Just because you hate me doesn't mean you'll succeed getting others to feel the same.Mmm - ums!
Mitt tävlingsbidrag till alla Rachael Ray bloggar, hahaha skämt åsido.

Idag gjorde jag i ordning mig i onödan eftersom det vi planerat in, aldrig blev av. Nu ligger jag i sängen mätt och belåten och väntar på att min älskade ska komma hem från gymmet. Han passade nämligen på att smyga iväg till SATS med Joseph, haha. Min mosters man kom från Kuba idag och ska bo hos oss någon vecka innan han åker tillbaka i ytterligare ett år. Imorgon är det dags att betala räkningar, alltid lika trevligt!

Torsdag ska jag träffa bästis och ta igen allt kackel vi inte hann med igår och på fredag ska jag agera frisör ;D Someone goes RED HEAD 2!


Kommentarer
Postat av: ANNIE

hahaha här kan ju alla som leker Rachael Ray kolla in och lära sig hur mat ska se ut. Äcklad av folks bilder

2011-02-28 @ 21:53:45
URL: http://hermoza.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv jadå :D

2011-02-28 @ 22:30:56
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Anonym

Sv: Hej Dana

Jag vill bara tacka för dina fina ord, och jag kan itne göra annat än att hålla med dig, Devve är sin pappa upp i dagen, och ännu mer nu när jag klippt honom. Ibland är han nästan spökligt likt sin pappa och på något sätt ger dig mig sån kärlek, för det betyder att han finns inom oss, han lever med oss.tack för ditt stöd, betyder så mycket att någon faktiskt säger att det är okej att känna så, trots att han var med där och då också ger många kanske rätten att yttra ord om honom.kram kram från sara

2011-02-28 @ 22:34:40
Postat av: vanessa

Hahaha, det är fan sant, man tackar ju inte nej till värme, sol och bad direkt! :DJaham men åå vad kul att du träffat en "ny"...nihar ju varit tillsammans ett tag nu haha :D good luck hun! <3 missförstå mig inte med "kul" asså...aa skitsamma du hajjar nog! :Dpuss på dej snyggis!

2011-03-01 @ 01:29:06
URL: http://vanessas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0