "stuprörsjeggings"... tackar Annie för tipset!


...Och jag är fortfarande på jakt efter:
Avslutar kvällen med denna låt:Nattinatti!

HALF the work that is done in this world is to make things APPEAR what they are NOT.Det snöar inte bara ute, utan det är snöstorm dessutom hahaha. Fyfan!

Tur att vi har inglasad balkong!

Paps och älskling när dem skulle iväg till jobbet imorse...

Never express yourself more clearly than you are able to think.Haha
, hur livsfarlig är inte "klick" funktionen?

Klickade precis hem lite från min "införskaffa" lista samt lite annat snyggt.


Klickade även hem lite nya kallingar och träningslinnen till älskling samt två
v-ringade t-shirts och en grå/vit cardigan :D

You must be the change you wish to see in the world.

Igår var det dags för Melanies första besök på förskolan :D Hon börjar dock inte förens augusti men så bra som hon trivdes skulle man lika gärna kunnat droppa av henne redan nu, nuttisen!


Hon förlorade ingen tid. Raggade upp denna pojk så fort hon fick syn på han.

Ja, dessutom verkar det som att hon tagit körkortet innan mig :(

Sussar med Spongebob på hemvägen!

Såhär roligt var det att vara hemma med pappa igen. Chinese unge!

Life and it's miracles.Idag såg jag ett avsnitt av Oprah Winfreys show som påverkade mig enormt.

Det handlade om en familj som hade tre barn, två flickor och en pojke. Mamman var fast i en bilkö när hon blev "påkörd" av en lastbil bakifrån och eftersom barnen satt bak var det dem som skadades mest. Mamman överlevde men dem tre barnen avled.

Jag fick rysningar i hela kroppen och blev alldeles tårögd av att höra deras historia. Jag har själv varit på ett barns begravning och SETT en mor gå igenom den smärtan. Det kan verkligen inte finnas någon värre smärta än att förlora sitt barn. Tänk er då att förlora alla tre, på samma gång?

Detta par var dock oerhört starka, stöttade varandra hela vägen istället för att skiljas åt efter denna tragiska händelse. Några månader efter denna incident fick dem reda på att dem skulle bli föräldrar igen, till trillingar. Två flickor och en pojke?

Det kallar jag för ett av livets mirakel.

Sometimes we put up walls, NOT to keep people out, but to see WHO acutally CARES enough to break them down.

My goooal ;D ha ha ha... nothing is impossible!

Idag fick jag träna själv eftersom älskling var iväg och jobbade med mina föräldrar. Det blev 1h på löpbandet där jag brände 260kalorier, skönt som fan :D. Sedan blev det ytterligare 30min styrketräning (baksida lår, framsida lår, armar, biceps/triceps och rumpa). Kunde dock inte träna magen idag eftersom jag hade världens träningsverk. Jag antar att det beror på att jag inte stretchade den ordentligt igår!

Sedan satte jag igång med maten till min kära family som jobbat hårt hela dagen. Inget märkvärdigt men gott var det! Ris med majs (sooo yummie) och köttfärssås med bacon och morötter + lite fetaost på det, yuuums!


När jag var klar med maten passade jag på att ta en lååång, varm och skön shower.

Nu sitter jag och tittar på TV4 Fakta där det går ett program om alkoholism.
Hur kan man låta det gå så långt att man FAKTISKT tappat kontrollen över situationen? Så långt, att man sårar sina familjemedlemmar med avsikt?
Det är SJUKT hur alkohol tar över folks liv och förändrar dem som personer. 

Det värsta måste dock vara att se hur en människa som är beroende av alkohol kan förändras så oerhört mycket från nyktert tillstånd - berusat tillstånd. Det är som två HELT olika människor. Ibland önskar man att man kunde hjälpa dem men i själva verket handlar det om att DEM själva måste inse  att dem faktiskt HAR ett problem och att dem behöver hjälp för att dem ska VILJA "ta emot" hjälpen som erbjuds och lyckas bli nykterister.

I annat fall, hur ska man kunna hjälpa någon som inte har viljan att hjälpa sig själv?

(Desamma gäller med droger!)


What a wonderful world it would be...


SERIÖST???! *suck*

Yeah I know you want me, yeah I know. Yeah, yeah! Tell me something that I don't know...
Fight for what you want and NEVER apologize for it.

Finally!

Idag körde jag tillsammans med baby (därav det långa träningspasset). Det blev 10min uppvärmning, 25min spinning och 20min styrka (armar, mage, lår, rumpa). Det är mycket skönare att träna tillsammans med honom då han tvingar mig att ta i hårdare :D

Det var verkligen åratal sedan jag tränade sist så jag är HELT slut. Jag som hade världens bästa kondition innan jag började röka känner verkligen av vilken effekt rökningen haft på min kropp, vilken tur att jag slutat sen månader tillbaka!

Stolt över mig själv :D

Nu ska jag ta min efterlängtade shower!
PUSS så länge...


Sex in the air, I don't care, I love the smell of it. Sticks and stones may break my bones but chains and whips excite me.

I may be BAD but im PERFECTLY good at it.


Shopping

är den enda anledningen till varför kvinnor EJ bör ha ett kreditkort!
Hahaha...


MIN "införskaffa" lista inför vår/sommar:

* Jumpsuit - snyggt till high heels.

*Dessa västar - snyggt till ljusa stuprörsjeans och high heels.


*Dessa tunikor med spetsvolanger - snyggt till vita shorts, smycken och gladiators/ballerina.

*Dessa badräkter med volanger på ena sidan - snyggt till ljusa jeansshorts/shorts med mönster på, massa smycken och high heels.

Vad tycks?! :D

I may not ALWAYS be right, but I'm NEVER wrong.Igår pratade jag med min älskade svärmor. Fyfan vad jag saknar henne, underbara människa.

Idag började jag träna i vårt mini gym, ska träna varje dag ca 30-45min, kombinera kondition med styrka och se vad som händer med min kropp. Ni får se före och efter bilder längre fram så ni ser hur kroppen kan förändras bara genom att träna korta pass, dagligen. Spännande :DImorgon ska jag börja ta dessa tabletter och efter två veckor tänkte jag sola 1 gång i veckan för att uppnå den jämna bruna färg jag hade innan jag åkte till Cuba.  Let's see about that...


Sex sells...Ett levande exempel på att sex säljer. Hur många kommer inte gå och köpa dessa Shechers - Shape ups nu efter denna reklam med Kim Kardashian?

Never allow someone to be your priority, while allowing yourself to be their option.

 Jag behöver en NY mobil akut då jag bröt sönder min i ett X-antal delar förra helgen, tips?

Mina favoriter är Nokia och Sony Ericsson mobiler, helst Sony Ericsson. Jag vill aldrig mer ha en Iphone även om det så kommer ut en Iphone 10G hahaha. Googlade efter min Sony Ericsson C901 som jag tappade bort i Cuba men den verkar inte ens existera i butik längre, kul!


Nu har jag dock sett en annan modell som jag gillar, Sony Ericsson Zylo.

Den har inte världens mest avancerade funktioner men det är inte det jag vill ha heller :) Ville dock checka med er om ni vet några andra Sony Ericsson/Nokia modeller som är "bra"? 


Give Love To Get Loved.Snart är det alla hjärtans dag :D
En dag fylld med extra mycket kärleeek!

Är ni singlar eller har ni någon att fira denna underbara dag med?

Om ni är singlar antar jag att ni kommer spendera denna dag med någon nära, mysa, hyra film, äta gott eller gå på bio? Eller så kanske ni går ut och festar med andra singelvänner i hopp att hitta Mr. Right under denna speciella kväll? Det hade nog jag gjort om denna dag hade inträffat under min singelperiod :)

Är ni däremot upptagna, antar jag att ni sitter och planerar in denna dag i minsta detalj. Vad kan ni göra för att få er partner att känna sig "extra" speciell under denna dag? 

Jag personligen, uppskattar mer "tanken som räknas" än "materiella" ting. Nuförtiden känner jag att "alla hjärtans dag" förknippas med att man måste "köpa" något åt sin partner. Ibland räcker det faktiskt med "betydelselösa" ting för att känna lyckoruset flöda genom kroppen.

Självklart blir man lika glad varje gång man får en bukett röda rosor eller dylikt men det jag vill poängtera är att man kan bli minst lika glad av att bara hitta en god morgon notis under kudden, få frukost på sängen, komma in i ett rum med tända ljus, överraskas med god mat och bubbelbad eller vad säger ni?

Det här blir min och älsklings allra första "alla hjärtans dag" tillsammans!

Så, vad ska ni göra på alla hjärtans dag? Singlar och icke singlar... vad har ni för planer för er kväll/partner? :D

Sometimes you've got to go through HELL before you get to HEAVEN.
Kan ni söta rara underbara som är inne här dag in och dag ut ge mig tips på bloggar att läsa?

Kanske en länk till era egna? Eller någon väns? 

Uppskattas! Vill läsa annat än topp bloggarnas IQ fiskmås texter :(To BE or NOT to be.Som sagt, lite av dagens shopping :)

*Svart/grå/beiga leggings.
*Grå oversize tröja medansiktstryck + texttryck.
*Vit kort oversize tröja med svart texttryck.
*Beige oversize tröja med ansiktstryck.
*Svart långärmad kofta.
*Svartvit leopardmönstrad body.
*Svart högmidjekjol i "skinnimitation".
*Svarta låga Nike skor (babys).
*Leopardmönstrade leggings.

Nu ska jag hoppa i säng och sussa sött.

Nattinatti!

COOL by Day, HOT by Night.

Som ni kanske märkt är min blogg - under construction. Efter att ha fixat och trixat med Annies nya blogg blev även jag sugen på some change. Vi får ser vad jag bestämmer mig för och hur slutresultatet blir. Det var så längesen jag höll på med bloggdesigner att jag har glömt massa koder.

Tur att det mesta sitter som en smäck tack vare den överinlärning jag fått.

Idag har jag spenderat dagen med älskling, mams och paps. Vi åkte till Nacka Forum och tittade i affärer, shoppade och åt mumsfilibabbus foodie. Vi köpte även hem några ovanliga "köksredskap" som jag tänkte visa er genom en videoblogg. Praktiska saker att ha i köket när du ska få gäster och vill servera "på ett annorlunda sätt".

Just nu håller jag och baby på att tvätta och när vi är klara tänkte jag slänga upp några bilder på det som följde med mig hem idag :D och min papis nya shoes.

PUSS så länge!

Make it happen!

Trots att mina ögon sved igår tog jag tummen ur röven och letade fram min teoribok. Jag måste verkligen passa på att ta mitt körkort innan mitt körkortstillstånd går ut med tanke på att jag inte orkar genomgå denna process IGEN.


Jag läste flitigt 50sidor ur boken och idag ska det läsas ytterligare 50sidor till - 200 and something 2 go then! När jag har läst ut den ska jag läsa den EN GÅNG TILL, tills allt verkligen sitter!

Eftersom jag gick en intensivkurs med Elin för ett jäkla bra tag sen ute i buschen under 2 veckors tid har jag en viss erfarenhet av att köra. I Cuba tror dem dessutom att ens ID-kort är ens körkort då dem knappt kan läsa engelska, tafatta fuckers så under mina vistelser där har det hyrts tre bilar.

Jag har med andra ord kört en del där nere med älskling som min private teacher, vilket har gått kanon. Klarar jag teorin behöver jag alltså bara ta någon enstaka extra lektion för att känna mig mer säker när jag ska köra upp.

Och får jag mitt efterlängtade körkort som jag dragit ut alldeles för länge på åker jag och baby till Tyskland för att träffa Emilio och hooka min AUDI A1 till ett rimligt pris då den är alldeles för dyr här i Sverige för min aktuella ekonomi!!!

EYEcandy.


När man är sjuk kan man behöva en dos eyecandy för att tillfriskna. Denna får jag när jag och älskling tittar på Los Protegidos där denna sexyness är med.

Min man har gett mig den vård jag behöver idag och tillsammans med denna dos eyecandy jag fick av att titta på vår favoritserie känner jag mig genast på bättringsvägar.

Spydde upp en trevlans substans igår (spenatsoppa m. ägg + jordgubbssmoothie) och kunde förövrigt inte sova en blund inatt heller pga min hals. Under dagen har jag dock fått i mig lite kycklingsoppa och en hallonsmoothie, yummie! Detta verkar dock vilja stanna i magen.

Vi hörs snart, ska på TOA och snyta näsan, snoret rinner förfullt, MYS!!!

PS.
På tal om lägligt/taming osv... mina visdomständer hade party i käften på mig inatt, fyfan vilken pain säger jag bara!

There's a special kind of closeness that only families know.


OBS! Onödig info...

Jaaa... har inte kunnat sova något inatt pga min hals, det känns som att någon varit i halsen på mig och skrapat med en gaffel. Detta ledde till att jag producerade mer saliv och varje gång jag skulle svälja var det lika obehagligt. Svalde nog så mycket saliv under kvällen att jag fick spykänslor. Gick upp och tog en sked honung för att lindra känslan i halsen och så fort jag var nära på att slockna till hade den lindrande känslan avtagit, kul! Sedan kom febern...

Baby stannade hemma med mig idag då han också varit uppe hela natten. Min bästa mams åkte till apoteket innan jobbet och köpte smärtstillande halstabletter till mig. Vad skulle jag göra utan er? <3

Nu har jag precis mumsat i mig spenatsoppa med ägg vilket förhoppningsvis får igång mitt immunförsvar!


Sjuklingpussar!


Ignorance is BLISS.

Igår åkte jag och älskling iväg på en trevlig biltur! Jag passade på att posta iväg Jessicas Zumba, älsklings försäkringspapper och hämtade ut mitt paket från HM. Jag blev väldigt nöjd med allt förutom skorna som såg ut som barnskor då jag beställde (strl 36) hahaha. Nu i efterhand är jag otroligt glad över att jag bestämde mig för att köpa dem jag hittade på Dinsko då dessa från HM var sjukt obekväma. Funderar på att beställa dem i brunt också? Hmmm...

Vi åkte förbi MAX och beställde mums för att sedan åka vidare till HB och utforska en viss MR:s extreme home makeover haha ;D Därefter åkte vi hem till oss och kacklade i ett X-antal timmar... el lindo, mayonesa, el papi, mantequilla och ja ni vet hahahaaa...

När besöket åkt hem tog jag och baby en shower och hoppade sedan i säng. Vi spenderade kvällen åt att diskutera hur våra twins kommer att se ut med tanke på att han är mulatt och jag whitey hahaha. Vi har ju massor med vänner som har barn som också har den "blandningen" och alla barnen är verkligen heeelt olika så vi kom fram till att man aldrig kan veta hur bebisarna kommer att se ut eller vems drag som kommer vara "dominerande".

Idag vaknade jag upp med ont i halsen, snorig, ont i huvudet, illamående, spykänsla m.m. Med andra ord, IM SICK! Detta kunde självklart inte kommit mer lägligt då jag väntar på "the phonecall" imorgon och förmodligen kommer behöva komma in och jobba nu i dagarna. Kul, när man har 0% energi.

Imorgon ska det tvättas, fyfan... älskling har knappt några rena kallingar kvar haha och jag går snart runt naked på stan eftersom allt ligger i smutsen!


Where is your self-respect?!

Jag har spenderat mestadels av dagen åt att bara TÄNKA. Ibland behöver man gå SÅ pass långt bak i tiden, till det man knappt minns längre för att pussla ihop alla bitar och minnas hur det hela började för att därefter kunna ta ett rättvist beslut.

Komiskt
nog, hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag alltid fram till SAMMA sak. Du är OND, rakt igenom. Jag vill "försvara" dig på ett eller annat sätt men ju MER jag tänker på det ju MER inser jag att DU inte är VÄRD det. 

ALLT som har hänt kan mycket väl ha varit "en jävla massa missförstånd" men när man sedan tänker logiskt inser man snabbt att dem saker DU gjort EJ är acceptabla. Tyvärr. Vi må kunna förlåta dig OCH det DU gjort men ALDRIG glömma hur DU har fått OSS att må. ALDRIG!

När människor inser att dem har gjort fel. När dem verkligen INSER det, på riktigt. Det är DÅ dem TROR att det räcker med att "prata ut" och "be om förlåtelse" och så är ALLT bortglömt? Fan heller! Ta istället lärdom utav dina misstag inför kommande upplevelser i ditt liv och inse att du lät det gå så pass långt att det faktiskt är försent nu. Vi kommer aldrig mer att ha något med varandra att göra!

Du HADE dina chanser men tog dem aldrig DÅ så frågan ÄR, vad får dig att TRO att du har RÄTT att ta dem NU?

Time for some beautysleep.

Jag är helt slut!


Ligger till sängs medans baby underhåller sig med att prata med sin bästis via Skype.
Nu är det sussdags för min del iallfall, nattinatti på er ;D PUSS!

Who you CAN'T be, you will always TRY to be.

Idag var det kusinvitamins B-DAY så et blev en surprise i repris, fast åt henne. Jag gjorde en mumsig smörgåstårta eftersom det skulle bli många gäster att mätta.


Yummie!

Yunia köpte med sig en mumsig tårta!

Kusinvitamin slapp ej undan cake-face-smashen hahaha!

Baby Melanie på G i baddräkt för att ta ett dopp i Jacuzzin.

Alla fick varsin matlåda med sig hem av min mumsiga smörgåstårta hahaha ;D

RSS 2.0