Minds are like parachutes. They only function when they are open.Hahaha
vilken SJUK karatefylla det blev igår...

Vi åkte till söder och Imperiet där Bellas systers boyfriend jobbade. Det var ett mysigt "förkröksställe" som hade öppet till 03.00 och som mestadels är för 23+are men det funkade en kväll som denna (bortsett från musiken som var katastrofal). No dancing music. Vi smuttade ett x-antal drinkar, gratis smakar gott hahaha. Baby och min kusinvitamin gillade dock inte stället så jag föreslog att dem skulle dra vidare själva och att vi sedan skulle mötas upp innan hemgång. (Big misstake).

En stund efter dem gått träffade jag och Bella på en gammal vän från gymnasiet och hennes tjejkompisar. Dem joinade vårt bord och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Gullig tjej! Älskling smsade mig och bad oss komma till East eftersom det är öppet till 05.00. Jag och bubble gick på TOA och hämtade sedan upp våra jackor för att åka till East och möta älskling och min kusin. (Big misstake again).

Jag vet inte HUR jag lyckades men min mobil stängdes av och jag lyckades knappa in fel PIN-kod 3ggr så att mitt kort spärrades och bad mig ange PUK-kod som ni förstår är omöjligt att få tag i när klockan är 02.00. Bella hade knappt några batterier kvar så vi köpte varsin kokt korv och bad killen i gatuköket att sätta den på laddning medans vi stod ute och frös ihjäl!

Jag ringde min mor (eftersom jag inte kan babys nummer utantill) och bad henne ringa min kusin och be dem möta upp oss i Skansstull (fråga mig inte varför jag gjorde det med tanke på att vi skulle till Östermalmstorg?). Efter en stunds väntande på perrongen tog Bellas batterier slut och ni som har Iphone VET att det är omöjligt att slå på den då. 

Jag ber en kille på perrongen om att få ringa från hans mobil. Tåget kommer samtidigt som jag pratar med min mor IGEN och han säger att han måste på tåget och jag och Bella hoppar också på tåget???! (Don't ask me why!). Jag pratar på med min mor och några stationer efter säger han att han ska kliva av i nästa station. Vi lägger på, han går av i nästa station och tåget åker vidare utan att jag och Bella "reagerar".

Nästa
Bagarmossen? Hmmm... vid det här laget ringde någon klocka i huvudet på mig. Bella, jag tror att nästa station är Skarpnäck???! (Observera att jag inte kan något om röda/gröna linjen). Vi ställer oss upp och kollar på "kartan" och jag hade rätt, nästa station Skarpnäck. Alla kliver av tåget och vi blir kvar på perrongen med två Somalier som också var ute och cyklade.

Nästa tåg kommer om 19 minuter och jag och Bella har fortfarande inga mobiler. Jag ber ena killen om att få ringa och ringer då min MOR igen och ber henne ringa min kusin och förklara situationen. Tåget kommer och vi åker mot T-Centralen. Vi kommer ner till blåa linjen och där står min älskade underbara man och väntar på mig. (Observera att klockan var då ca 05.30???!).

Ni kan ju föreställa er hans sura min... men den suddades snabbt bort så fort jag förklarade allt som hänt hahaha :D

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Du har en fantastisk blogg!Snälla, rösta på Junitjej här i sidokolumnen: http://www.lilija.com/finalisterna-i-veckans-blogg-v-07/#comments Din röst är guld värd!

2011-02-20 @ 20:17:03
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0