A hug is like a boomerang - you get it back right away.

Hahaha, vilken dag!

Jag fuskade med susstiden igår. Gick till sängs vid 02.00 så när alarmet lät imorse trodde jag att jag drömde. Stängde av det och sussade vidare. Vid halv 10 vaknar jag till liv per automatik (utvilad) och tittar på kl... HALV 10! Jag börjar om 15min! Fick självklart lägga en Speedygonzalez feat Jackie Chan så jag kom till jobbet 10.30!

Jag passade därför på att jobba över idag för att ta igen denna förlorade tid :D

BTW, vilket jävla äckel väder vi haft idag. Ändring på det, tack!

På tal om något helt annat... Fan, vad det har blivit något av en vana för mig att duscha håret VARJE kväll för att därefter sova med blött hår och så vitt jag vet är detta icke bra :( men jag får verkligen panik... känner mig så himla äcklig om ja inte lägger mig med nytvättat hår, någon som känner likadant?

Däremot måste jag säga att denna röda hårfärg (Schwarzkopf Brilliance Intensiv röd) har räddat mitt hår :P det växer som ogräs sedan jag färgade det rött och jag behöver absolut inte platta det lika ofta som förut. Tummen upp!!!


Kommentarer
Postat av: Claudia

Jag brukade göra samma sak, och det var inte bra. Håret blev fettigare efter bara en dag, och hårbotten blev torrt, men det är väl olika för alla ;)

2011-05-17 @ 23:43:10
URL: http://havananights.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0