The past dies, memory remains, present lives, life goes ON.

Ligger i sängen och lyssnar på Bruno Mars - Grenade.

Idag har jag hunnit med mycket, klev upp tidigt och gick med älskling till arbetsförmedlingen och därifrån åkte jag vidare till stan och kikade i affärer, hittade massa fint som ska införskaffas.

Klockan ett hade jag en jobbintervju Drottninggatan så när jag var klar promenerade jag dit. Chefen var oerhört trevlig. Jag ska komma in och provjobba imorgon, på fredag och alternativt Onsdag nästa vecka. Betalda timmar dessutom, naaajs.

Efter stan åkte jag till Kista och mötte upp Bellen, Jorge och baby Juan Antonio eftersom dem ville skicka med ett paket till CubaLördag. Vi gick dessutom in på ONOFF där dem skulle byta ut en mobil dem köpt igår och som jag blev kär i så ringde älskling och bad han komma till Kista med mitt ID-kort så jag kunde köpa en sådan till oss eftersom våra mobiler är helt FUCKED-UP.

Under tiden gick Jorge iväg och hämtade lilla Nathydagis medans vi gick runt i centrum. När han kom tillbaka med lillan hade han med sig Nathy nr 2 som han råkat stöta på ochp som jag inte träffat på år och dar, longtime no see. Hon hade också blivit redhead, HOTTIE! Vi satte oss på Burger King och mumsade och ingen var gladare än lilla Nathy.

Därefter åkte jag och älskling hem och började tvätta. Jag skulle egentligen ha tränat med Johanna men hade verkligen ingen ORK så vi får ta det imorgon. Vi har nämligen börjat köra Kim Kardashians Amazing Abs Body Sculpt med lätta vikter.

Jag har även hunnit med att färga håret, hade världens utväxt!!! Fan, mitt hår växer som ogräs HAHA. Nu ska jag titta klart på BB, vika kläder och platta håret sen är det sussdags!

Vi hörs imorgon.
PUSSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0